- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.661
he yaa onlar nerde naptilar acaba???ins hayirli haberler aliriz
Katre listeyi atsana canım!
call şu liste olayını ilk sayfadaki mesajına falan koyup ordan güncellesen olmazmı böyle sayfa sayfa son listeyi aramak zor oluyo kuşum! ne dersin.
GEBELİK test tarihlerimiz-------------------------çck---------------------YAŞ------------SAT-------------AY----------------------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.
CALLCENTER------8NİSAN------------------------------------------------------27---------8MART----------3
EFTALYA-------------9 NİSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NİSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
KATRE06-----------16 NİSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
D_KUPCU-----------21 NİSAN----------------------------1-----------------------27---------22MART---------3
ERENHAVA--------21 NİSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NİSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELİNSEE----------24NİSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NİSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBİKİM-------------30 NİSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NİSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NİSAN----------3
ok katre listeyi atsın başa alalım!
canım bugün 36.günüm ve tık yok, en sn cuma akşam yaptım negatifti! sen nasılsın ağrın varmı hala?
sağol canım ellerine sağlık, ilk sayfayada atıyorum.
ya eskiden ne kolaymış çocuk yapmak, bende istiyorum hemen olsun. çok mu sabırsızım ne??
Ben de iyiyim, yok ağrım. Bugünde sinüzit için doktora gidicem. Az sonra çıkıcam.
önemli deil canim..ayyyyyyy sira bana geliyooooohaoldumsmile
valla bugün acayip cnm sıkılıyor. burasıda hareketli değil. konuşun uleynnnnnnnnnnnnklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?