Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

emınım onlarda kılo alamdıkları ıçın bu tarz konuşuyorlardır.takma onları stres sıkıntı yok bebge adaptesın sen şuan kılolarıda verırsın sanada çok mısafr gelıo hamur işlerı felan ister ıstemz yersın dıkkat et yeter

sağol cnm bılgılerın ıçın ınş yaraarlı olur

aslında benim her zaman savunduğum bişey var her bilgi ya da her yapılan herkeste aynı sonuç verecek diye bişey yok tıpta hastalık yoktur hasta vardır denir yani bi ilaç seni iyi ederken bi başkasını daha da kötü edebilir bu yüzden her şeyin başı kişinin kendisini iyi tanımasından geçiyo bence...tabi genel şeyler de var çörekotu mesela Peygamber Efendimizin bile şifalarından bahsettiği bişey yararlı olur inşallah kızlar hepinize...sonuçta şifayı da aramak lazım...

160 boy 67 kilo basenlerde kilo yogunlugu..begenende zayifklava: kilo alsa yanimda ii olcak ama oda zayif..beni sinir ediyolarklava: klava: klava:

yaa inanmıyorum sana katre bu kadar benzeyebiliriz yani benim kayınvalidem ve görümcem 52 kilo eşim desen dal gibi hal bööle olunca ben tontiş gelin oluyorum haliyle moralim bozuluyo onları gördükçe gerçi bana en ufak bi laf söylemediler şimdiye kadar ama olsun ben gene de kafaya takıyorum...((

ben çörekotu bal tarçın karışımından yedim
bebek yerine göbek yaptı bana.kızım bile şu göbeğin bebekten şişse keşke diyor

bu karışım zaten kilo yapıyor zayıflamak için her öğünden en az yarım saat önce sadece çörekotunu çiğneyerek yemelisin

ewt kwsinlikle katiliyorum sana.efendimizin kac asir önce yedigi bisey cörek otu,bizede tavsiye ediyo inanilmaz faydalari var bide bisey daha ögrendim incireygamber efendimiz hersabah ac karnina kuru yada taze incir yer üstünede 1 bardak süt icermis ve okadar cok faydasi varki.....

yaaa sürekli demiyolar bi ikikere dedi kaynana esimde ben böyle de begeniyom deyince bidaha bisey demediler..görümce zaten havasindan yanina yaklasilmiyo 35 yasinda kadin genc kiz gibi mübarek sinir oluyomklava: esimde zayif olunca haliyle kafama takiliyo kilo

hadi ya bende bu sabah ılık suya başlamıştım, bende neden midem bulanıyo diyorum :uhm:

sailormoon tontis gelinler buryaaaa topigimi kursak napsakkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi aktardan çörek otu yağı alıp geldim, suya damlatıp içiliyormuş, evde de çörek otu çiğnicem bakalım faydasını görcekmiyim...

Son düzenleme:

eşim de bana ben seni her halinle seviyorum beğeniyorum kafana takma diyo ama sanırım biz kendimiz problem yapıyoruz bi de illa ki vardır toplumda bazı teyzeler hani derler ya aaaa kızım nolmuş sen kilo almışsın dikkat et kendine bak daha çocuğun bile yok falan...iiice deliriyorum ben bunu söyleyen teyzeler de genelde yarım dünya ama işte lafın nereye gittiğini bilmeden laf sokuyolar...önemli olan insanın kendini beğenmesi ama işte ben kendimi mutlu etmek için çabalıyorum şu anda..en azından kafam rahat...

sailormoon tontis gelinler buryaaaa topigimi kursak napsakkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay tatlım süper olur yaaaa lafta diil yani gerçekten...amaaa 1 2 kilo fazlası olanlar diiil harbi tontiş olanlar gelsinvereliniortak:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…