- Konu Sahibi CallCenter
-
- #7.901
nasıl yiyorsun çörek otunu! direk mi?
kadinin bitanesi sadece cörek otu yiyerek 15 kilo vermis gercekmi yalanmi bilmiom ama orda yaziyodu.cörekotunun faydalari die bakin
kilolarimi düsündükce bebekten vazgeciyorum biraz ara versem kilolarimi versem sonrami devam etsem die ´karmasadayim suan..
bebkım şişkınlıgı bana folıc asıt yapıyor ve onu ıçınce acayıp acıkıyorum acaba sendedemı aynı etkıyı yapıyo.onu bırakım rahatım şışlık felan olmuyo çokta yemıyrm
şimdi başlıyorum çörek otuna a.s
canım olabilir ya bi kaç gündür folik asitin kokusu bana berbat geliyor, karnım ağzımda sanıyorum, aynaya bakıyorum düz duruyo anlamıyorum, içim şiş ya...
asla bunu yapma bence :1no2:
bilmiyorum canim yaa aynaya baktikca kendimden nefret ediyorum heryer kat kat yagkafamçokkarıştı bide hamile kalirsam bu kiloyla sonrasi felaket..kaynanam ve görümcem cok zayiflar sürekli sinir ediyolar beni kilona bak die onlarda ayri dert offffff ama ben anne olmak istiyorum ve ikiz istiyorummmmmmmmmmmm kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
geri geldim kızlar..
bebikim sabah ılık su içmek hep yanlış bilinen şeylerden birisi dedi bana hep fasa fiso dedi aslında ben bu tür bi şeyi trt 1 de yayınlanan bi programda bi prof den de duymuştum mide bulantısından başka bişey yapmaz dedi bana ayrıca çok önemli bişey daha söylüyorum kızlar kilolu insanlar direk fitness pilates ağır jimnastik gibi sporlara başlamamalı dedi bu tür sporlar zaten fazlalığı olmayanlarda vücudu şekillendirmek için yapılıyomuş direk ağır sporlardan başlarsak yağlarımızı kasa çevirirmişiz böylece biraz daralsak da çok ağırlık kaybı olmazmış o yüzden madem ki hamilelik de düşünüyosun yürüme en iyisi dedi...ama tempolu bi şekilde hani bi randevuya geç kalmışsın gibi burnundan nefes al ağzından ver...45 dk ya da 1 saat ideal olanı dedi onda da bayır falan çıkmamak gerekiyomuş bu da bacakları kalınlaştırıyomuş...bi de gece uykusu çok önemli dedi vucutta saat 10 ile gece 2 arasında salgılanan bi hormon var büyüme hormonu çocuklarda büyümeyi yetişkinlerde ise metabolizmayı düzenlemeyi ve hızlandırmayı sağlıyomuş ben hemen hemen hiç erken yattığımı bilmem ya 1 de ya 2 de yatarım bunu da en azından 12 yap dedi bana..çok kibar bi şekilde davrandı zaten öööle olunca da sohbet eder tarzda bilgilendirici oldu benim için...bi de maydonoz suyu hamile kalmayı engelleyebiliyomuş kızlar haberiniz olsun...
çok uzun yazmışım umarım sıkılmazsınız okurken..aklıma geldikçe yazarım gene...
kilolarimi düsündükce bebekten vazgeciyorum biraz ara versem kilolarimi versem sonrami devam etsem die ´karmasadayim suan..
boyun kaç.sende begenen boyle begenıyo deklava: gıcıklar
bilmiyorum canim yaa aynaya baktikca kendimden nefret ediyorum heryer kat kat yagkafamçokkarıştı bide hamile kalirsam bu kiloyla sonrasi felaket..kaynanam ve görümcem cok zayiflar sürekli sinir ediyolar beni kilona bak die onlarda ayri dert offffff ama ben anne olmak istiyorum ve ikiz istiyorummmmmmmmmmmm kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?