Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hoşbulduk heoz cuğum neşeli arkadaşım nasılsın bakalım?

:roflol::roflol:

Tüm kurum personellerinin katıldığı toplantıda konuşma yapan müdürümüz konuşma esnasında "siitinsene" kelimesini "s.ktinsene" olarak söyledi ve kısa bir süre şaşkınlık ve gülmelere neden olunca "Yanlış bir şey mi söyledim arkadaşlar?" dedi. Emekliliği gelmiş abimizin göndermeli cevabı her şeyi özetler cinstendi "Daha ne yapacaksın müdürüm; s.ktin batırdın ortalığı!"
bunları okuyorum

Köpekli bir eve misafir olacaksanız size bir uyarıda bulunmak isterim. Eğer gaz çıkarmak zorunda kalırsanız bunu köpeğe en uzak tarafta yapın. Zira köpek durumu derhal anlayacak, ani bir hamleyle malum bölgeye burnunu dayayacak ve derin derin koklamaya başlayacaktır. Eh, ev sahipleri de sırayla mutfağa doğru kaçarak kıs kıs güleceklerdir haliyle!
:roflol::roflol:

Sevgilimle görüntülü arama açık şekilde Msn'de konuşuyoruz. Kapının arkasına koyduğum yeni ayakkabıları göstermek için yerimden kalkıyorum. Evde de misafirlerimiz var. Annem benim odamı boş görüyor olacak ki hışımla içeri girip deprem şiddetinde gaz çıkarıp gidiyor. Tabi ben neye uğradığımı idrak edene kadar bilgisayardan "Aşkım görmüyor olabilirim ama hala duyuyorum!Hahahahaha..." diye tepki alınca ikinci kez dumur yaşıyorum. Ne desem de inandıramadım, anne yaktın beni, rezil oldum. delikafaduldendelikafadulden

Geçen gün kocam ve ben, bebeğimizle aramızdaki bağın hangimizde daha güçlü olduğundan bahsediyorduk. Kocam "Kızlar babalarına daha düşkün olur." deyince dayanamadım; "Ama ben 9 ay karnımda taşıdım onu." dedim. Kocamdan gelen cevap evlere şenlik: "Ona bakarsan, ben ergenliğimden beri şeyimde taşıdım kaç yıl:bbo:

seni itiraf.com cu seniiiii:)))))ben de okuyorum her gün bazıları hakkaten çok komik oluyo yaaa:))))

:roflol:

kizlarrr yarin esimin is arkadaslari caya gelecek ne yapayim fikir verin bana...pasta börek cörek eftalya kurabiyesi yapcamCADIARZU

patates salatası, kısır benzeri bişey de yap canım, ayrıca eftalya kurabiyesine kabartma tozu da koy, çok güzel oluyo cokacimcoook

daha ilkkez geliyolar..bayanlar gelcek sadece sekreter personel müdürü falan...cikista gelcekler ac olurlar baya bisey yapmam lazim masa hazirlayim diorum..makarna salatasi,yaprak sarmasi,sigara böregi,kurabiye,yas pasta yapayim diorum baska ne yapsamki farkli biseycokacimcoook

daha ne olsun ki yeterli bence...

tamam işte canım, salata tarzı bişey (makarna, patates, kısır), yaprak sarması, sigara böreği, kurabiye, pasta iyi bi menü, ama çok iş olmazsa sana tepsi böreği yap bide cokacimcoook

tamam işte canım, salata tarzı bişey (makarna, patates, kısır), yaprak sarması, sigara böreği, kurabiye, pasta iyi bi menü, ama çok iş olmazsa sana tepsi böreği yap bide cokacimcoook

ewt canim ya bende on abakiyodum bide börek yapayim..yufkam varda onunla bisey yapaim tariflere bakayimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…