- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.161
en buyuk hamılelık belırtılerınden bırıalkisalkisalkis
selam millet!!!bebikim çok güzel bi liste olmuş seninkisi:)))teşekkürler
selam millet!!!bebikim çok güzel bi liste olmuş seninkisi:)))teşekkürler...
hey selam ne habersin
slmmmmmmzemuszemus
iiiym canım sabah erken kalkıyorum artık yürüyüşümü de yaptım bi pozitiflik geldi hayatıma:)))bebek olayını da araştırmıyorum artık daha rahatım sanırım çünkü hem istiyo hem istemiyo gibiyim..bööle olunca çok da strese girmiyo insan:)))sen nasılsın tatlım?
kizlar bugün sabah esim bana ne dedi biliyonuzmu;senhamilemisin ne cok degistin son günlerde,cok farklilastin yoksa test yaptinda banami söylemiyon dedi agliycaktim yaa
selam millet!!!bebikim çok güzel bi liste olmuş seninkisi:)))teşekkürler...
bende iyiyim canım spor yapmak yürüyüş yapmak insana iyi geliyor her şey gönlüne göre olsun
kizlar bugün sabah esim bana ne dedi biliyonuzmu;senhamilemisin ne cok degistin son günlerde,cok farklilastin yoksa test yaptinda banami söylemiyon dedimafoldumben mafoldumbenmafoldumben agliycaktim yaa
selam canım, teşekkürler, güncellencek bilgin varsa söyle ..
hmmm bi düşüneyim bakalım:)))tatlım ben biraz zayıflayım 2 3 kilom gitsin de ööle söleyim kilomu ok?korktum ayulll:)))kafamçokkarıştı
kızlar çok afedersiniz ama bişey söylicem3 gündür ..... çok aşırı kaşınıyo, artık parçalayasım geliyo, devamlı saf su ile yıkıyorum iltihabım yok, smear testim temiz çıktı geçen hafta, oturamıyorum şirkette, kaşıyasım geliyo yaa.. offf ...
tatlım ilişki sırasında ağrı ya da idrardan sonra yanma var mı?
kızlar çok afedersiniz ama bişey söylicem 3 gündür ..... çok aşırı kaşınıyo, artık parçalayasım geliyo, devamlı saf su ile yıkıyorum iltihabım yok, smear testim temiz çıktı geçen hafta, oturamıyorum şirkette, kaşıyasım geliyo yaa.. offf ...
ilişki sırasında ağrı oluyo
teşekkür ederim canım...sende ne var ne yok?artık karıştırıyorum valaa hangi gündeyim ayın kaçı falan?dünün inatla 12si olduğunu savundum bi komşuma:)))kadın gülüyü kızım sen geriden takip ediyosun galiba die..sanırım bana gerizekalı demek istedi:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?