Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bu arada regl olmuşsun tatlım hayırlısı olsun inşallah

ilk defa bu kadar gecikti 8 gün test yptım negatif testten birkaç saat sonrada regl oldum erenhavanın dediği gibi negatifi görünce geldiler

ilk defa bu kadar gecikti 8 gün test yptım negatif testten birkaç saat sonrada regl oldum erenhavanın dediği gibi negatifi görünce geldiler

bana da aynısı olmuştu boşver insan daha bi çok üzülüyo kesin hamileyimdir diye bakıyosun ama sonuç negatif ... demek ki vakti gelmemiş henüz ne diyeyim..hayırlısı Allah tan
bu arada ateş ölçen var mı kızlar aranızda?ateş ölçme topiğine girdim ama hevesim kaçtı açıkçası herkesin bi yorumu var bu konuda bilgisi olan varsa biri beni aydınlatsın lütfen...

evt canım sen fazla giremiyorsun heralde, inş. bundan sorna karşılaşırız aklinialirimsmile

evet geçen haftalar falan hiç müsait olamadım ama artık eskisi gibi gelirim yine her gün bazen de tam okuyacakken müşteri geliyo uzun sürüyo işi falan derken akşamı ediyorum ama burası bana ii geliyo açıkçası...o gün yazılanları merak ediyorum acaba diyorum bi değişiklik var mı kızlarda?:)))heyecanlı oluyo yani...:sm_cool:

GEBELİK test tarihlerimiz-------------------------çck-------------------YAŞ---------SAT---------AY--------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.

CALLCENTER 8NİSAN--------------------------------------------------------27---------8MART-------3
TDS270542 1 NİSAN---------------------------------1------------------------27---------6MART-------2
EFTALYA 9 NİSAN--------------------------------------------------------------22--------13MART------1
SYAVUZ 13 NİSAN--------------------------------------------------------------24---------13 MART-----8
KATRE06 16 NİSAN-------------------------------------------------------------24---------16MART-----8
MEKTUBUM 14 NİSAN
D_KUPCU 21 NİSAN----------------------------------1------------------------27--------22MART---------3
ERENHAVA 21 NİSAN ---------------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ 22 NİSAN-----------------------------------------1----------------------30----------26-MART---------3
SALİRMOON 27 NİSAN--------------------------------------------------------27----------27MART-----------3
BEBİKİM 30 NİSAN----------------------------------------------------------------27---------30MART----------1
HAS BAHÇE 5MAYIS---------------------------------1--------------------------28--------5NİSAN-----------18
PELİNSEE24NİSAN-------------------------------------1-------------------------34---------27MART----------3

tatlım tarihlere göre sıralama yapsana sıradakileri takip ederiz zahmet olmazsa yani:)

canım evet ben bıraktım. düştüğü an çalışmaya devam! sakın ihmal etme! inş birisi hamile çıkar ve sırıtır..
hehe öbür ay yine devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…