Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

heoz bal,tarçın,susam yedinmi?

call çok acayip bir rüya gördüm dün.
hamile olurmuşum elimle dokunuyorum biri dokuz aylık bir bebek biri altı aylık bebek biri üç aylık ebbek varmış karnımda. 9 aylık ve 6 aylık olanı sol tarafımdan 3 aylık olanı sağ tarafımdan kafasını hissediyorum elimle. sonra diyorumki hamileyken tekrar hamile kalınmazki ben niye böyle düşündüm acaba diyorum. sonra bakıyorum ama kafaları var demekki kalınabiliyormuş diyorum. ne garip bir rüya değilmi:1no2::bbo:

Rüyada hamile oldugunu gören kadinin, malinin artmasina, övülmeye, izzet ve serefe nail olmaya isaret eder.
öncelikle günaydın canım. rüya tabirlerinde böyle yazıyor hayırdır inşallah

Rüyada hamile oldugunu gören kadinin, malinin artmasina, övülmeye, izzet ve serefe nail olmaya isaret eder.
öncelikle günaydın canım. rüya tabirlerinde böyle yazıyor hayırdır inşallah

sanada günaydın. teşekkür ederim rüya yorumun için. sadece hamile olduğumu görsem tmm ama üç bebek kafasını elimle hissettim:bbo:

yedim içine birazda çörek otu attım ama acaba bu susamı çörek otunu ezmek gerekiyormuydu bu arada tadı berbattı yahumafoldumben

evet canım susamı ezmeden yiyosun banada çok iğrenç bir tat gibi geliyor ama mecburen yemek lazım, ben bu ay bıraktım, rüya ise canım hamile olduğunu görmek hasbahçeninde dedikleri gibi, sonucu olumlu fakirsen zengin oluyorsun, işte yeni bir kariyer ediniyorsun gibi,, rüya yorumlarını okumuştum hamile de olabilirisn, bu arada üç tane olma sebebide çok düşüüp yattıysa etkisinde kalmış olabilrisn, üç farklı heyecanı bir arda yaşayacak olabilirsin!

hayırdır inşallah heozcum, " rüyada gebe kaldığınızı görmek ; kendiniz veya kişisel yaşamınızda bir büyüme, gelişme, ilerlemeyi temsil eder. Bunlar daha henüz görüşülmemiş, konuşulmamış yeni bir fikir, yön, proje, hedef veya doğuşu temsil edebilir."
diyorlar bence güzel bi rüya, inşallah rüyan gerçek olur ve hamile kalırsın, birde çoklu gebelik istediğinden üçüz bebek görmüş olabilirsin.

regyli olmak istiyorum bugün tam 36.günüm kızlar yoksa ben bu ay yumurtlamadımmı? dişim sızlıyor bir kaç gündür regyli olup hemen dişimi gstermem lazım! pöf!!

regyli olmak istiyorum bugün tam 36.günüm kızlar yoksa ben bu ay yumurtlamadımmı? dişim sızlıyor bir kaç gündür regyli olup hemen dişimi gstermem lazım! pöf!!

call yumurtladını nasıl anlarsın sadece akıntıdan mı? ben yumurtluyormuyum anlamıyorum şuan, su gibi akıntı oluyo o kadar, boşa gitmesin çalışmalar :uhm:

kızlar ben çok kötüyüm ya
iğnelerden dolayı çok sancım oluyor midem bulanıyor
buna rağmen içimde bi huzur var galiba bu ay mutlu haberi alıcam içime öyle doğuyor

call yumurtladını nasıl anlarsın sadece akıntıdan mı? ben yumurtluyormuyum anlamıyorum şuan, su gibi akıntı oluyo o kadar, boşa gitmesin çalışmalar :uhm:

yumurtlama zamanı rahim yukarı çekiliyor ele gelmiyor.akıntı olayı biraz karışık çünkü düzenli ilişkiye giriyoruz diğer akıntıyla karışabilir.ateş ölçmeyi deneyebilirsin
ben bi kaç aydır ölçüyorum düzensiz olduğum halde ne zaman yumurtladığımı anladım
sanada tavsiye ederim.yerimseniben

ele gelmiyor derken, canım elle yoklucakmıyım bilmiyorumkismile ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…