- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.581
call yumurtladını nasıl anlarsın sadece akıntıdan mı? ben yumurtluyormuyum anlamıyorum şuan, su gibi akıntı oluyo o kadar, boşa gitmesin çalışmalar :uhm:
kızlar ben çok kötüyüm ya
iğnelerden dolayı çok sancım oluyor midem bulanıyor
buna rağmen içimde bi huzur var galiba bu ay mutlu haberi alıcam içime öyle doğuyor
geçmiş olsun canım, dayan biraz, bebeğin gelince bütün zorlukları unutursun...
ele gelmiyor derken, canım elle yoklucakmıyım bilmiyorumkismile ayyy
ele gelmiyor derken, canım elle yoklucakmıyım bilmiyorumkismile ayyy
canım ruh halinde değişebiliyor yani duygusal olabilirsin, yüzünde bir parlaklık extra bir güzellik oluyor, has bahçenin dediği gibi ilişkiden sonra spermler akıntı olarak gelebiliyor ona dikkat!
sağol canım inşallah.evet canım elle yokluyacaksın ama eldivenle.ben akıntımı takip ederken anladım.aynı zamanda ateşimi de ölçtüğüm için yumurtlamanın olduğu günlerde yukarı çekiliyor.bugün adetimin 8. günü ama yukarda herhalde iğnelerden erken yumurtlayacam.yarın dr gitcem bakalım doğrumu.
vereliniortak3 gündür falan ilişki sonrası sıvı geri çıkmıyor, reglden sonraki günlerde hep geri çıkardı, bu bir yumurtlama belirtisi olabilir mi? sıvı sünger gibi içime çekiyorum bilmiyorumkismile
:roflol::roflol::roflol::roflol:vereliniortak
3 gündür falan ilişki sonrası sıvı geri çıkmıyor, reglden sonraki günlerde hep geri çıkardı, bu bir yumurtlama belirtisi olabilir mi? sıvı sünger gibi içime çekiyorum bilmiyorumkismile
nöffffffffff bu belirsiz beni deli ediyorrrklava:
kız maş süper ozaman 1 tanesi bile ulaşsa yumurtladıysan bebiş yolda demektir!
başarılı mı canım ?
ya ilişkiden yarım saat sonra falan kokusuz ve renksiz bir sıvı geliyor nedendir? korunurken gelmezdi
ya ilişkiden yarım saat sonra falan kokusuz ve renksiz bir sıvı geliyor nedendir? korunurken gelmezdi
aynı durumu burada birisi demişti ovülasyon döneminde sıvı pek geri çıkmıyor diye. bende ovülasyon döneminde farkettim hakkaten sıvı diğer zamanlara nazaran pek çıkmıyor. call bu arada bir forumda okudum. adeti 3 gün geçmiş kanda negatif çıkmış 9 gün geçince pozitif çıkmış hemde ikiz:lepi:
aynı durumu burada birisi demişti ovülasyon döneminde sıvı pek geri çıkmıyor diye. bende ovülasyon döneminde farkettim hakkaten sıvı diğer zamanlara nazaran pek çıkmıyor. call bu arada bir forumda okudum. adeti 3 gün geçmiş kanda negatif çıkmış 9 gün geçince pozitif çıkmış hemde ikiz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?