- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.501
selam sailormoon buyrunnnnnnnnn
tds bu arada yeni nickin daha güzel olmuş canım:)))iii günlerde kullan:)
sağol canım yerimseniben
bu arada regl olmuşsun tatlım hayırlısı olsun inşallah
slm tatlım seninle pek karşılaşamadık muhabbet etme fırsatımız olmadı ama yazdıklarını takipteyim:))))a.s.
ilk defa bu kadar gecikti 8 gün test yptım negatif testten birkaç saat sonrada regl oldum erenhavanın dediği gibi negatifi görünce geldiler
evt canım sen fazla giremiyorsun heralde, inş. bundan sorna karşılaşırız aklinialirimsmile
slm canım! ben kaçrmışım n iğnesi kullanıyorsun sen?
yumurta geliştirici iğne canım gonal f adı.
klomen serophene kullandım bi faydası olmadı bu ay iğneye geçtik
inşallah olur bu ay çok ümitliyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
tds kızın nsl s
amin Rabbim hepimize nasip eder inşallah bunlar sebep
O'nun ol demesi yeterli.
amin Rabbim hepimize nasip eder inşallah bunlar sebep
O'nun ol demesi yeterli
tatlım tarihlere göre sıralama yapsana sıradakileri takip ederiz zahmet olmazsa yani:)GEBELİK test tarihlerimiz-------------------------çck-------------------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.
CALLCENTER 8NİSAN--------------------------------------------------------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NİSAN---------------------------------1------------------------27---------6MART-------2
EFTALYA 9 NİSAN--------------------------------------------------------------22--------13MART------1
SYAVUZ 13 NİSAN--------------------------------------------------------------24---------13 MART-----8
KATRE06 16 NİSAN-------------------------------------------------------------24---------16MART-----8
MEKTUBUM 14 NİSAN
D_KUPCU 21 NİSAN----------------------------------1------------------------27--------22MART---------3
ERENHAVA 21 NİSAN ---------------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NİSAN-----------------------------------------1----------------------30----------26-MART---------3
SALİRMOON 27 NİSAN--------------------------------------------------------27----------27MART-----------3
BEBİKİM 30 NİSAN----------------------------------------------------------------27---------30MART----------1
HAS BAHÇE 5MAYIS---------------------------------1--------------------------28--------5NİSAN-----------18
PELİNSEE24NİSAN-------------------------------------1-------------------------34---------27MART----------3
herkeslere selamlar kızlar!!!
ben bu ay ateşimi ölçmeye karar verdim ama hep 35.7 falan çıkıyo çok soğukkanlı bi insan da değilim ama :))) nie bööle oldu ki acep?call bi ara sen de ölçüyodun ateşini devam etmiyo musun artık bu arada ben rüyamda bu siteyi gördüm ve yazdığımız sayfalarda kocaman hamileyim kızlaaarrrr die içimizden birisi haber veriyodu:)))artık ne kadar etkilendiysem kim olduğunu hatırlamıyorum tam olarak ama bizim topicten biriydi şebelek şebelek sırıtarak uyandım sabah eşim de dio ki hayırdır ne gülüyosun?:)))çok güzel bi rüyaydı inşallah çıkar bakalım hayırlısıyla bu aya bi sürü hamiş çıkarırız:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?