Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ya varya kendiiminkini görüyorum gülmekten öldüm nolur üzülme aynılar sadece o değil hepsi aynı canım hepsi gül geç morale ihtiyacın var tınlama yarın hamile olunca görürüm ben onu!

üzülmüyorum cnm eğer hamileysem artık sana ihtiyacım kalmadı diyip öcümü fena alacam ondankaydirigubbakcemile3

katre senin belirtiler gebeliğe benziyor canım inşallah öyledir özelllikle göğüstekiler baya umut verici hadi pazartesi yap testi bizi çatlatma ama pazartesi sabah ilk idrarınla yap garanti olsun

geniş topik ailemize yeni katılan sevgili arkadaşlar hoşgeldiniz der bizimle olan hamilelik serüveninizde sizlerede esenlikler dilerim ayrıyetten umutsuzluk bizim topikte yasaktır yasağa uymayanlara topiğimizin 40. maddesi gereği cezai işlem uygulanacaktırguclubacismile

heoz kızıma hamile kalmadan önceki ay kontrol için doktora gitmiştim bana 3 4 tane yumurtlamışsın ikiz yada üçüzün olabilir demişti ama biz o ay daha korunuyorduk bırakmamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…