- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.441
call sen hamilesin yaa, bi kan testi yaptırsana çıkmaz mı ki?
neyn! yalan söylüyorsun kuzum! canım okadar uzakki psikolojim kan testine! şuan hiç gerek yok canım! bir kaç gün geçsin bakalım anlarız anyayıda konyayıda!
call canim ins hamilesindir.bekle biraz daha bakalim gecen ay bende oyle oldum 1 hafta gecikti ve hic bi agrim yoktu sadece belim agrimisti maalesef kirmizilar geldi...ama benim belim cok agrimisti..canimm insss bak ii haberlerini bekliyoz..hadi yaaaaaa bebek haberi alalim nolur..stres oldum iyice benim günde yaklasiyo ya bakalim hafataya ne halt edecemkaydirigubbakcemile3
neyn! yalan söylüyorsun kuzum! canım okadar uzakki psikolojim kan testine! şuan hiç gerek yok canım! bir kaç gün geçsin bakalım anlarız anyayıda konyayıda!
varya call 15mm olan yumurtama acıyorum niye büyümedi diye. sabahtan beri büyürmü acaba diye internette araştırma yapıyorum. günde 2-3mm büyüyebiliyormuş bu akşam incir yiyeceğim ve havuç oda büyüsün diye. bu arada sol kasığımda ağrı var sanırım solda olan 22mm olan çatlayacak gibi:uhm:
kan testine uzağım demen beni deli ediyorrr, uleynnn....delikafadulden
canım benimde belim ağrıyor bende umutta kalmadı da bari 35 günü geçmden olsam geçn ayda geçikti benim bir önceki ay normal olmuştum, sakın strese girme canım! regyli olur olmaz dişim sızlıyor dolgu filan olabilir, Allahım hayırlı günlerde nasip etsin bu ay ve diğer ay olursa çin takvimine göre oğluş be ilk bebeğimi oğluşum olsun istiyorum bu ay olmassa diğer ay inş tutar, stres yapmıyorum rahatım şuan, idrar testi yapmakta bir alışkanlık oldu bende hoşuma gidiyor heralde!haftaya allah yardımcın olsun cnaım! inş tez zamanda güzel haberini alırım.
canım incir yumurtanı çatlatıyor diye biliyorum ben! sen yumurtanı olgunlaştırmak mı istiyosun yoksa çatlatmakmı? 22 mm lik içinse ok? diğeri içinde kafana takma canım olgunlaşması için bal,tarçın susam diyoruzya canım! karıştır bir tatlı kaşığı aç karna sabah akşam götür!
yerimsenibeniyi gunler arkadaşlar bende siteye yeni uye oldum 3 yıllık evliyım ve bebiş istiyoz ama malesef olmadı.1 ay klomen kullandım gene olmadı 2.ay gene klomen sonra çatlatma iğnesi oldum 31 martta aşılama yapıldı beklemedeyim hala sizlerlede paylaşmak istedim rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu [amiiiın]
benim pek ümidim yok kendimden..8aydir tek cizgiler..bide pko var.offff stresi basti beni yine hafataya geliyo ya günüm..hayirlisi bakalim bekleyip görcez..
bal tarçın susam mı? çörekotu ne işe yarıyordu:uhm:
oo şimdiden böyle olumsuz düşünürsen olmaz valla! hamileyim gibi düşünsene canım! :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?