- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.461
bu arada benim tam 8 gün geçiken kırmızılar dün akşam teşrif ettiler
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah bir an önce hedefe ulaşırız cümbürcemaaat
hadi yaa..tuh..hayirlisi olsun..yaa hava degisimi falanmi etkiliyo acabaa herkesin bu aralar günü geciyo
yerimsenibeniyi gunler arkadaşlar bende siteye yeni uye oldum 3 yıllık evliyım ve bebiş istiyoz ama malesef olmadı.1 ay klomen kullandım gene olmadı 2.ay gene klomen sonra çatlatma iğnesi oldum 31 martta aşılama yapıldı beklemedeyim hala sizlerlede paylaşmak istedim rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu [amiiiın]
herhalde o kadar çok duyuyorum ki bu günlerde çevremdede herkesin günü geçiyor bahar havasındanmıdır nedir
heoz hadi bakalım olgunlaştır şu yumurtayı ikizlere patik örecen daha çok işin var sen iki kat hazırlık yapacanalsanaalsanasmile
canım yumurtam benim ikinci bebek olcak o inş. acilen olgunlaştırmam lazım:çok üzgünüm:
hoşgeldin tds gelecek aya inş..
canım ozaman kürü hemen uygula sakın ihmal etme! inş ikiz olur ayy çok heyecanlı!
tds nsl yetılılere sureklı mj atyrm kullanıcı adı ıcıun bana cvp vermıyolar sen nsl yaptuın kız kaale almıyolar benı
call listeye uyguladigimiz kürleri yada yedigimiz seyleride eklesek nasi olur?CADIARZU
call center kız belirti yok kırmızlar yok sen hamilesiiiin
üzülmüyorsun inş canım benim halim perişan ne hastayım ne hamile bu ay yumurtlamamış olabilirm ya ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?