- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.541
GEBELİK test tarihlerimiz-------------------------çck---------------------YAŞ------------SAT-------------AY----------------------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.
CALLCENTER------8NİSAN------------------------------------------------------27---------8MART----------3
EFTALYA-------------9 NİSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NİSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
MEKTUBUM--------14 NİSAN
KATRE06-----------16 NİSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
D_KUPCU-----------21 NİSAN----------------------------1-----------------------27---------22MART---------3
ERENHAVA--------21 NİSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NİSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELİNSEE----------24NİSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SALİRMOON------27 NİSAN-----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBİKİM------------30 NİSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NİSAN---------18
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NİSAN----------3
simdi oldumu kizlar pelinsee yanlislik olmus sanirim düzelttim canimkaydirigubbakcemile5 simdi sirayi daha ii takip ederiz..siradakiiii sırnaşık şey
günaydın uykucular nerdesiniz uleyn! regyli olmadım ve malesef dayanamadım akşam okadar çayın üzerine test yaptımnegatif regylide olmadım kızlar bu ay ben yumurtlamadımmı leyn!:uhm:
mektubum ki eksik kaldi..mektubum sende versene bilgilerini ekleyelim listeye
mektubum ki eksik kaldi..mektubum sende versene bilgilerini ekleyelim listeye
hiç çcouğum yok olursa ilk olacak. Bir dahaki regl tarihim 5 mayıs ile 9 mayıs arasında bir günde olur. 26. gün olursa 5 mayıs, 28. gün olursa 7 mayıs. Bu ay 26. günde oldum. Sancıdan ölüyorum. Beni depresyona soktu. Hiç halim yok. Hepinizi öperim. Dualaşalım. Ben şimdi fitili reglim bitince devam edimcem demi. Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Antibiyotiğe devam edicem heralde.
katreciğim yaa benim kullanıcı adım SALİRMOON değil SAİLORMOON:))))ok?
öperim:))))a.s.
GÜNAYDINNN
günaydın canım ya nasıl negatif olur hemde regl olmadın :uhm: kan testi yaptırsan aldığın testler mi bozuk nedir! eğer bi gelişme olursa bana haber ver çok merak ediyorum cebime mesaj falan at canım öpüyorum seni..
Kızlar ben az önce regli oldum 26. gün bugün. Benim tarihi değiştirin. Bu ay 2 kere çalıştım zaten ümidim yoktu.
merhaba ben yeni üye oldum.uzun zamandır yazıları takip ediyordum.1 senedir bende uğraşıyorum ama nasip olmadı.bu ay da benim adetimden 5 gün geçti.kanda baktırdım.Negatifadetlerim düzensiz geliyor.testler negatif göstersede hep içimde ümit oluyo ta ki kırmızı kartı görene kadar:)neyse umarım bir daha ki aya.allah hepimize yardım etsin ve tatlı mis kokulu bebişlerimizi kucaklarımıza alalım artık:)
GÜNAYDINNN
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi:
hayırlı mutluluk dolu bir hafta dilerim. bu hafta çok hamile haberi alırız inş.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?