- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.781
yoo ben buradayım çörekotunun faydalarını okuyordum
kızlar selam !!!
yeni haberlerim var ben galiba bu bebek işini askıya alıyorum kilolarım almış başını gidiyo bu sabah tartıldım aman Allahım!!!başımdan aşağı kaynar sular döküldü sandım hala çok üzgünüm!!!bu kiloyla bi de hamile kalırsam işim çok zor en azından 2 ay kadar diyetisyen kontrolünde verebildiklerimi vermeye çalışıcam eninde sonunda olucak inşallah bebişim ama kendimi gulyabani gibi hissetmeye başladım çirkin hissediyorum çok moral bozukluğu ii diiil o yüzden derhal hayatıma çeki düzen verip ondan sooora tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum ... bilmiyorum doğru mu yapıyorum amaaa bi yerden başlamam lazım..bana dua edin gene de tabi ki bu topicten ayrılmayı asla ve asla düşünmüyorum her gün burdayım:))))bana dua edin kızlar...
kızlar selam !!!
yeni haberlerim var ben galiba bu bebek işini askıya alıyorum kilolarım almış başını gidiyo bu sabah tartıldım aman Allahım!!!başımdan aşağı kaynar sular döküldü sandım hala çok üzgünüm!!!bu kiloyla bi de hamile kalırsam işim çok zor en azından 2 ay kadar diyetisyen kontrolünde verebildiklerimi vermeye çalışıcam eninde sonunda olucak inşallah bebişim ama kendimi gulyabani gibi hissetmeye başladım çirkin hissediyorum çok moral bozukluğu ii diiil o yüzden derhal hayatıma çeki düzen verip ondan sooora tekrar çalışmalara başlamayı düşünüyorum ... bilmiyorum doğru mu yapıyorum amaaa bi yerden başlamam lazım..bana dua edin gene de tabi ki bu topicten ayrılmayı asla ve asla düşünmüyorum her gün burdayım:))))bana dua edin kızlar...
valla herkez bal+tarçın+çörekotu mucizesini anlatıyor. birde zayıflamak için sahb kahvaltıdan yarım saat önce ve öğlen akşam yemekten yarım saat önce bir çay kaşığı çörekotunu iyice çiğneyerek yemek gerekiyormuş:uhm:
selam canım, sen bilirsin ama hiçbişey için bebek işini ertelemeye değmez, geçici bir durum olabilir senin içinde bulunduğun durum, biraz dikkat edersin yine rejimini yaparsın ama bebişinde olur yani, zaten hepimiz kilo alcaz hamileyken, önemli olan sonra verebilmek o kiloları, şimdi zayıflasan ne olcak :uhm:
ya bilmiyorum moralim çok bozuk kendimi kötü hissediyorum çok..annem de söylenmeye başladı aldın başını gidiyosun falan iice altüst oldu moralim aslında haklısın zaten alınıyo kilo hamileyken de ama mümkün olduğu kadar az bi kiloyla hamile kalmak istiyorum ben zaten normali aşmış durumdayım en azından normal sınırlar içinde olayım diyorum .... bilmem açıkçası ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım senağlama
dediğim gibi geçici bişey inan bir kaç gün sonra farklı düşünceksin, sen hırs ettikten sonra gebeykende kilonu koruyabilirsin, diyetisyene de gidersin, senin için çok iyi olur o zaman, sen diyete başla ama bebeği sonraya bırakma zaten görüyorsun hemen olmuyo ki, bekletiyo bizi, bari hormonlarını değiştirme, tabi sen bilirsin ben fikrim bu..olumunekankayizsmile
Bu suskunluğunuz beni deli ediyor uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava: klava:
bebkım akşm mısafırlerıne ne yaptın unuttm sormayı bugu n
aılormon çok mu kılo aldın kı kız zaten hemıleykende alacksn dıkkat et bırz yedıklerıne yeter
bende bu ay hiç uzayandan olmadı hep sıvı şeklinde geliyo neden anlamadım? progestanı reglimi düzene soksun diye ve olası bi gebelik durumunda embriyoyu tutsun diye verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?