Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

gün gün belirtiler
1.ilişkiden 5 gün sonra göğüslerde adet olacakmışım gibi ağrı ve şişme. göğüs şişkinliği daha sonra indi adete 5 gün kala tekrar şişti. ağrılar hiç kesilmedi ama azaldı.
2.adete 7 gün kala her zamanki yaptığım işlerden daha fazla yorulmam ve eve gelir gelmez uyumak istemem.
3.adete 3-4 gün kala hafif bulantı ama düzenli değil bazen oldu bazen olmadı. çayı çok severim içmek istiyorum ama tadı başka geliyor .
4.adete 10 gün kala hafif baş dönmesi bende zaten kansızlık var o yüzden de olabilir.
5.adete 2-3 gün kala sürekli kirpik diplerimi kaşıyorum. çapraz durup durmadıklarına dikkat etmedim ama arpacık çıkacakmış gibi kaşınıyor.
6.3-4 gün kala sabah kalkıyorum tuzlu yemek yemişim gibi ağzım kuru. gün içnde tükrük ağzımdan taşıyor.
7.belim de ve kasıklarımda iğne batması gibi ağrı da oldu aynı adet ağrılarına benziyor .
8.yemek vakti gelin ce eşimi hiç bekleyemeden başlıyorum midem kazınıyor.
9. son olarak adete 10 gün kalabende hiç olmazdı. canım kola çekti. aşırı bir istek duydum. öğrencimi bakkala gönderdim o gelene kadar göğsüm şişip acımaya başladı. daha sonra kolayı içince geçti. canım çok şey çeker ama hiç göğsüm şişmezdi.
her namazda sizin için dua edeceğim inşallah birbirimize bebeklerimizin fotoğraflarını da yollarız.arty:
10.baş ağrıları ve çok üşüme de oldu ama aşırı değil.
alıntı

hey selam ne habersin

iiiym canım sabah erken kalkıyorum artık yürüyüşümü de yaptım bi pozitiflik geldi hayatıma:)))bebek olayını da araştırmıyorum artık daha rahatım sanırım çünkü hem istiyo hem istemiyo gibiyim..bööle olunca çok da strese girmiyo insan:)))sen nasılsın tatlım?

bende iyiyim canım spor yapmak yürüyüş yapmak insana iyi geliyor her şey gönlüne göre olsun

kizlar bugün sabah esim bana ne dedi biliyonuzmu;senhamilemisin ne cok degistin son günlerde,cok farklilastin yoksa test yaptinda banami söylemiyon dedi agliycaktim yaa

geçen ay eşimde bana demişti sen hamilesin heralde yüzün bile bir değişik demişti ama:sinifsinif:

bende iyiyim canım spor yapmak yürüyüş yapmak insana iyi geliyor her şey gönlüne göre olsun

teşekkür ederim canım...sende ne var ne yok?artık karıştırıyorum valaa hangi gündeyim ayın kaçı falan?dünün inatla 12si olduğunu savundum bi komşuma:)))kadın gülüyü kızım sen geriden takip ediyosun galiba die..sanırım bana gerizekalı demek istedi:))))))))))))

kızlar çok afedersiniz ama bişey söylicem 3 gündür ..... çok aşırı kaşınıyo, artık parçalayasım geliyo, devamlı saf su ile yıkıyorum iltihabım yok, smear testim temiz çıktı geçen hafta, oturamıyorum şirkette, kaşıyasım geliyo yaa.. offf ...

tatlım ilişki sırasında ağrı ya da idrardan sonra yanma var mı?

canım mantar olabilir ani gelişiyor eltimin olmuştu ordan biliyorum doktora gitti ilaç kullanınca geçti dayanamıyordu ağlıyordu resmen kaşıntıdan kadın

ilişki sırasında ağrı oluyo

eğer ilişki sırasında ağrı oluyosa ya kendini kasıyosun ya da hazır hissetmeyip de kuru kuru ilişkiye giriyosan sürtünmeden dolayı tahriş olmuştur tatlım..idrarında da yanma olsaydı mantar olabilir diyecektim...bi de vajinayı yıkamanın da iyi olmadığını söyler ya doktorlar ...bi de şimdiye kadar hep korunmuşsun bunlar ilk zamanların vücudun spermlere karşı tepki geliştiriyo olabilir tabi daha öncesinde ne şekil korundun bilmiyorum ama...benim aklıma gelenler bunlar...

canım benim adetim yeni bitti birkaç güne kadar şehir dışına gideceğim onun için bu ay çalışmalara ara verelim zaten verimli günlerde ayrı olacaz dedik ama yinede ara vermedik artık gidene kadar devam tutarsa tatil dönüşü belli olur tutmazsa öbür ay devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…