Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

GEBELİK test tarihlerimiz-------------------------çck---------------------YAŞ------------SAT-------------AY----------------------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.

CALLCENTER------8NİSAN------------------------------------------------------27---------8MART----------3
EFTALYA-------------9 NİSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NİSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
MEKTUBUM--------14 NİSAN
KATRE06-----------16 NİSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
D_KUPCU-----------21 NİSAN----------------------------1-----------------------27---------22MART---------3
ERENHAVA--------21 NİSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NİSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELİNSEE----------24NİSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SALİRMOON------27 NİSAN-----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBİKİM------------30 NİSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NİSAN---------18
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NİSAN----------3

günaydın uykucular nerdesiniz uleyn! regyli olmadım ve malesef dayanamadım akşam okadar çayın üzerine test yaptım negatif regylide olmadım kızlar bu ay ben yumurtlamadımmı leyn!:uhm:

günaydın uykucular nerdesiniz uleyn! regyli olmadım ve malesef dayanamadım akşam okadar çayın üzerine test yaptım negatif regylide olmadım kızlar bu ay ben yumurtlamadımmı leyn!:uhm:

günaydın canım ya nasıl negatif olur hemde regl olmadın :uhm: kan testi yaptırsan aldığın testler mi bozuk nedir! eğer bi gelişme olursa bana haber ver çok merak ediyorum cebime mesaj falan at canım öpüyorum seni..

hiç çcouğum yok olursa ilk olacak. Bir dahaki regl tarihim 5 mayıs ile 9 mayıs arasında bir günde olur. 26. gün olursa 5 mayıs, 28. gün olursa 7 mayıs. Bu ay 26. günde oldum. Sancıdan ölüyorum. Beni depresyona soktu. Hiç halim yok. Hepinizi öperim. Dualaşalım. Ben şimdi fitili reglim bitince devam edimcem demi. Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Antibiyotiğe devam edicem heralde.

benim de adetlerim aşırı sancılı geçerdi eskiden evlendikten sonra biraz cık!!! hafifledi şükür nasıl bi durum olduğunu bilirim tatlım Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun...

GEBELİK test tarihlerimiz-------------------------çck---------------------YAŞ------------SAT-------------AY----------------------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.

CALLCENTER------8NİSAN------------------------------------------------------27---------8MART----------3
EFTALYA-------------9 NİSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NİSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
KATRE06-----------16 NİSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
D_KUPCU-----------21 NİSAN----------------------------1-----------------------27---------22MART---------3
ERENHAVA--------21 NİSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NİSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELİNSEE----------24NİSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NİSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBİKİM-------------30 NİSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NİSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NİSAN----------3

kimsecikler yok, herkes iş başında galiba zemuszemus callcenter ve eftalya regl durumunu yazın girer girmez, merak ettim CADIARZU

merhaba ben yeni üye oldum.uzun zamandır yazıları takip ediyordum.1 senedir bende uğraşıyorum ama nasip olmadı.bu ay da benim adetimden 5 gün geçti.kanda baktırdım.Negatifadetlerim düzensiz geliyor.testler negatif göstersede hep içimde ümit oluyo ta ki kırmızı kartı görene kadar:)neyse umarım bir daha ki aya.allah hepimize yardım etsin ve tatlı mis kokulu bebişlerimizi kucaklarımıza alalım artık:)

canım henüz test yapmadım , dayanabildim hafta sou regylide olmadım valla heyecanın son doruğunu yaşıyorum, bugün olmassaö akşam test alıp yarın yad akşam yapıcam!

hoş geldin canım! geçmiş olsun! benimde canım çok düzensizleşti ! stresten oluyor büyük bir ihtimalle söylediğin gibi! Allahım hayırlısını versin inş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…