Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

erenhava bak burda anlatıyor

Merhaba,
"Siteye üye olurken bu kadar bağımlılık yapacağını düşünmedim ve kullanıcı adımı atmasyon girdim nasıl değiştirebilirim ?"

"Siteye üye olurken bir hata yaptım kullanıcı adımı kimliğimi deşifre edecek bir şey belirledim ve bunu değiştirmek istiyorum : ( nasıl değiştirebilirim ?"

ıletişim (burayı tıklayın) linkinden kullanıcı adı değişikliği konusu ile içerik bölümüne en az 2-3 alternatifli yeni kullanıcı adı taleplerinizi yazarsanız değiştirebilirim.

Önemli Uyarı : Kullanıcı Adınızda 2 ve daha fazla kelimeden oluşuyorsa kelimeler arası boşluk olmamalı ayrıca Ü Ğ ı Ş Ç Ö ü ğ ı ş ç ö ve .?=)(/&%+^'!é,.- gibi karakterler KESıNLıKLE OLMAMALIDIR. Bu tür karakterlerin bulunması sitede bazı uygulamaları kullanamamanıza yol açacaktır. (sohbet, oyunlar gibi)

Önemli uyarıyı neden kimse dikkate almıyor ? bu uyarıyı dikkate almayan maillere cevap verilmeyecektir.

--------------------------------------------------------------------------------

ayy evet sen gezcektin dimi neyse artık canım mayısa kaydirigubbakcemile

bebkım dıosun ya çok yıyorum dıye bende aynı folıca sıte başladım başlayalı folıc ast kullnnca ıştahım artıyo ama bırakım rahatım folıc asıt yapıyo bnce

hadi ya ondan yani, bebişe yararı olsun diye kendimizi şişirdik valla, canım ben sana regl tarihlerimi yazmıştım bi ovulasyonumu hesaplayiver şekerim.. olumunekankayizsmile

bende hiç bir değişiklik yapmadı folic asit hatta biraz iştahımı kapatmış bile olabilir

herkeslere selamlar kızlar!!!
ben bu ay ateşimi ölçmeye karar verdim ama hep 35.7 falan çıkıyo çok soğukkanlı bi insan da değilim ama :))) nie bööle oldu ki acep?call bi ara sen de ölçüyodun ateşini devam etmiyo musun artık bu arada ben rüyamda bu siteyi gördüm ve yazdığımız sayfalarda kocaman hamileyim kızlaaarrrr die içimizden birisi haber veriyodu:)))artık ne kadar etkilendiysem kim olduğunu hatırlamıyorum tam olarak ama bizim topicten biriydi şebelek şebelek sırıtarak uyandım sabah eşim de dio ki hayırdır ne gülüyosun?:)))çok güzel bi rüyaydı inşallah çıkar bakalım hayırlısıyla bu aya bi sürü hamiş çıkarırız:))))

bebkım eger 14 gun duşersek senın nısan 19 yumurtlamn oluyor.yumurtlamdan 14 gun sonra dedık ya regl oluyrz bu o.ama diğer hesaplamaya gore 10.ve 14 gunler yumurtluysn.ben oncede hesaplmıştm sankı ozamn ne demştm

as.cnm hoşgeldınn hayrd ınş hepımız ruya goruyrz ama bı turlu çıkaramdk

bebkım eger 14 gun duşersek senın nısan 19 yumurtlamn oluyor.yumurtlamdan 14 gun sonra dedık ya regl oluyrz bu o.ama diğer hesaplamaya gore 10.ve 14 gunler yumurtluysn.ben oncede hesaplmıştm sankı ozamn ne demştm

canım erken oldum bu ay o nedenle sapıttı o tarihler, ama şimdi sen dedin ya 10.ve 14 gunler doktorun bana verdiği tarihlere denk geliyo, en iyisi hergün çalışıyım bundan sonra...:uhm:

selam sailormoon buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…