- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.561
günaydın Heoz! inş inş okadar istiyorumki artık topik ıngalaşsın yav!
heoz bal,tarçın,susam yedinmi?
heoz bal,tarçın,susam yedinmi?
Rüyada hamile oldugunu gören kadinin, malinin artmasina, övülmeye, izzet ve serefe nail olmaya isaret eder.
öncelikle günaydın canım. rüya tabirlerinde böyle yazıyor hayırdır inşallah
yedim içine birazda çörek otu attım ama acaba bu susamı çörek otunu ezmek gerekiyormuydu bu arada tadı berbattı yahumafoldumben
bebkim regyli olmadım uleyn! regyli olmadım demem seni deli ediyoooooor demi uleyn!
bebkim regyli olmadım uleyn! regyli olmadım demem seni deli ediyoooooor demi uleyn!
call çok acayip bir rüya gördüm dün.
hamile olurmuşum elimle dokunuyorum biri dokuz aylık bir bebek biri altı aylık bebek biri üç aylık ebbek varmış karnımda. 9 aylık ve 6 aylık olanı sol tarafımdan 3 aylık olanı sağ tarafımdan kafasını hissediyorum elimle. sonra diyorumki hamileyken tekrar hamile kalınmazki ben niye böyle düşündüm acaba diyorum. sonra bakıyorum ama kafaları var demekki kalınabiliyormuş diyorum. ne garip bir rüya değilmi:1no2::bbo:
regyli olmak istiyorum bugün tam 36.günüm kızlar yoksa ben bu ay yumurtlamadımmı? dişim sızlıyor bir kaç gündür regyli olup hemen dişimi gstermem lazım! pöf!!
call yumurtladını nasıl anlarsın sadece akıntıdan mı? ben yumurtluyormuyum anlamıyorum şuan, su gibi akıntı oluyo o kadar, boşa gitmesin çalışmalar :uhm:
kızlar ben çok kötüyüm ya
iğnelerden dolayı çok sancım oluyor midem bulanıyor
buna rağmen içimde bi huzur var galiba bu ay mutlu haberi alıcam içime öyle doğuyor
yumurtlama zamanı rahim yukarı çekiliyor ele gelmiyor.akıntı olayı biraz karışık çünkü düzenli ilişkiye giriyoruz diğer akıntıyla karışabilir.ateş ölçmeyi deneyebilirsin
ben bi kaç aydır ölçüyorum düzensiz olduğum halde ne zaman yumurtladığımı anladım
sanada tavsiye ederim.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?