Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

heoz hadi bakalım olgunlaştır şu yumurtayı ikizlere patik örecen daha çok işin var sen iki kat hazırlık yapacanalsanaalsanasmile

hadi yaa..tuh..hayirlisi olsun..yaa hava degisimi falanmi etkiliyo acabaa herkesin bu aralar günü geciyo

herhalde o kadar çok duyuyorum ki bu günlerde çevremdede herkesin günü geçiyor bahar havasındanmıdır nedir

hoşgeldin canım

heoz hadi bakalım olgunlaştır şu yumurtayı ikizlere patik örecen daha çok işin var sen iki kat hazırlık yapacanalsanaalsanasmile

sağol cnm ya hoşgeldin bu arada kırmızılar için çok üzüldüm hayırlısı olsun inş. uzun zaman oldu görüşemedik en son patik bakıyorduknaniknanik

mrb kızlar
yenı katılan arkadaşlar hoşgeldınz
heoz ıncır ye ıncır catlatıyo yumurtaları gunde bı kaçtane yee
tds kolay gelsın canım bak test yaptın rahatladın regl oldun

tds nsl yetılılere sureklı mj atyrm kullanıcı adı ıcıun bana cvp vermıyolar sen nsl yaptuın kız kaale almıyolar benıklava:

katre başka dr gt sen sanırım sende yenı oğrendın pkolu oldugunu bu drlar şaşrmışlar pko pko dıye yaaa

hoşgeldin tds gelecek aya inş..

hoşbulduk canım aksilik bu ya ben önümüzdeki ay şehir dışında olacağım yani verimli günlerde birarada olamayacağız kocişle mayısa kalacak artık tam tatil dönüşü benim adetim bitmiş olacak inşallah o zaman olur

bebkım dıosun ya çok yıyorum dıye bende aynı folıca sıte başladım başlayalı folıc ast kullnnca ıştahım artıyo ama bırakım rahatım folıc asıt yapıyo bnce

tds nsl yetılılere sureklı mj atyrm kullanıcı adı ıcıun bana cvp vermıyolar sen nsl yaptuın kız kaale almıyolar benı

canım ben google a kullanıcı adı değişikliği kadınlar kulübü yazdım çıkan sayfa yönlendirdi reklam iletişim bölümünden sayfada kullanıcı adımda kimliğimi deşifre edecek bilgiler var değiştirmek istiyorum yazabilirsiniz yazıyordu bende öyle düşünüyordum onu yazdım üç tanede yeni isim seçeneği yazdım yolladım e mail adresime hemen cezap geldi yazının en başında tds oldunuz yazıyordu kk ya bir baktım olmuş

üzülmüyorsun inş canım benim halim perişan ne hastayım ne hamile bu ay yumurtlamamış olabilirm ya ben!

yok canım zaten biz bu ay tam günlerinde çalışamamıştık olmayacağı belliyd de bir umut işte bana sen hamilesin gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…