Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

üff benim psikolojimmi bozuldu yoksa hamilemiyim neyim şu yazdığın mesaja bile gözlerim doldu yaaa:gitme: sağol cnm

canım benim bende öyle oluyorum bi bebek görsem gözüm doluyo yada bebeğimin olma fikri falan, şuan çok duygusalız hamilede olabilirsin yani o kadar uğraşıyorsun

ay inşallah canım, bugün progestana başladım, ay sonunun gelmesini istiyorum biran önce, senn naptın çalışmalar devam dimi?

valla eşim yumurtlaman olmuştur diye pek yanaşmadı çalışmaya. ama haftasonu o benden daha gayretliydi benim bu cuma kontrolüm var ve ayın 22 si regl tarihim bakalım. ama bu ay tuhaflık var bende. gözlerim çapak yapıyor yapış yapış kirpiklerim ve dökülüyor çokça. sonra karnım şiş ve arasıra ağrı giriyor ve gaz problemi var. merdiven çıkarken ve yürüken bacaklarım çok ağrıyor. bahardan mı bebektenmi kestiremiyorum

belirtilerin bebeğe yakın ama tabi bilinmez ki, ama az kaldı senin biraz daha sabır, inş. ikizleri alırsın kucağına, Allah hepimizin gönlüne göre versin, ctesi Eyüp Sultan'a gittim, burdaki bütün kızlar için dua ettim, Allah sesimizi duyar inş. :Saruboceq:

yüreğine sağlık cnm çok iyi yapmışsın

benımde regl tarıhım 21 heoz senden bı gın once benden uzyan akıntı gelıo hala.bıde mıdem bulanıo yemeklrden sonra yedıgım yemekten tad aalamıyorum

günaydın canım, nasılsın? mide bulantısı bende de var bu gün, bide sağ kasığımda ince batmalar var

ıyyım cnm sen nslsn ınce batmalara dr yumurtlaman belırtısı demıştı yanı yumurtluyosun sende demk.bende gecen aylarlar olurdu bu ay yok nedense batma

günaydın yeni gelen katre ve erenhava
benim 22 nisan ama bu cuma belli olurmu bilmiyorum dr. kontrole çağırmıştı. geçen cuma ovülasyon daha olmamıştı bakalım artık hayırlısı

GEBELİK test tarihlerimiz-------------------------çck---------------------YAŞ------------SAT-------------AY----------------------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.

CALLCENTER------8NİSAN------------------------------------------------------27---------8MART----------3
EFTALYA-------------9 NİSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NİSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
KATRE06-----------16 NİSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
D_KUPCU-----------21 NİSAN----------------------------1-----------------------27---------22MART---------3
ERENHAVA--------21 NİSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NİSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELİNSEE----------24NİSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NİSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBİKİM-------------30 NİSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NİSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NİSAN----------3

ya kızlar bende haftasonundan beri böyle boza kıvamında beyaz akıntı geliyor kokusuz neden acaba?

yaa ben her ay olan akinti bu ay olmadi bu uzayan seklinde..benimde kasiklarimda ve üst tarafinda agrilar var..yumurtlamadimmi acaba..bu ayda olmazsam dr ye gitcem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…