Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

sevındım canım.tabı aynı drla kalmıycan ya artı drlarada guvenemıyoruz.ozamn bu ay ınş sonuç alırsın bol bolda yumurta oluştuysa hayırlısı olsun canmm

sevındım canım.tabı aynı drla kalmıycan ya artı drlarada guvenemıyoruz.ozamn bu ay ınş sonuç alırsın bol bolda yumurta oluştuysa hayırlısı olsun canmm

önceki dr u herkes çok övüyodu ama ben memnun kalmadım.çünkü bana klomen veriyodu ayda 1 kere takip ediyordu.zaten düzenli değilim bir kereyle anlaşılırmı.bana hemen aşılamaya geçelim dedi.ben kendimi buna hazır hissetmedim ve dr değiştirdim.bide ben bu gittiğim dr rüyamda gördüm o yüzden gittim inş vesile olur.

hayirlisi olsun ins has bahce..ah bu daktorlar klava: neyse ins sonuc alirsin bu dr den

hayirlisi olsun ins has bahce..ah bu daktorlar klava: neyse ins sonuc alirsin bu dr den
inş canım ya.inş bu iğneyi bi daha kullanmak zorunda kalmam.yan etkileri çok fazla.günlük işlerimi çok zor yapıyorum.hayırlısı neyse o olsun.

iyiyim sğol senin güzel haberlerinde daha iyi geldi

umarım sizden daha güzel haberler alırım.a.s.

iiiyim kızlar dün o hışımla diyetisyen bi arkadaşım var ona gittim durum düşündüğüm kadar vahimmiş ama öyle güzel moral verdi ki bana yeniden hırslandım 1 saate yakın konuştu doğru bildiğim yanlışları saydı mesela sabah ılık su içmek:)))gibi çok güzel bi şekilde beni sıkmadan anlattı herşeyi kilolar bebek oluşumunu da etkiler dedi ama korunun falan demedi hamilelik düşündüğümü söyledim o da bana ona göre bi yemek listesi verdi bi de yürüyüş her gün 1 saat kadar sabahları da erken kalkıcam artık inşallah yani:))yürüyüş hamilelerin ya da hamile adaylarının en kolay yaptığı ve yapması gereken bi şey dedi..asla öğün atlama ..falan filan ...
işte böööleee yani şu an gayet pozitif bi durumdayım bebiş yapma faaliyetlerime de ara vermiyorum hem yediğim içtiğim düzene girdiği için de çok mutluyum:)))yani yurttan haberler bu kadar kızlar:)))

bak canım boşa üzdün kendini, dedim sana ona göre bi plan yap diye, bide sabah ılık su içmek konusunda ne dedi? ben içiyorum da!

zayiflamak icin sabah ac karnina cörek otu yiyoyrum bende cok vahim durumdayim 1 senede 67 kilo oldum cok canim sIkIiyor bu duruma ben de spora basliycam ins..

bende 51 kiloyum.ufak tefek olduğum için bu bile fazla duruyor sanki
adet olmak için soğan suyu içtiğimde bana kilo verdirmişti
bide elma sirkesi zayıflatıyor ama hamile kalmayı güçleştirirmiş
o yüzden kullanmamak gerekli.en iyisi spor bence hem sarkmada olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…