- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.841
şahsi yorumum ise bence bu ay veya engeç önümüzdeki ay hamile olacaksın ve oğlun olacak inş. allahın izniyle:CüvCüv:
üff benim psikolojimmi bozuldu yoksa hamilemiyim neyim şu yazdığın mesaja bile gözlerim doldu yaaa:gitme: sağol cnm
ay inşallah canım, bugün progestana başladım, ay sonunun gelmesini istiyorum biran önce, senn naptın çalışmalar devam dimi?
valla eşim yumurtlaman olmuştur diye pek yanaşmadı çalışmaya. ama haftasonu o benden daha gayretliydi benim bu cuma kontrolüm var ve ayın 22 si regl tarihim bakalım. ama bu ay tuhaflık var bende. gözlerim çapak yapıyor yapış yapış kirpiklerim ve dökülüyor çokça. sonra karnım şiş ve arasıra ağrı giriyor ve gaz problemi var. merdiven çıkarken ve yürüken bacaklarım çok ağrıyor. bahardan mı bebektenmi kestiremiyorum
belirtilerin bebeğe yakın ama tabi bilinmez ki, ama az kaldı senin biraz daha sabır, inş. ikizleri alırsın kucağına, Allah hepimizin gönlüne göre versin, ctesi Eyüp Sultan'a gittim, burdaki bütün kızlar için dua ettim, Allah sesimizi duyar inş. :Saruboceq:
yeni avatarım nasıl ama bebişlerim ve tüysüz ben
selam kizlarrr..ne var ne yok dünden beri?giremedim misafirler falan..bebis haberi verin hadi
gunaydın kızlarr
günaydın canım naptın? misafirlerin memnun kalmıştır eminim!
günaydın canım, nasılsın? mide bulantısı bende de var bu gün, bide sağ kasığımda ince batmalar var
cok yoruldum yaa..cok memnun kaldilar..güzeldi hersey..sevimli insanlardi.yorgunluktan yataga kendimi zor attim tabi kaydirigubbakcemile kac gündür yok yani kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?