- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.641
bebişin gelcek inşş. ama çok sessiz olmaz haberin olsun, yıkcaz ortalığı...:içelim:
hasbuldum canim saol..iyiym..bugün evlilik yildönümümüz..aksama ne yapsam die düsünüyorum...süprizzzzz
canım romantik mumları unutma sakın, şöle mis mis koksunlar ya!
kızlar akşam test alıp sabah yapıcam! eğer negatif çıkarsa vay halime!
tamam canim ins..benim kokumdan mumlara sira gelmez amakaydirigubbakcemile3 parfüm hastasiyimda
sabah yap bakalim ne cikacak ins pozitif cikarda rahatlariz..:1hug:
hı şöle elmalı duş jeleridee fena olmuyor valla!
ewt yaa ben cok seviyorum böyle mis gibi kokcan sürekli..dus jelleri parfümler...mis mis..hihoyyyt
bebeği düşündükçe dişim aklıma geliyor katre, acaba diş ağrıması bebek belirtimi bir haftadır ağrıyor.
bebeği düşündükçe dişim aklıma geliyor katre, acaba diş ağrıması bebek belirtimi bir haftadır ağrıyor.
ya bence idrar testini bırak direk kan testi yaptır ya valla geberecem artık:1shok:
Merhaba kızlar, CallCenter senin kaç gündür geçiyor.
ins öyledir canim.stres oldun ya bide olcakmi olmiycakmi die..olmayacaksa regli olayim die..ins bebistendir canim.gecen ay benim gecikince test yapacaktim annm kizdi bana 15gün gecmeden yapilmaz die eyvahedigeldismile durulmuyoki..hic düsünmeden beklemeyi dene bide istersen..yapiyoz yapioz cikmiyo yapmayinca gelir belkisositososito
evet bu ay bide sınavlar vardı maffoldum ama dün dersaneye gitmedim, kocamla evdeydim iyi dinlendim, 12 ye akdar uyumayı özlemişim yaa! evet olcakmıyım olmuycakmıyım? belirsizlik deli ediyo beni!haklı eski eczacıda bana 10 gün geçmeden idrar testi önceden yapılamazdı kızım şimdi değiştimi dedi, 3 gün geçikince kan testi 10 gün geçikince idrar testi yapmak lazım! kişiden kişiye değişiyorda olabilir!yapmayım ozaman bekleyimmi? pöff
eftelyayla syavuzu çok merak ediyorum bende! ses yok ikisindende!
kızlar akşam test alıp sabah yapıcam! eğer negatif çıkarsa vay halime!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?