- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.881
bende iyiyim kızlar.keyfim yerinde Allah bozmasın. karnım ağrıyor midem bulanıyor ama
yumurtaları görünce hepsini unutuyorum:dance:
bende iyiyim cnm dün dr gittim fazla yumurta oluşmuş .o yüzden iğnenin dozunu düşürdü
aylarca boşuna klomenle uğraştım.iğne daha hızlı geliştiriyor.8. günümde 14mm yumurta
şaşılacak şeykafamçokkarıştıbenim 14. günde bile böyle olmuyordu.diğer dr biraz oyalıyodu beniklava:
iyiki değiştirmişim dr.inş sonuca ulaşırız.
hayırlısı olsun canım
sevındım canım.tabı aynı drla kalmıycan ya artı drlarada guvenemıyoruz.ozamn bu ay ınş sonuç alırsın bol bolda yumurta oluştuysa hayırlısı olsun canmm
önceki dr u herkes çok övüyodu ama ben memnun kalmadım.çünkü bana klomen veriyodu ayda 1 kere takip ediyordu.zaten düzenli değilim bir kereyle anlaşılırmı.bana hemen aşılamaya geçelim dedi.ben kendimi buna hazır hissetmedim ve dr değiştirdim.bide ben bu gittiğim dr rüyamda gördüm o yüzden gittim inş vesile olur.
slm kızlar...ben geldim:)
hoşbulduk canım nasılsınyerimseniben
slm kızlar...ben geldim:)
inş canım ya.inş bu iğneyi bi daha kullanmak zorunda kalmam.yan etkileri çok fazla.günlük işlerimi çok zor yapıyorum.hayırlısı neyse o olsun.hayirlisi olsun ins has bahce..ah bu daktorlarklava: neyse ins sonuc alirsin bu dr den
iyiyim sğol senin güzel haberlerinde daha iyi geldi
iiiyim kızlar dün o hışımla diyetisyen bi arkadaşım var ona gittim durum düşündüğüm kadar vahimmiş ama öyle güzel moral verdi ki bana yeniden hırslandım 1 saate yakın konuştu doğru bildiğim yanlışları saydı mesela sabah ılık su içmek:)))gibi çok güzel bi şekilde beni sıkmadan anlattı herşeyi kilolar bebek oluşumunu da etkiler dedi ama korunun falan demedi hamilelik düşündüğümü söyledim o da bana ona göre bi yemek listesi verdi bi de yürüyüş her gün 1 saat kadar sabahları da erken kalkıcam artık inşallah yani:))yürüyüş hamilelerin ya da hamile adaylarının en kolay yaptığı ve yapması gereken bi şey dedi..asla öğün atlama ..falan filan ...
işte böööleee yani şu an gayet pozitif bi durumdayım bebiş yapma faaliyetlerime de ara vermiyorum hem yediğim içtiğim düzene girdiği için de çok mutluyum:)))yani yurttan haberler bu kadar kızlar:)))
bende 67 olmuşum napcaz boyle bılmıyorumm
bende 67 olmuşum napcaz boyle bılmıyorumm
bende 59 kiloyum katre gibi bu sabah çörekotuna başladım inş. işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?