- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.521
bebikim bugün nasılsın geçtimi kaşıntı
parçaladı sanırım bebikimin miniği sizlere ömürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım kaşıntım azaldı, şükür, ilaç kullanmadım
iyi geçmiş olsun demekki mantar değildi ilaçsız geçtiğine göre
canım kaşıntım azaldı, şükür, ilaç kullanmadım...
çok afedersinde çok şeyden olmasın
dediğimi yaptınmı kendiliğindenmi azaldı ne yaptın
çok afedersinde çok şeyden olmasın
mukokodan isyan etmiş zavallıcıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doktorda demiş demek call centera adetten hemen sonra hamile kalan hastalarım var diye diğer topiklerde okumuştumda nasıl olur diyordum demek oluyormuş ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz
kızlar nette bir kurabiye tarifi gördüm çok basit deneyeceğim eğer olursa çalışanlar için ani misafiri gelenler için pratik olur deneyen vardır belki aranızda
tarifi veriyorum
1 paket yumuşak margarin
2 çorba kaşığı pudra şekeri
3 bardak un
malzemeleri yoğur şekillendir pişir soğuyunca üzerine tarçınla karışık pudra şekeri serp tamam
Evet canlarım... Hepinize merhaba...
Bu sabah doktora gittim sonunda. Herşey normal dedi doktor. Gebelik yok. Zaten 5 hafta olan gebeliği görebilirim dedi. 21 nisanı beklicem yani mecbur. Eyer rgl olmazsan bebiş vardır dedi Yumurtalıklar düzgün dedi sorun yok. Folik asit verdi. Kullan dedi.
Okadar. Tabi ben hala suratına bakıyorum doktorun belki bir şey der diye. Güldü tabi halime. Gençlik işte beklemeyi bilmiyor dedi..... Napalım sabırsızızzzzz birazzz
Evet canlarım... Hepinize merhaba...
Bu sabah doktora gittim sonunda. Herşey normal dedi doktor. Gebelik yok. Zaten 5 hafta olan gebeliği görebilirim dedi. 21 nisanı beklicem yani mecbur. Eyer rgl olmazsan bebiş vardır dediYumurtalıklar düzgün dedi sorun yok. Folik asit verdi. Kullan dedi.
Okadar. Tabi ben hala suratına bakıyorum doktorun belki bir şey der diye. Güldü tabi halime. Gençlik işte beklemeyi bilmiyor dedi..... Napalım sabırsızızzzzz birazzz ohaoldumsmile opuyorumnanaktan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 akannehir
eeee anlatın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?