Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hımm iyiymiş sengözlerimebaksanab bide şu çiçek isimleri mesaj sayısına göre mi değişiyo, kalpler falan, çok cahılım forum konularında da

evet canım! mesaj sayısın göre, siteyi günde kaç kere ziyaret ettiğine göre filan sürekli değişiyor!(linki kaç kere tıkladığına göre)

evt msl sayısına gore değişyor çıcek ısımlerıde

Erenheva ne haber nasılsın. Antibiyotik hapım bugün bitti. Ama reglim cumartesi bitecek. Fitilleri o zaman kullanıcam. Doktora gidicem sonra yine. Bu arada dün sinüzüt için gittim. tomografi ve alerji testi istedi. Sinüzüte odakladım kendimi. Hamile olan varmı sürekli giremiyorum siteye.

call center çatlatanmı kız bizi git artık doktora bu kadar gecikti ilk testte pozitif çıkmıştı kan testinde yanılma oldu bence sen ikinci hamilemizsin hadi artık yarın doktora git

sailormon canım su içsem yarıyor demiyecekmişsin böyle olunca beynine ne yesem bana kilo aldır komutu vermiş oluyormuşsun bir yazıda okumuştum dur yazıyı bulayım buraya atayım yarın okursun

iyyim canm sen nasılsın.dr gtmekle çok ıyı yaptın canım tedavını oluyosun ne guzel aklında soru işaretı kalıyordu obur turlu dıkkat et kendıne.şuan hamıle olan yok beklemedeyızz

heoz rüyama yorum yaparmısın canım, yazıyorum;
dolaptan yumurta alıyorum haşlıcakmışım, ama 10-15 tane var yumurta ve bi kaç tanesi anormal büyüklükte elma falan gibi,.. sence ne demek?

dolaptan yumurta alıyorum haşlıcakmışım, ama 10-15 tane var yumurta ve bi kaç tanesi anormal büyüklükte elma falan gibi,.. sence ne demek?

Çok yumurta bekar için evlenmeye, evliler için erkek çocuga isarettir.:CüvCüv:

Büyük bir yumurta görmek veya aynı yumurtayı elinizde tutmak; çok iyi bir olayla karşılaşacağınıza…işarettir
Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder. Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder. Yumurtayla dolu bir yuva, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Yumurta yediğinizi gördüyseniz, aile içi gerginlikler oluşacağına işarettir. Kısmettir. Evli bir kadın görürse çocuğu olacak demektir.Yumurta evlat, kan ve hizmetçiye de isarettir.Yumuta bazen, kabirlere, güzel kadinin dislerine, hisim, akraba ve dostlarinbir araya toplanmalarina ve para biriktirmeye isarettir.Zenginlik ve mutluluk demektir. Çok çocuklu ve mutlu bir evlilik.

Son düzenleme:
şahsi yorumum ise bence bu ay veya engeç önümüzdeki ay hamile olacaksın ve oğlun olacak inş. allahın izniyle:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…