- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.481
hoşgeldin, doktor kontrollerini yaptır ve rahat bırak biraz kendini benim tavsiyem bu olur..
merhaba kızlar. Ne var ne yok. CallCenter ne yaptın. Dün okudum doktora mı gittin ne dedi. Bir şey sorucam ben bu fitillerde bitince doktora gidicem ya tekrar smear testi mi yapar. Mikrop gitmiş mi diye bakmak için bilginiz var mı.
call dr a sordum bu saatten sonra çalışmamıza gerek yok dimi dedim. dekiki tıpta hiç bişey % 100 değil siz devam edin dedi. benim adetten hemen sonra hamile kalan hastam oldu dedi. şaşırdım eşim pazartesiden beri çalışmıyor ki. ya acaba senin durumun geç döllenme olabilirmi belkide geç yumurtladın biraz daha beklesen ilaç kullanmak için ne dersin
heoz şu yumurta çatlama yada yumurtlama olayını bana bi anlatırmsn canım? kafam karıştı ya bilgiler çorba oldu
oh oh sunlara bak yaaa beraber gitcekler dr´a.call nerdesinnnnn????ankaradakiler hemen beraber dr´a gidiyoruzzz:smiley-cool:
bak şimdi adetin 3. gününden itibaren yumurtalıklarda yumurtalar gelişmeye başlıyor ama birisi baskın oluyor ve diğerleri gelişmiyor baskın olan 14. güne kadar büyüyor ve 18mm den sonra çatlama olayı gerçekleşiyor.(30-36 saat içinde) çatlayınca içinden minik yumurta çıkıyor ve tüpler aracılığı ile tutuluyor ve sadece 24 saat döllenme özelliğini koruyor bu zamanda sperm varsa döllenme oluyor döllenen yumurta 4 saat sonra çoğalmaya başlıyor aynı zamanda rahme doğru ilerliyor bu yolculuk ortalama 5-7 gün sürüyor. sonra rahimde kan damarlarından zengin duvara yapışıyor.
kadının içinemi doğdu acaba! cümleye bak çok ilginç ya!hızır filanmı yoksa!!!
inş ikinizde bu ay hamilesinizdir, bende bir rüya gördüm doktorumu gördüm rüyamda, bana iğne vuruyor ama tam başımın üstünden hamile kalmam için heralde, sonra yeşilliklerin içerisine götürüyor buralarda zaman geçirmen lazım doğayla iç içe olman gerekiyor diyor sonra annesinin yanına götürüyor beni evine ,ben ekarım diyor doktor, annesi kolunu açıyor bir sürü bilezik bak diyo bizim oralarda bu tarz bilezikler vardır diyor, eşimde iki tane bilezik almış geldi, koluma taktı bak teyze diyorum bizdede böyledir diye kolumu gözterdim, eşim aldı götürdü beni !!
wow zormuş, benim 18.günüm bu sabah ilk defa uzayan akıntı geldi, sence durumum nedir?
call folik asit kullanıyormusun? feci kilo yapıyo, hiç bişey yemediğim halde aynı kiloda kalıyorum zayıflamıyorum..
canım aklıma gelirse çekmecemden bir tane atıyorum!
kaç günde bir oluyorsun sen benim 15. günümde henüz çatlama olmamıştı seninde öyle olabilir
dün eşim gelemden banyo yaptım sonra yemek hazırlarken geldi banyo rahatlığı saf saf bakıyorum dediki sen hamilesin yüzünden anlaşılıyor. önemsemedim. yemeği yerken döndüm eşime nasıl anlaşılıyor ne gibi belirti var yüzümde dedim. uyuz dediki banyodan çıkmışsın ya bir an çok masum göründün gözüme ama şimdi kaybolmuş yanılmışım dedi. defol dedim duygularımla alay etme dedi küstü:çok üzgünüm:
nöffffffffff valla salak salak ağlıyorum ya sorma gözlerimi kaşıyormuş gibi yapıyorum millet sorsa ne dicem yumurtam çatlamış ona ağlıyorummu dicem manyak derler vallakaydirigubbakcemile3
Rüyada bilezik görmek; hayirli islere ve erkek cocuga,isarettir.bazi tabirciler altin bilezik onu rüyada takinan icin mirastir, dediler. bilezik, bekar kimse icin hanimdir. bilezik, cocukla da tabir edilir.:CüvCüv:
canım ben 11.gün gittiğim zaman sorcam kaç tane alıyım? yada alıyımmı diye? bakalım ne diycek?bende günde 3 tane içiyorum, doktor öyle dedi, 1 tane alıyordum yanlış dedi, o şişirdi beni..
selam kızlarr ben geldim nasılsınızzz kusura bakmayın haber veremedim sizede hiçç eşim telefonu tasıncagımız eve nakil ettirince sak kestiler telefonu gecen haftaa nete giripte haberde veremedimmdaha dogrusu 1haftadır kafamı kasıak zmanım hiçolmadıı cok sükür dün tasındımevime yerlestim sayılırrr cok yorgunummm cookkk hala adet olmadımm bugün sabah test yaptım ama negatif maleseff karnımagrıyo sanırımhasta olucamm benden haberler böleee eee gelişme varmıı sizlerde kızlar bebek haberi varmıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?