- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.601
ya ilişkiden yarım saat sonra falan kokusuz ve renksiz bir sıvı geliyor nedendir? korunurken gelmezdi
yani hamile kalma olasılığı azalıyor değilmi
callcenter görüyorsun işte, feyz al azcık, hala kan testi yaptırmaman beni deli ediyor....delikafadulden
bu arada bugün sol kasığım ilk defa ağrıyor üzerinde bir ağırlık var gibi kızlar!
neyn! aman Allahım ikizmi? Allahım hayırlısını versin inş canım! ama bakması zor olur yaa! canım ben 25.gün filan kan testi yaptırmıştım bugün 36.gün ya! olacak gibiyim bakalım! bugün sık sık wc yi ziyaret edicek gibiyim!
gunaydınnn
o ağırlık bebiş olmasın :ecrin_bebek:
gunaydınnn
günaydın canım nasılsın?
günaydın canım!hihoyyyt
bi 5 dakikadır hissediyorum ya hasta olucam yada bebek, bilmiyorum ! ama dişlerim var bebeikim bu ay hamile kalmasammı ya valla! bebk varken müdahale edemezsek!
ıyıym canm sen naslsın yenı uyandımm
iyiyim canım çalışıyoruz işte..
heoz ruyan hayr olsun bende hergun ruya goruyrm hamıleyım değilm karşık karışık.
dun oğgelnde bı ara uyudum ruyamda yatakta yatıyrm ben yanıma kız çocugu gelıyor ın dıyorum aşağı başkasının çocuguymuş sozde sonra ben bacaklarımı açıyorum bacagımın arasına gelıyor allahım dıyorum banada can ver benım ıçımdede bı can olsun dıyorum ama hala çocuk bacaklarım arasında ağırlık çoktu ustume sozde bagırıyorum avaz avaz eşıme sesım çıkmıyor duyuramıyorum.sonra yataktan fırlıyorum dışarı çıkıyorum yere atıyorum kendımı eşım gelıyor komuşular gelıyor bı komşumuz benı okuyor oyle kendıme gelıyorum.bıraz uzun oldu amahergun boyle ruyalarla uyanıyorum hee
günaydın erenhava epey geç kalmışsın günenaniknanik
valla ilginç bir rüyaydı allah hayırlısını versin artık ne diyim.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?