- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.441
20 yıllık iş haytımda ilk defa duyuyorum dedi! bende millet utanmıştır benim kadar samimi konuşamamıştır edim içimden hehe
sen ortaköyde çalışıyorsun dimi levent pahalı bir semt sonra her muayeneye bayılmayalım maaşlarımızıkaydirigubbakcemile3
canım ya yanlış anlama lütfen bende kilo almak istiyorum çok fazla! ama büny yakıyor! hamilelik dönemimde inş alır veremem ! ama senin dikkat etmen lazım bence elinizde olan bir şey değilmi kilo vermek!
canım ya yanlış anlama lütfen bende kilo almak istiyorum çok fazla! ama büny yakıyor! hamilelik dönemimde inş alır veremem ! ama senin dikkat etmen lazım bence elinizde olan bir şey değilmi kilo vermek!
dküpçü ve syavuzda bugün dr a gideceklerdi. naptılar acaba? benim alt kat olunca resmen canlı yayın yapıyorum :roflol:
call folik asit kullanıyormusun? feci kilo yapıyo, hiç bişey yemediğim halde aynı kiloda kalıyorum zayıflamıyorum..
bebikim ben diyetisyenime folik asiti de sordum ama folik asitin kilo yapıcı bi etkisi yok dedi bana iştahı da açmazmış..ama şööle bi şey olabilir vücut hamileliğe kendini hazırlıyo..bebiş için depo yapıyo yani yenilenleri..:)))
kızlar bu sabah uzayandan geldi, bu akşamda yola çıkcaz, şilede kalcaz 3 gün, belki evden çıkmadan çalışma olur ama, gittiğimiz yerde yapamayız, 2 gün içimdekilerle idare edebilirmiyim sizce? (soruya bak :roflol:)
şoklasaydın kız keşke:))))spermler 72 saate kadar canlı kalabildiğine göre cevap veriyorum yes madam!!!!buyrunnnnnnnnn
kizlar ben cikiyorum gideyim biraz carsi pazar dolasayim yoksa hamilemiyim deilmiyim die düsünmekten evde bunalima girecembayanssulusmile alisveris yapayim biraz kendime geirimkaydirigubbakcemile3 ins herkes hamile olurrrr dua edin banada öpüyorum hepinizi
güle güle gez eğlen..coşşşş...:)))
eşim diyorki bi kaba koyalım orda sen koyarsın içineyuh yaaaa
aslında aynı espri benim de aklıma geldi ama bak ii ki dememişim yermişim yuh!!!!u:))))))))
kızlar yemeğe çıkıyım bi çorba içiyim bari, ölcem açlıktan kaç gündür yemek yemiyom, ben gelene kadar çok konuşmayın...
:roflol:kızlar bu sabah uzayandan geldi, bu akşamda yola çıkcaz, şilede kalcaz 3 gün, belki evden çıkmadan çalışma olur ama, gittiğimiz yerde yapamayız, 2 gün içimdekilerle idare edebilirmiyim sizce? (soruya bak :roflol:)
tamam canım afiyet olsun..):)))kimseler kalmadı galiba zaten..
eşim diyorki bi kaba koyalım orda sen koyarsın içineyuh yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?