Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kilolarimdan nefret ediyorum heryanimdan yaglar fiskiriyo ne giysem yakismiyo gerci kiyafetlerimin hicbiri olmuyo olanda dar oluyo offffffffffffff ben böyle deildim yaaa...cörek otu yaglari yakiyomus nette okudum.sabah kahavltiden önce 1 cay kasigi yiyorum suyla yutuyorum ins ise yarar

çörekotunu çiğnemek lazım canım.hamile kalmayada yardımcı bir bitki.
yumurtanın kalitesini artırıyormuş

kadinin bitanesi sadece cörek otu yiyerek 15 kilo vermis gercekmi yalanmi bilmiom ama orda yaziyodu.cörekotunun faydalari die bakin

kızlar sakın yememezlık yapmayın kılo vercem dıye vıtamınsız klaırsınız bızım çok ıyı beslenmemız lazm sık sık ama az az yemelıyız.drlar omega 3 lu yıyceklrı tuketın dıyor

bebkım şişkınlıgı bana folıc asıt yapıyor ve onu ıçınce acayıp acıkıyorum acaba sendedemı aynı etkıyı yapıyo.onu bırakım rahatım şışlık felan olmuyo çokta yemıyrm

kilolarimi düsündükce bebekten vazgeciyorum biraz ara versem kilolarimi versem sonrami devam etsem die ´karmasadayim suan..

bebkım şişkınlıgı bana folıc asıt yapıyor ve onu ıçınce acayıp acıkıyorum acaba sendedemı aynı etkıyı yapıyo.onu bırakım rahatım şışlık felan olmuyo çokta yemıyrm

canım olabilir ya bi kaç gündür folik asitin kokusu bana berbat geliyor, karnım ağzımda sanıyorum, aynaya bakıyorum düz duruyo anlamıyorum, içim şiş ya...

ben çörekotu bal tarçın karışımından yedim
bebek yerine göbek yaptı bana.kızım bile şu göbeğin bebekten şişse keşke diyor

asla bunu yapma bence :1no2:

bilmiyorum canim yaa aynaya baktikca kendimden nefret ediyorum heryer kat kat yagkafamçokkarıştı bide hamile kalirsam bu kiloyla sonrasi felaket..kaynanam ve görümcem cok zayiflar sürekli sinir ediyolar beni kilona bak die onlarda ayri dert offffff ama ben anne olmak istiyorum ve ikiz istiyorummmmmmmmmmmm kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

geri geldim kızlar..
bebikim sabah ılık su içmek hep yanlış bilinen şeylerden birisi dedi bana hep fasa fiso dedi aslında ben bu tür bi şeyi trt 1 de yayınlanan bi programda bi prof den de duymuştum mide bulantısından başka bişey yapmaz dedi bana ayrıca çok önemli bişey daha söylüyorum kızlar kilolu insanlar direk fitness pilates ağır jimnastik gibi sporlara başlamamalı dedi bu tür sporlar zaten fazlalığı olmayanlarda vücudu şekillendirmek için yapılıyomuş direk ağır sporlardan başlarsak yağlarımızı kasa çevirirmişiz böylece biraz daralsak da çok ağırlık kaybı olmazmış o yüzden madem ki hamilelik de düşünüyosun yürüme en iyisi dedi...ama tempolu bi şekilde hani bi randevuya geç kalmışsın gibi burnundan nefes al ağzından ver...45 dk ya da 1 saat ideal olanı dedi onda da bayır falan çıkmamak gerekiyomuş bu da bacakları kalınlaştırıyomuş...bi de gece uykusu çok önemli dedi vucutta saat 10 ile gece 2 arasında salgılanan bi hormon var büyüme hormonu çocuklarda büyümeyi yetişkinlerde ise metabolizmayı düzenlemeyi ve hızlandırmayı sağlıyomuş ben hemen hemen hiç erken yattığımı bilmem ya 1 de ya 2 de yatarım bunu da en azından 12 yap dedi bana..çok kibar bi şekilde davrandı zaten öööle olunca da sohbet eder tarzda bilgilendirici oldu benim için...bi de maydonoz suyu hamile kalmayı engelleyebiliyomuş kızlar haberiniz olsun...
çok uzun yazmışım umarım sıkılmazsınız okurken..aklıma geldikçe yazarım gene...

boyun kaç.sende begenen boyle begenıyo deklava: gıcıklar

sağol cnm bılgılerın ıçın ınş yaraarlı olur

kilolarimi düsündükce bebekten vazgeciyorum biraz ara versem kilolarimi versem sonrami devam etsem die ´karmasadayim suan..

aynı şeyi ben de dün çok yoğun bi şekilde düşünüyodum tatlım ama bugün kesinlikle aynı fikirde değilim...bence bööle bişey düşünme Rabbim ne zaman verirse o zaman ama biz gene de tedbirimizi alalım bence..:)))

canım üzme kendini bu kadar sağlık en önemlisi.benim kardeşim 79 kiloyla hamile kaldı 86 kiloyla doğum yaptı.şimdi yine 79 falan.dikkat edersen bi sorun olmaz.sonra nasıl olsa verirsin.emzirmek baya kalori kaybettiriyor.ben 46 ya kadar düşmüştüm.şu an tek idealim hamiş olmak gerisi umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…