- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.681
ordamısınız uleyn ses verin!
kızın birisi şöle yazmış:
SElammm hosgeldiin! iliskiden sonra 12. gün yaptir bence. benim 9. günde cikti deger düsüktü 10 du. bence 12. günde yaptir. en dogru sonuc o zaman cikar bence. gerci benim arkadas adetine 6 gün kalami ne yaptirmisti negatif cikmisti hamile oldugu halde.
en iyisi iliskiden sonra 12. günü kan testi yaptirmak. ne zamandir istiyorsun bebis canim?
konuyu başlatıyorum ozaman bebek isimleri kızım olursa erçin nasıl?oğlum olursa eski kağan isimlerinden koymak istiyorum mesela alpartur!
kızın birisi şöle yazmış:
SElammm hosgeldiin! iliskiden sonra 12. gün yaptir bence. benim 9. günde cikti deger düsüktü 10 du. bence 12. günde yaptir. en dogru sonuc o zaman cikar bence. gerci benim arkadas adetine 6 gün kalami ne yaptirmisti negatif cikmisti hamile oldugu halde.
en iyisi iliskiden sonra 12. günü kan testi yaptirmak. ne zamandir istiyorsun bebis canim?
eşim acaba yazdıklarımızı okuyor olabilirmiki bu nick benim herzaman kullandığımdır. kadınlar kulübünüde biliyor:sinifsinif:
nasıl ilişkiden sonra? ben anlamaz...
:roflol::roflol:
geçen eşim dediki kimseye şu gün bunu yaptık deme bu bize özel dedibilmiyorumkismile
eşim acaba yazdıklarımızı okuyor olabilirmiki bu nick benim herzaman kullandığımdır. kadınlar kulübünüde biliyor:sinifsinif:
canım git artık bu kadar beklemen bile hata, acilen doktor !!! hamilesin sennn alkisalkisalkiskızlar randevu aldım çarşamba günü doktora gidicem.
slm kızlar...
slm kızlar...
selam hoşgeldin canım.. nasılsın
hoşgeldin sailoormoonm
iiiyim canım teşekkür ederim sizler nasılsınız?bu arada bilgisayarım kafayı yedi sanırım aynı mesajları bi daha bi daha okursanız şaşırmayın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?