Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

git bir kan testi yaptır ya. ne inatçı şeysin:1no2:

heoz ruyan hayr olsun bende hergun ruya goruyrm hamıleyım değilm karşık karışık.
dun oğgelnde bı ara uyudum ruyamda yatakta yatıyrm ben yanıma kız çocugu gelıyor ın dıyorum aşağı başkasının çocuguymuş sozde sonra ben bacaklarımı açıyorum bacagımın arasına gelıyor allahım dıyorum banada can ver benım ıçımdede bı can olsun dıyorum ama hala çocuk bacaklarım arasında ağırlık çoktu ustume sozde bagırıyorum avaz avaz eşıme sesım çıkmıyor duyuramıyorum.sonra yataktan fırlıyorum dışarı çıkıyorum yere atıyorum kendımı eşım gelıyor komuşular gelıyor bı komşumuz benı okuyor oyle kendıme gelıyorum.bıraz uzun oldu ama hergun boyle ruyalarla uyanıyorum hee

bi 5 dakikadır hissediyorum ya hasta olucam yada bebek, bilmiyorum ! ama dişlerim var bebeikim bu ay hamile kalmasammı ya valla! bebk varken müdahale edemezsek!

canım inş. bebiştir, ben doktorla konuştum, dolgu falan yapabiliyorlarmış gebeyken, ama sadece film çekmiyorlar, ışınlardan dolayı ama sen sakin olduğun sürece dolgunu falan yaparlar..dua etki o ağırlık bebiş olsun...

günaydın erenhava epey geç kalmışsın günenaniknanik
valla ilginç bir rüyaydı allah hayırlısını versin artık ne diyim.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…