Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar bana müsade...şimdi işim var biraz..akşama gelmeye çalışırım tekrar inşallah..:)))hepinizi öpüyorum..güzel haberlerle gelin inşallah...

evet canım doktora gittim, 40 gündür regyli olmuyorum, söktürücü verdi henüz başlamadım! benim bilgim yok ama canım fitil kullanmadım erenhava kullanmış tı en geç pazartesi cevap veriri, galiba evde değil hafta sonu, kızlar siz biliyomusunuz?

hım yani mukokoya devam hehe
canım ben geç döllenme mi hiç düşünmedim ama regylinin kendiliğinden olmasını çok istiyorum bende karar veremedim

heoz şu yumurta çatlama yada yumurtlama olayını bana bi anlatırmsn canım? kafam karıştı ya bilgiler çorba oldu

bak şimdi adetin 3. gününden itibaren yumurtalıklarda yumurtalar gelişmeye başlıyor ama birisi baskın oluyor ve diğerleri gelişmiyor baskın olan 14. güne kadar büyüyor ve 18mm den sonra çatlama olayı gerçekleşiyor.(30-36 saat içinde) çatlayınca içinden minik yumurta çıkıyor ve tüpler aracılığı ile tutuluyor ve sadece 24 saat döllenme özelliğini koruyor bu zamanda sperm varsa döllenme oluyor döllenen yumurta 4 saat sonra çoğalmaya başlıyor aynı zamanda rahme doğru ilerliyor bu yolculuk ortalama 5-7 gün sürüyor. sonra rahimde kan damarlarından zengin duvara yapışıyor.

oh oh sunlara bak yaaa beraber gitcekler dr´a.call nerdesinnnnn????ankaradakiler hemen beraber dr´a gidiyoruzzz:smiley-cool:

canım gidelim kız valla! bende şöyle ilgili bir doktor arıyorum benimkini biraz kastım çarşamba akşamı sor sor adam dinliyo hehe! özel keçiören hastanesine gidiyim hamile kalana kadar diyorum sonra bakalım konuşuruz!

wow zormuş, benim 18.günüm bu sabah ilk defa uzayan akıntı geldi, sence durumum nedir?

Rüyada bilezik görmek; hayirli islere ve erkek cocuga,isarettir.bazi tabirciler altin bilezik onu rüyada takinan icin mirastir, dediler. bilezik, bekar kimse icin hanimdir. bilezik, cocukla da tabir edilir.:CüvCüv:

ya varya benimkini görüyorum gülmekten öldüm nolur üzülme aynılar sadece o değil hepsi aynı canım hepsi gül geç morale ihtiyacın var tınlama yarın hamile olunca görürüm ben onu!

Son düzenleme:
Rüyada bilezik görmek; hayirli islere ve erkek cocuga,isarettir.bazi tabirciler altin bilezik onu rüyada takinan icin mirastir, dediler. bilezik, bekar kimse icin hanimdir. bilezik, cocukla da tabir edilir.:CüvCüv:

ayy erkek bebk istiyorum ya olmazsa ilacı kullanmayım ben ! olduğum zaman 11.gün giderim! hap kullanamdım bekledim derim yaa!

selam kızlarr ben geldim nasılsınızzz kusura bakmayın haber veremedim sizede hiçç eşim telefonu tasıncagımız eve nakil ettirince sak kestiler telefonu gecen haftaa nete giripte haberde veremedimmdaha dogrusu 1haftadır kafamı kasıak zmanım hiçolmadıı cok sükür dün tasındımevime yerlestim sayılırrr cok yorgunummm cookkk hala adet olmadımm bugün sabah test yaptım ama negatif maleseff karnımagrıyo sanırımhasta olucamm benden haberler böleee eee gelişme varmıı sizlerde kızlar bebek haberi varmıı?

nerelerdesin canım ya merak ettik, doktora gitmedinmi?

selam kızlar bugün doktora gittim yumurtalıklarımda ki kistlere baktırdım çikolta kistleri dediğimiz kistlerin var ilaç ve ameliyat diyemem önemsi kistler dedi hamileliği engellermi dedim hayır hamile kalabilirsin dedi yumurtlarımıda gördük 3 tane yumurtam var adetim yeni bitti 9 aylık evliyim dedim ozaman 9 ay daha bekle ozamana kadar olur bebğin dedi olmazsa gel dedi 2011 ocak ayına testlerimi yapacaklar çok iyi bir doktordu çok memnun kaldım içim rahatladı artık bebiş çalışmalarına kendimi kasmadan devam edicem .sizler nasılsınız bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…