Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bebkım senn hamıle kalma sansın bu ay bence baya yuksek çunku ılk ayınız gıbı bışey bu çunku gecen ay bır kez korunmamşsnz

bebkım senn hamıle kalma sansın bu ay bence baya yuksek çunku ılk ayınız gıbı bışey bu çunku gecen ay bır kez korunmamşsnz

evt canım ya geçen ay sadece yumurtlama dönemimde 1 kere ilişki oldu, o da net değil çünkü uzayanlar o şüpheli ilişkiden sonra oldu, ilk ayımdı ya bilemedim hemen olmuştur diye sonra bekledim ilişkiye girmedik a.s bu ay full çalışıyorum her gün 1 kere haftasonları 2 kere abarttım galiba ama napıyım olsun diye...

kızlar tv de bebegım tv var çok gzl programlar oluyor orda gecen gun normal doğumu gosterdıler kadının ıkınmaları bebgın çıktıgı annn

GEBELİK test tarihlerimiz-------------------------çck---------------------YAŞ------------SAT-------------AY----------------------------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------------------------------------------------------------------------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM D.TARİHİ.

CALLCENTER------8NİSAN------------------------------------------------------27---------8MART----------3
EFTALYA-------------9 NİSAN-----------------------------------------------------22--------13MART---------1
SYAVUZ-------------13 NİSAN-----------------------------------------------------24--------13 MART--------8
KATRE06-----------16 NİSAN------------------------------------------------------24---------16MART---------8
D_KUPCU-----------21 NİSAN----------------------------1-----------------------27---------22MART---------3
ERENHAVA--------21 NİSAN ----------------------------------------------------28---------21MART---------3
HEOZ-----------------22 NİSAN-----------------------------1----------------------30---------26-MART---------3
PELİNSEE----------24NİSAN-----------------------------------------------------34----------27MART---------3
SAILORMOON-----27 NİSAN----------------------------------------------------27----------27MART---------3
BEBİKİM-------------30 NİSAN-----------------------------------------------------27----------30MART---------1
HAS BAHÇE-------5MAYIS--------------------------------1---------------------28----------5NİSAN---------18
MEKTUBUM--------7MAYIS------------------------------------------------------25-----------8NiSAN----------
TDS------------------ 8MAYIS--------------------------------1----------------------27----------8NİSAN----------3

kızlar bu benim belirsizlik halim nolcak*

senın arkadaşlrınız ya arkadş lıstende olanların yanında artı olur cnmmm
aman ınşş hamıleyızdr:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…