- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.221
dün bebek hiç aklımdan geçmedi, sadece aşk ve şehvet boshayallersmile:kedi:
bızde bu ay pek bebk duşunmedık çogunlukla aşk ve şehvet vardı tek umudum buuŞenizŞeniz
bilmiyorumkismile
tds canım! sakın kan testi yaptırma bekle! eninde sonunda işin sonu belli olacak! bendede negatif çıktı, en kötü ihtimal iki gün bekleyip sabah tekrar yapmamız!
tds canım! sakın kan testi yaptırma bekle! eninde sonunda işin sonu belli olacak! bendede negatif çıktı, en kötü ihtimal iki gün bekleyip sabah tekrar yapmamız!
canım biliyosun ben seni bekliyorum! Artık bu ay kurtuluşun yok! yiğenimi istiyorum kızlaaaaaaaaaaaar
tds kullanıcı adınımı değiştrdın
ayyy inşş canım ya.eşim le telde konuştuk şimdi bu ay olack umutluyum dıyo şaşrttı benı gecen aylar bole demıyodu
hoşgeldin canım tekrar! inş en kısa sürede bebişini kucağına alırsın! incire ne zaman başladın?
hoşbulduk canım,21 martta başladım iki gün sonra bırakacm.21 gün olmuş olacak çnk.
ılk tarıf aldıgım gun yaptım çok lezzettlı oldu gercekten eşim dunde ıstemıştı gelır gelmez fırına baktı ama dun yapamadım çok sever hamur işlerını.adını eftalya koydumkurabıyenınkaydirigubbakcemile3
nsl değiştrdn tdssssssss
kızlar incir yemenin belli bi süresi mi var ?
ibrahim saraçoğlunun sitesinde üç hafta kullanmak gerkiyo diyo canım.üç haftadan sonra bir hafta ara vermek gerekiyomuş.
hoşbulduk canım,21 martta başladım iki gün sonra bırakacm.21 gün olmuş olacak çnk.
hımm sağol canım devamlı yiyiordum elime geçtikçe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?