Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

dediğimi yaptınmı kendiliğindenmi azaldı ne yaptın

yıkadım bi kaç kere, kaşındıkça, şort gibi pamuklu iç çamaşırlarından giydim, araya bişey girmesin diye, şuan da var biraz ama en azından oturabiliyorum iş yerinde... biraz daha bu konuyu konuşursak ayıp şeyler konuşcam o nedenle susuyorum

doktorda demiş demek call centera adetten hemen sonra hamile kalan hastalarım var diye diğer topiklerde okumuştumda nasıl olur diyordum demek oluyormuş ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz

doktorda demiş demek call centera adetten hemen sonra hamile kalan hastalarım var diye diğer topiklerde okumuştumda nasıl olur diyordum demek oluyormuş ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz

eğer öyleyse süper adet sonrası daha çok ilişki oluyo hevesleniyorsun, sonra gitgide bıkıyon, o sırada da yumurtluyon, kaçırıyoruz yumurtacıkları...

kızlar nette bir kurabiye tarifi gördüm çok basit deneyeceğim eğer olursa çalışanlar için ani misafiri gelenler için pratik olur deneyen vardır belki aranızda

tarifi veriyorum
1 paket yumuşak margarin
2 çorba kaşığı pudra şekeri
3 bardak un
malzemeleri yoğur şekillendir pişir soğuyunca üzerine tarçınla karışık pudra şekeri serp tamam

Evet canlarım... Hepinize merhaba...
Bu sabah doktora gittim sonunda. Herşey normal dedi doktor. Gebelik yok. Zaten 5 hafta olan gebeliği görebilirim dedi. 21 nisanı beklicem yani mecbur. Eyer rgl olmazsan bebiş vardır dedi Yumurtalıklar düzgün dedi sorun yok. Folik asit verdi. Kullan dedi.
Okadar. Tabi ben hala suratına bakıyorum doktorun belki bir şey der diye. Güldü tabi halime. Gençlik işte beklemeyi bilmiyor dedi..... Napalım sabırsızızzzzz birazzz ohaoldumsmile opuyorumnanaktan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 akannehir

oh iyi iyi doktora giden iyi haberleri alıyor sorun olmadığını öğrenip geliyor ne güzel bende gideceğim bu ay bakalım ne var ne yok

merhaba canım, bekle bakalım biraz daha, inş. o düzgün yumurtalar boş çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…