Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hiç belli olmaz tatlım inşallah:)...ayyyy ne güzel yaaa tatile gidiyosuuunnn süpper vallaaa..gerçi eşinden ayrı kalmak zor olur ama bööle zamanlarda insan sevgisini hissediyo arada ayrılık olmalı ki birlikte olmanın keyfi olsun:)))bizim yerimize de eğlen canım:)))

1 aydır o sıvı ile temas halindeyim, ben doğum kontrol hapı kullanmadım hiç, zaten ilk defa bana temas ettiğinde de çok yanmıştı, bilmem anlatabildimmi? ondan olabilirmi bilmiyorum ama resmen başım döndü kaşıntıdan..

sağol canım inşallah

canım mantar olabilir ani gelişiyor eltimin olmuştu ordan biliyorum doktora gitti ilaç kullanınca geçti dayanamıyordu ağlıyordu resmen kaşıntıdan kadın

feci bişey geçer diye bekledim kaç gündür.. öğlen eczaneye gidip bi krem gibi bişey alcam heralde...

feci bişey geçer diye bekledim kaç gündür.. öğlen eczaneye gidip bi krem gibi bişey alcam heralde...

kendiliğinden geçmiyor canım eltimde doktora gidene kadar ne yaptıysa geçiremedi acil şifalar inşallah canım zor bu bölgedeki rahatsızlıklar insan içinde kaşınsada birşey yapamazsın sürekli lavaboya gitmen gerek

canım o zaman tepki geliştiriyo vücudun ne de olsa o bölgenin de kendine göre bi ph sı var ve bu durum değişiyi ilişki sırasında... özellikle de beyaz tenli bi kişiysen daha alerjik olabiliyo vücudun..öncesinde de prezervatif ile korunduysanız bu gayet normal çünkü aynısı benim de başıma gelmişti...:)))
ama gene de işini kış tutmakta fayda var mantar da olabilir devam ederse doktora görün bence...

peki bu durum gebeliğe engel mi?

evt aynen öyle oldu, öğlen gitcem eczaneye alcam bişey, bide evde fitilim var iltihap için 1 tane de ondan atcam akşam...

Son düzenleme:
evt aynen öyle oldu, öğlem gitcem eczaneye alcam bişey, bide evde fitilim var iltihap için 1 tane de ondan atcam akşam...

tatlım işine karışmak gibi olmasın ama kremi eczacıya sor da fitili kendi kafana göre kullanma derim ben çünkü antibiotiklerin tam doz kullanımı ve saati önemlidir kafana göre alırsan faydadan çok zararı olur...

evt canım şimdi arkadaşıma sordum kadın doğumda çalışıyor, 2 ilaç ismi verdi; Travacort ve Canesten, kullan diye ama , ya gebe kaldıysam zararı olabilir, sonuçta hiçbişey net değil..

evt canım şimdi arkadaşıma sordum kadın doğumda çalışıyor, 2 ilaç ismi verdi; Travacort ve Canesten, kullan diye ama , ya gebe kaldıysam zararı olabilir, sonuçta hiçbişey net değil..

evet canım bazen oluruna bırakmak daha iyi olabiliyo...benim o sorunum ortadan kalktı çok da uzun sürmemişti zaten ben de bi de idrarda yanma da oluyodu...ama o da uzun sürmedi..şimdi iyiyim Allaha şükür inşallah seninki de uzun sürmez tatlım..artarsa zaten gidersin doktora..

bebikim kasinti olmusun gecmis olsun.bak belki gebeliktende olabilir.benim anneminde öyle olmus hamile kaldigini kasintisindan anlarmis dogumuna kasinmis ama:)))annem öyle demisti.belki seninde gebelikten falandir canim

bebikim kasinti olmusun gecmis olsun.bak belki gebeliktende olabilir.benim anneminde öyle olmus hamile kaldigini kasintisindan anlarmis dogumuna kasinmis ama:)))annem öyle demisti.belki seninde gebelikten falandir canim

gerçekten ağlıcam ama katre yaa, gözlerim doluyo, duramıyorum napsam ki?

gerçekten ağlıcam ama katre yaa, gözlerim doluyo, duramıyorum napsam ki?

sifali bitkilerden falan bak canim belki kasintiya ii gelecek bisey vardir
anliyorum canim bende dudagimdan muzdaribim suan belki ayni sey deil ama öldürdü beni cok aciyo ve kasiniyo kocaman bi görsen sisti dudagim krem sürdüm simdi iyice kasindi ufffffffffff

şutarafagitti:roflol::roflol:

delikafaduldendelikafadulden valla bugün süpersiniz demek parçalayacaksın haa:roflol: şaka bir yana mantar olmuş olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…