- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.461
Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi bir araya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.'
EVLİLİK
1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''. Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş.
''Benimkini alabilirsin.''
2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz. ''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''
3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur? ''Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hala ödüyorum.''
4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin.
5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.
6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.''
Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.''
7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir;
''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''
valla süpersin bide şu gün iş götürdü bugün kocası reddetmiş dersek tam olacak:roflol::roflol:
öffff msn den eşime kızdım sonra kızdınmı diye sordum oda hayır kızarmıyım hiç dedi bende hamileyim ya olur böyle gelgitler dedim hayırlısı dile dedi bende diledim hayırlısı böyleymiş haber geldi dedim. süprizzzzz hemen aradı. sen ciddimisin hamilemisin diye bir heyecanla. bende ben öyle hissediyorum ama henüz elimde bir kanıt yok dedim kızdı gelemiyorum böyle şeylere diyip kapattınaptım ben şimdi yaaa şaka yapmıştım sadece klava:
merhaba bayanlar;
ben siteye yeni üye oldum ve delicesine bir bebiğim olsun istiyorum.
3 senelik evliyim.ancak son 7 aydır bebek istememize rağmen bir türlü hamile kalamıyoru.3 sene boyunca hiç ilaç kullanmadım. ve son 6 aydır folik asit alıyorum.sanırtım benim cocuk istemem artık bir saplantıya dönüştü.ne zaman hamile görsem hüngür hüngür ağlıyorum.eşim bu konuda anlayışlı ancak pekte umursamıyor kısmewt olursa olur cinsinden yani.kimseyede doğru düzgün derdimi anlatamıyorum.dedim burda paylaşayım bari.ne yapmam gerek bilemiyorum...hayatta en çok korktuğum sey sanırım başıma geliyor...
:roflol:bizde evlendiğimizden beri korunmuyoruz napalım intiharmı edelim
HEOZ kullanıcısından alıntı
iyi akşamlar hocam! biz bebek düşünüyoruz ve1 aya yakındır korunmuyoruz..şuan adetimin 18.günümdeyim göğüsleriimde şişkinlik ve ağrı var..ayrıca göğüs uclarımdada koyulaşma fark ediyorum.hamilelikten şüphelendim ve test yaptım fakat sonuç negatf. eğer hamile ysem gebelik testinde bu durum en erken n ezaman belli olur.kolay gelsin.iyi çalışmalar
drlarsitesinden alıntıdır. vaybe neleri varmış halimize şükredelim. bir aya yakındır korunmuyormuş zavallım :roflol:
Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi bir araya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.'
EVLİLİK
1- Bir adam gazeteye ilan vermiş: ''Eş arıyorum''. Ertesi gün yüzlerce mektup almış. Hepsi aynı şeyi söylüyormuş.
''Benimkini alabilirsin.''
2- Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz. ''Ya arabası yenidir ya da karısı!..''
3- Bir genç babasına sorar; ''Baba evlenmek kaça mal olur? ''Baba cevap verir: ''Bilmiyorum oğlum, ben hala ödüyorum.''
4- Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye benzer. İstediğin yemeği sipariş edersin, sonra yanındakinin istediği yemeği görüp ''Keşke onu isteseydim'' dersin.
5- Evliliğin ilk yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında kadın konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler.
6- Bir kavgadan sonra kadın kocasına bağırır: ''Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım.''
Adam cevap verir: ''Evet aşıktım, fark edemedim.''
7- Bir davette bir kadın arkadaşına sorar; ''Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?'' Diğer hanım cevap verir;
''Evet yanlış adamla evliyim de ondan.''
merhaba bayanlar;
ben siteye yeni üye oldum ve delicesine bir bebiğim olsun istiyorum.
3 senelik evliyim.ancak son 7 aydır bebek istememize rağmen bir türlü hamile kalamıyoru.3 sene boyunca hiç ilaç kullanmadım. ve son 6 aydır folik asit alıyorum.sanırtım benim cocuk istemem artık bir saplantıya dönüştü.ne zaman hamile görsem hüngür hüngür ağlıyorum.eşim bu konuda anlayışlı ancak pekte umursamıyor kısmewt olursa olur cinsinden yani.kimseyede doğru düzgün derdimi anlatamıyorum.dedim burda paylaşayım bari.ne yapmam gerek bilemiyorum...hayatta en çok korktuğum sey sanırım başıma geliyor...
:roflol::roflol: aynılar bu erkekler varya!
:roflol::roflol: aynılar bu erkekler varya!
yarım saate kadar giderim. ya şu duayı okudukça ağlayasım geliyor. rezil oldum ofistekilere:gitme::çok üzgünüm:
ya noldu toipğe ağlayan ağlaya bu ay herkes hamile mi yoksa yav!
dün eşim gelemden banyo yaptım sonra yemek hazırlarken geldi banyo rahatlığı saf saf bakıyorum dediki sen hamilesin yüzünden anlaşılıyor. önemsemedim. yemeği yerken döndüm eşime nasıl anlaşılıyor ne gibi belirti var yüzümde dedim. uyuz dediki banyodan çıkmışsın ya bir an çok masum göründün gözüme ama şimdi kaybolmuş yanılmışım dedi. defol dedim duygularımla alay etme dedi küstü:çok üzgünüm:
dün eşim gelemden banyo yaptım sonra yemek hazırlarken geldi banyo rahatlığı saf saf bakıyorum dediki sen hamilesin yüzünden anlaşılıyor. önemsemedim. yemeği yerken döndüm eşime nasıl anlaşılıyor ne gibi belirti var yüzümde dedim. uyuz dediki banyodan çıkmışsın ya bir an çok masum göründün gözüme ama şimdi kaybolmuş yanılmışım dedi. defol dedim duygularımla alay etme dedi küstü:çok üzgünüm:
canım neden bu kadar ihmal ediyorsun, ilaçlarını nasıl almazsın, o kadar uğraşıyoruz hemen git al ve başla...klava:
progestonu 10 gün kullancam, beni mahfetti ama resmen başım dönüyo uykum geliyo sersem gibiyim.
canım Eyüp'te çok dua ettim hepimize, inşallah Allah sesimizi duyar.
batmalar ve bulantı gitti, başdönmeleri var, bu sabah feci bi uzayan akıntı geldi, galiba yumurtladım, dün akşam çalışma oldu 2 günü telafi ettik, bu akşam 2 günlük kısa bi tatile çıkcaz, şileye gitcez, yola çıkmadan önce bu akşam bi çalışma yaparız belki, çünkü gittiğimiz yerde zor olabilir.
Çörek otu mucize bişey, ben zayıflamak için içiyorum, http://www.coreklen.com/ dan yararlarını oku her derde deva...
nöffffffffff valla salak salak ağlıyorum ya sorma gözlerimi kaşıyormuş gibi yapıyorum millet sorsa ne dicem yumurtam çatlamış ona ağlıyorummu dicem manyak derler vallakaydirigubbakcemile3
nöffffffffff valla salak salak ağlıyorum ya sorma gözlerimi kaşıyormuş gibi yapıyorum millet sorsa ne dicem yumurtam çatlamış ona ağlıyorummu dicem manyak derler vallakaydirigubbakcemile3
inş ikinizde bu ay hamilesinizdir, bende bir rüya gördüm doktorumu gördüm rüyamda, bana iğne vuruyor ama tam başımın üstünden hamile kalmam için heralde, sonra yeşilliklerin içerisine götürüyor buralarda zaman geçirmen lazım doğayla iç içe olman gerekiyor diyor sonra annesinin yanına götürüyor beni evine ,ben ekarım diyor doktor, annesi kolunu açıyor bir sürü bilezik bak diyo bizim oralarda bu tarz bilezikler vardır diyor, eşimde iki tane bilezik almış geldi, koluma taktı bak teyze diyorum bizdede böyledir diye kolumu gözterdim, eşim aldı götürdü beni !!kizlarrr demin kapiya bi teyze geldi yardim istiyodu,kapiyi actim direk bana Allah belalardan korusun seni bide EVLAT versin dedi baska bisey demedi bi acayip oldum kadina para verdim gitti agliycaktim nerdeyse.....
Heoz seninkide ilginç canım ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?