Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

valla herkez bal+tarçın+çörekotu mucizesini anlatıyor. birde zayıflamak için sahb kahvaltıdan yarım saat önce ve öğlen akşam yemekten yarım saat önce bir çay kaşığı çörekotunu iyice çiğneyerek yemek gerekiyormuş:uhm:

kızlar selam !!!
yeni haberlerim var ben galiba bu bebek işini askıya alıyorum kilolarım almış başını gidiyo bu sabah tartıldım aman Allahım!!!başımdan aşağı kaynar sular döküldü sandım hala çok üzgünüm!!!bu kiloyla bi de hamile kalırsam işim çok zor en azından 2 ay kadar diyetisyen kontrolünde verebildiklerimi vermeye çalışıcam eninde sonunda olucak inşallah bebişim ama kendimi gulyabani gibi hissetmeye başladım çirkin hissediyorum çok moral bozukluğu ii diiil o yüzden derhal hayatıma çeki düzen verip ondan sooora tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum ... bilmiyorum doğru mu yapıyorum amaaa bi yerden başlamam lazım..bana dua edin gene de tabi ki bu topicten ayrılmayı asla ve asla düşünmüyorum her gün burdayım:))))bana dua edin kızlar...

cnm bence gerek yok zaten hamile kalınca bir sürü kilo alacaksın çörek otuyla zayıflanıyormuş bende zayıflamak istiyorum hamile kalırsam dikkat edeceğim kiloma bide çörek otunu deneyeceğim bu ay bakalım ne olacak

selam canım, sen bilirsin ama hiçbişey için bebek işini ertelemeye değmez, geçici bir durum olabilir senin içinde bulunduğun durum, biraz dikkat edersin yine rejimini yaparsın ama bebişinde olur yani, zaten hepimiz kilo alcaz hamileyken, önemli olan sonra verebilmek o kiloları, şimdi zayıflasan ne olcak :uhm:

o karışımı hiç yemedim, incir yiyiorum şu ara

ya bilmiyorum moralim çok bozuk kendimi kötü hissediyorum çok..annem de söylenmeye başladı aldın başını gidiyosun falan iice altüst oldu moralim aslında haklısın zaten alınıyo kilo hamileyken de ama mümkün olduğu kadar az bi kiloyla hamile kalmak istiyorum ben zaten normali aşmış durumdayım en azından normal sınırlar içinde olayım diyorum .... bilmem açıkçası ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım senağlama

dediğim gibi geçici bişey inan bir kaç gün sonra farklı düşünceksin, sen hırs ettikten sonra gebeykende kilonu koruyabilirsin, diyetisyene de gidersin, senin için çok iyi olur o zaman, sen diyete başla ama bebeği sonraya bırakma zaten görüyorsun hemen olmuyo ki, bekletiyo bizi, bari hormonlarını değiştirme, tabi sen bilirsin ben fikrim bu..olumunekankayizsmile

senin dediğin de çok mantıklı...hemen olmuyo bebişler de..belki de o yüzden stres yaptım acısını bööle çıkarıyorum...dün akşam çok ağladım belki saçma halime şükretmem lazım ama çok gücüme gitti annemin ööle söylemesi...

Bu suskunluğunuz beni deli ediyor uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:klava:

tatlım ben havamda diiilim yaa bugün kusuruma bakmayın((acaba spora başlasam tehlikeli olur mu onu araştırıyorum şimdi netten..hamile kalırsam da bebişime bişey olur mu yoksa korunup kilolarımı verip soora mı hamile kalmayı planlasam diye???kafam çok karışık...

bebkım akşm mısafırlerıne ne yaptın unuttm sormayı bugu n

patates salatası yaptım canım, annem börek yapmış bide hazır bişiler aldık öyle geçti canım, gelen arkadaşın bebişi var diye bide sebzeli mercimek çorbası yaptım, ona yedirmek için :ecrin_bebek: o kadar canım

aılormon çok mu kılo aldın kı kız zaten hemıleykende alacksn dıkkat et bırz yedıklerıne yeter

tatlım benim ööle yediklerime dikkat etmemle olmaz ben kendimi bildim bileli dikkat ederim etmek zorundayım yediklerime hani su içsem yarar diyenler var ya ben onlardanım kolay alırım ama asla kolay veremem şu ev taşınma derken hep hazır kuru şeyler yedik bi de yalan diiil yani bu ara biraz çukulata yedim sanırım uzun zamandır da tartılmamıştım bugün bi bakayım dedim şok oldum resmen o kadar üzüldüm ki bu duyguyu yaşamayan bilemez yani..bu da bana bi imtihan ama çok yoruldum artık millet benim yanımda tabak tabak götürür ben tadına bakarım gene de alırım kiloları ..ööle bu konuda çok dertliyim ama yanlış yere yazıyorum sanırım sizin de moralinizi bozmayım şimdi bööyle güneşli güzel bi günde..
ama durumum bu yani zayıflamam lazım acilen yoksa alıp başımı giderim tavan yapar kilolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…