Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

evet ya bende dün onu yazdım akıtı her zaman doğru ip ucunu vermiyor biz takılıyoruz demek kürlerimize güldü ha faydası olmazmı dedi

katre uçuk ıçn ecz ılaç vermez sana hamılelık şuphen oldugu ıçn bendede omştu kulnnma dedı.bepantane krem varsa ondan sur yumuşatsın barı

biz boşa mı bakıyoruz akıntılarımıza yani, o kadar şey yiyoruz kilo aldık onlar yüzünden!

Evet canım boşa bakıyomuşuz, kişiye göre değişiyormuş o salgılar ama hiç bebekle alakası yok diyo! farklı enfeksiyonlardan olurmuş, idrar enfeksiyonu kapmış olabilirmiyim dedim, gülüyor bana hiç bişeyin yokk diyor, yani çok araştırarak kafa karıştırıyoruz ve acaba souları oluşuyor! hepsi yersizmiş!

Kızlar sizdede varmı ama ben ya çok duygusalım yada çok sinirli ben neden böle oldum yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

katre uçuk ıçn ecz ılaç vermez sana hamılelık şuphen oldugu ıçn bendede omştu kulnnma dedı.bepantane krem varsa ondan sur yumuşatsın barı

hadi yaa bende alayim diodum zarari olurmu acaba?cok aciyo ama dudagimin üstünü hissetmiyorum resmen..bepantene vardi galiba evde süreyim bari

Kızlar gebelikle ilgili bir sürü web sayfası dolaşırken bir de yabancı olanlara bakayım dedim. "Early pregnancy symptoms" yani erken gebelik belirtileri arasında menstruasyon başlangıç gününden genellikle 10 veya 15 gün öncesinden (siklus uzunluğuna bağlı olarak değişiyor bu) kasıklarda iğneleme, ağrı, kramp girmesi gibi belirtiler kendini gösterebiliyormuş. Gebelik başlangıcını takip eden 3-4 gün içerisinde göğüslerde şişme başlayabiliyormuş. Heryerde karşıma çıkan ifade hep "swollen breasts" idi, yani şiş göğüsler.

Bazı kadınların bunları regl belirtileri olarak addettiğini aslında regl belirtileri arasında yer alan karın ağrısı, kramp, batma ve iğnelenme gibi şikayetlerin regl dönemi başlamadan 2-3 günde çıkması gerektiği yazıyor. Yani 10 gün öncesinde başlayan abdominal şikayetler (karın ile ilgili olanlar) erken gebelik belirtilerinden sayılabilirmiş. Bunun için ise insanın kendisini iyi dinlemesi ve gözlemlemesi gerekiyormuş.

Bulantı ve kusmalar ise 3. ve 4. haftalarda başlayabilse de genellikle 5. haftadan sonra yavaş yavaş ortaya çıkan durumlardanmış...

Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz...
başka sıteden alıntı yaptım

Selam arkadaşlar, foruma bugün üye oldum. Ama daha önce de okumuştum burada yazılanları. Reglime 1-2 gün kala hamile olduğumu bugün öğrendim. 1 yildir evliyim. Aslinda hissediyordum bu ay bir değişiklik olduğunu, benim için çok sürpriz olmadi. Bendeki belirtileri sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler...
Bacaklarımda, burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batma
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra, Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma, ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı, adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme, pembe 1-2 damla, 2 gün üst üste.
Mide bulantısı, şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı, gün boyu.
Kirpik karışması, alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi, adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi, göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği, adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk, halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme, ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı, hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi, adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.
başka sıteden alıntı

kızlar sudakrem diye bir krem var türkiyede bildiğim kadarıyla sadece mothercare mağzalarıda satılıyor sivilceye bebek pişik problemlerine egzamaya her türlü yara bereye iyi geliyor yani başucu kremi gibi birşey bilginiz olsun ben kullanıyorum memnunum

kizlar bugün sabah esim bana ne dedi biliyonuzmu;senhamilemisin ne cok degistin son günlerde,cok farklilastin yoksa test yaptinda banami söylemiyon dedimafoldumben mafoldumbenmafoldumben agliycaktim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…