- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.481
hoşbulduk canım aksilik bu ya ben önümüzdeki ay şehir dışında olacağım yani verimli günlerde birarada olamayacağız kocişle mayısa kalacak artık tam tatil dönüşü benim adetim bitmiş olacak inşallah o zaman olur
bebkım dıosun ya çok yıyorum dıye bende aynı folıca sıte başladım başlayalı folıc ast kullnnca ıştahım artıyo ama bırakım rahatım folıc asıt yapıyo bnce
kız beni heyecanlandırmyaın bak bir tane tstim var evde yarın sabah yaparım sona negatifi görüncede üzülürüm!
yok canım zaten biz bu ay tam günlerinde çalışamamıştık olmayacağı belliyd de bir umut işte bana sen hamilesin gibi geliyor
ovulasyon uzmanı erenhava'cım, beni de hesaplar mısın şekerim;
19-13 Ocak , 2-5 Mart , 30 Mart- 3 Nisan
bebkım ılk adet gunlerınmı oluyor ılkı
herkeslere selamlar kızlar!!!
ben bu ay ateşimi ölçmeye karar verdim ama hep 35.7 falan çıkıyo çok soğukkanlı bi insan da değilim ama :))) nie bööle oldu ki acep?call bi ara sen de ölçüyodun ateşini devam etmiyo musun artık bu arada ben rüyamda bu siteyi gördüm ve yazdığımız sayfalarda kocaman hamileyim kızlaaarrrr die içimizden birisi haber veriyodu:)))artık ne kadar etkilendiysem kim olduğunu hatırlamıyorum tam olarak ama bizim topicten biriydi şebelek şebelek sırıtarak uyandım sabah eşim de dio ki hayırdır ne gülüyosun?:)))çok güzel bi rüyaydı inşallah çıkar bakalım hayırlısıyla bu aya bi sürü hamiş çıkarırız:))))
as.cnm hoşgeldınn hayrd ınş hepımız ruya goruyrz ama bı turlu çıkaramdk[/
hoşbulduk canım olacak inşallah ne diyeyim sabırsız davranıyoruz da ondan bööle sıkıntı yapıyoruz kendimize :)
bebkım eger 14 gun duşersek senın nısan 19 yumurtlamn oluyor.yumurtlamdan 14 gun sonra dedık ya regl oluyrz bu o.ama diğer hesaplamaya gore 10.ve 14 gunler yumurtluysn.ben oncede hesaplmıştm sankı ozamn ne demştm
herkeslere selamlar kızlar!!!
ben bu ay ateşimi ölçmeye karar verdim ama hep 35.7 falan çıkıyo çok soğukkanlı bi insan da değilim ama :))) nie bööle oldu ki acep?call bi ara sen de ölçüyodun ateşini devam etmiyo musun artık bu arada ben rüyamda bu siteyi gördüm ve yazdığımız sayfalarda kocaman hamileyim kızlaaarrrr die içimizden birisi haber veriyodu:)))artık ne kadar etkilendiysem kim olduğunu hatırlamıyorum tam olarak ama bizim topicten biriydi şebelek şebelek sırıtarak uyandım sabah eşim de dio ki hayırdır ne gülüyosun?:)))çok güzel bi rüyaydı inşallah çıkar bakalım hayırlısıyla bu aya bi sürü hamiş çıkarırız:))))
aleyküm selam sailormoon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?