- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.801
ıyı hemen yapabılmıssn
evet bebikim banada aynı sebeplerden dolayı vermişti, regylimin 10.günü kullandım 10 gün.
bebkım senn hamıle kalma sansın bu ay bence baya yuksek çunku ılk ayınız gıbı bışey bu çunku gecen ay bır kez korunmamşsnz
kızlar ben çıkıyorum kendinize ii bakın güzel haberler verirsiniz inşallah...
heoz senin kızın mı vardı oğlun mu?
kızlar ben çıkıyorum kendinize ii bakın güzel haberler verirsiniz inşallah...
kızlar tv de bebegım tv var çok gzl programlar oluyor orda gecen gun normal doğumu gosterdıler kadının ıkınmaları bebgın çıktıgı annn
evt geçenlerde bi program vardı, arkadaşlarının çocuklarını alıp bakıyorlar falan.. eşimle izledik biraz...
canım bana reglinin 1.gününden say 16.-25. gün arası kullan dedi yani yarın başlıyorum ilaca
GEBELİK test tarihlerimiz-------------------------çck---------------------YAŞ------------SAT-------------AY----------------------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.
CALLCENTER------8NİSAN------------------------------------------------------27---------8MART----------3
EFTALYA-------------9 NİSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NİSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
KATRE06-----------16 NİSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
D_KUPCU-----------21 NİSAN----------------------------1-----------------------27---------22MART---------3
ERENHAVA--------21 NİSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NİSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELİNSEE----------24NİSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NİSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBİKİM-------------30 NİSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NİSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NİSAN----------3
kızlar bu benim belirsizlik halim nolcak*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?