Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi bir araya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.'

EVLİLİK

1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''. Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş.
''Benimkini alabilirsin.''

2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz. ''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''

3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur? ''Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hala ödüyorum.''

4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin.

5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.

6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.''
Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.''

7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir;
''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 güzeldi

:roflol::roflol: aynılar bu erkekler varya!

merhaba bayanlar;
ben siteye yeni üye oldum ve delicesine bir bebiğim olsun istiyorum.
3 senelik evliyim.ancak son 7 aydır bebek istememize rağmen bir türlü hamile kalamıyoru.3 sene boyunca hiç ilaç kullanmadım. ve son 6 aydır folik asit alıyorum.sanırtım benim cocuk istemem artık bir saplantıya dönüştü.ne zaman hamile görsem hüngür hüngür ağlıyorum.eşim bu konuda anlayışlı ancak pekte umursamıyor kısmewt olursa olur cinsinden yani.kimseyede doğru düzgün derdimi anlatamıyorum.dedim burda paylaşayım bari.ne yapmam gerek bilemiyorum...hayatta en çok korktuğum sey sanırım başıma geliyor...

cnm hoşgeldin aramıza. yaşın kaç? 7 ay kısa bir süre değil. bence bir dr a gidip genel tahlillerini yaptır. ilk tahlil adetin 3. günü yaptırılıyor. çok üzme kendini bir sorun varsada zaman kaybetme derim.:1hug:

:roflol:
bizde evlendiğimizden beri korunmuyoruz napalım intiharmı edelim
:roflol:

:roflol: iyiymiş

hoşgeldin, doktor kontrollerini yaptır ve rahat bırak biraz kendini benim tavsiyem bu olur..

:roflol::roflol: aynılar bu erkekler varya!

dün eşim gelemden banyo yaptım sonra yemek hazırlarken geldi banyo rahatlığı saf saf bakıyorum dediki sen hamilesin yüzünden anlaşılıyor. önemsemedim. yemeği yerken döndüm eşime nasıl anlaşılıyor ne gibi belirti var yüzümde dedim. uyuz dediki banyodan çıkmışsın ya bir an çok masum göründün gözüme ama şimdi kaybolmuş yanılmışım dedi. defol dedim duygularımla alay etme dedi küstü:çok üzgünüm:

ya noldu toipğe ağlayan ağlaya bu ay herkes hamile mi yoksa yav!

nöffffffffff valla salak salak ağlıyorum ya sorma gözlerimi kaşıyormuş gibi yapıyorum millet sorsa ne dicem yumurtam çatlamış ona ağlıyorummu dicem manyak derler vallakaydirigubbakcemile3

bende bazen diyorumki karnımı tutarak babası, bana şunu getir falan, oda gitt ya yok bişey, kandırma beni diyo, provasını bile yaptırmıyo...

teşekkür ederim...27 yaşındayım dokktora gittim ben bi sorun olmadığını söyledi...sadece folik asidi değitirdi o kadar...ama tabi bu 4 ay önceydi...

alıngan kadından zorunu söleyim alıngan erkek!!!:))))ben de alınganımdır birazz(!)cık:)))ama erkekler bi garip mahlukat ayrı bi cins anlamaya çalışmak saçma olur anca oldukları gibi kabul edeceksin...ama gene de ben seviyorum böle farklı olmayı yaaa düşünsenize kızlar bizim gibi olsalardı stres panik heyecanlı geveze:) uwww çekilmezlerdi bence:)))

sağğol canım bilgilerin için Peygamber efendimiz kullanıyormuşya ilk defa duydum Allah razı olsun, ilacı akşam alıcam belki akşama kadar regyli olurum kullanmak istemiiyorum aslında ama kullanmam lazım tahmin ettiğim ilaçsa zaten hiç düşünmeden alırım, 40 gün oldu düşünse liseteden atrık aşağı inmek istiyorum regyli olup tabi...
Duan için tekrar Allah razı olsun canım!
tatil iyi gelir kesinlikle haftaya bende bir şehir dışı yapabilirim.
progesteronu ben kullandığımda yan etkisi olmadı bana yada fazla farketmedim söyledim zaten doktora düzenli olsun diye progesteron vermiştiniz şimdide olamadım dedim güldüm, yorum yapmadıboshayallersmile

nöffffffffff valla salak salak ağlıyorum ya sorma gözlerimi kaşıyormuş gibi yapıyorum millet sorsa ne dicem yumurtam çatlamış ona ağlıyorummu dicem manyak derler vallakaydirigubbakcemile3

ne dicekler yumurtan çatlamış ama sen daha bi çatlaksın diycekler:))))))))))))))

heoz şu yumurta çatlama yada yumurtlama olayını bana bi anlatırmsn canım? kafam karıştı ya bilgiler çorba oldu

kadının içinemi doğdu acaba! cümleye bak çok ilginç ya!hızır filanmı yoksa!!!
kizlarrr demin kapiya bi teyze geldi yardim istiyodu,kapiyi actim direk bana Allah belalardan korusun seni bide EVLAT versin dedi baska bisey demedi bi acayip oldum kadina para verdim gitti agliycaktim nerdeyse.....
inş ikinizde bu ay hamilesinizdir, bende bir rüya gördüm doktorumu gördüm rüyamda, bana iğne vuruyor ama tam başımın üstünden hamile kalmam için heralde, sonra yeşilliklerin içerisine götürüyor buralarda zaman geçirmen lazım doğayla iç içe olman gerekiyor diyor sonra annesinin yanına götürüyor beni evine ,ben ekarım diyor doktor, annesi kolunu açıyor bir sürü bilezik bak diyo bizim oralarda bu tarz bilezikler vardır diyor, eşimde iki tane bilezik almış geldi, koluma taktı bak teyze diyorum bizdede böyledir diye kolumu gözterdim, eşim aldı götürdü beni !!
Heoz seninkide ilginç canım ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…