Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

call yumurtladını nasıl anlarsın sadece akıntıdan mı? ben yumurtluyormuyum anlamıyorum şuan, su gibi akıntı oluyo o kadar, boşa gitmesin çalışmalar :uhm:

canım ruh halinde değişebiliyor yani duygusal olabilirsin, yüzünde bir parlaklık extra bir güzellik oluyor, has bahçenin dediği gibi ilişkiden sonra spermler akıntı olarak gelebiliyor ona dikkat!

kızlar ben çok kötüyüm ya
iğnelerden dolayı çok sancım oluyor midem bulanıyor
buna rağmen içimde bi huzur var galiba bu ay mutlu haberi alıcam içime öyle doğuyor

inş canım bu ay hayırlısıyla bebeğinin haberini alırız! aman dikkat et kendine! bol bol dinlen yorma kendini! şimdi yatakta olmak vardı! ne uyulurdu bee!

geçmiş olsun canım, dayan biraz, bebeğin gelince bütün zorlukları unutursun...

ele gelmiyor derken, canım elle yoklucakmıyım bilmiyorumkismile ayyy

sağol canım inşallah.evet canım elle yokluyacaksın ama eldivenle.ben akıntımı takip ederken anladım.aynı zamanda ateşimi de ölçtüğüm için yumurtlamanın olduğu günlerde yukarı çekiliyor.bugün adetimin 8. günü ama yukarda herhalde iğnelerden erken yumurtlayacam.yarın dr gitcem bakalım doğrumu.

canım ruh halinde değişebiliyor yani duygusal olabilirsin, yüzünde bir parlaklık extra bir güzellik oluyor, has bahçenin dediği gibi ilişkiden sonra spermler akıntı olarak gelebiliyor ona dikkat!

3 gündür falan ilişki sonrası sıvı geri çıkmıyor, reglden sonraki günlerde hep geri çıkardı, bu bir yumurtlama belirtisi olabilir mi? sıvı sünger gibi içime çekiyorum bilmiyorumkismile

ya nasıl yapcam, ele bişey gelmicek yani öyle mi, hiç denemedim

:roflol::roflol::roflol::roflol:
3 gündür falan ilişki sonrası sıvı geri çıkmıyor, reglden sonraki günlerde hep geri çıkardı, bu bir yumurtlama belirtisi olabilir mi? sıvı sünger gibi içime çekiyorum bilmiyorumkismile
vereliniortak

kız maş süper ozaman 1 tanesi bile ulaşsa yumurtladıysan bebiş yolda demektir!

ya inşallah canım ya, haftasonu çoştuk ya, hamile kalmazsam kocamı doktora götürcem kaydirigubbakcemile o kadar çabalıyorum ki, yastıklar, bacak dikmeler ne varsa guclubacismile incir yemekten kuscam, boş gün geçirmiyorum yani o derece ohaoldumsmile

başarılı mı canım ?

aynı durumu burada birisi demişti ovülasyon döneminde sıvı pek geri çıkmıyor diye. bende ovülasyon döneminde farkettim hakkaten sıvı diğer zamanlara nazaran pek çıkmıyor. call bu arada bir forumda okudum. adeti 3 gün geçmiş kanda negatif çıkmış 9 gün geçince pozitif çıkmış hemde ikiz:lepi:

callcenter görüyorsun işte, feyz al azcık, hala kan testi yaptırmaman beni deli ediyor....delikafadulden

neyn! aman Allahım ikizmi? Allahım hayırlısını versin inş canım! ama bakması zor olur yaa! canım ben 25.gün filan kan testi yaptırmıştım bugün 36.gün ya! olacak gibiyim bakalım! bugün sık sık wc yi ziyaret edicek gibiyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…