- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.541
ne anlatalım şekerim, bitsede gitsek diyorum şuan, bu akşam şileye gitcez orda kalcaz 3 gün, çalışmalarım yarım kalabilir, ona üzülüyom.. sen napıyorsun çalışmalar ne alemde?
Evet canlarım... Hepinize merhaba...
Bu sabah doktora gittim sonunda. Herşey normal dedi doktor. Gebelik yok. Zaten 5 hafta olan gebeliği görebilirim dedi. 21 nisanı beklicem yani mecbur. Eyer rgl olmazsan bebiş vardır dediYumurtalıklar düzgün dedi sorun yok. Folik asit verdi. Kullan dedi.
Okadar. Tabi ben hala suratına bakıyorum doktorun belki bir şey der diye. Güldü tabi halime. Gençlik işte beklemeyi bilmiyor dedi..... Napalım sabırsızızzzzz birazzz ohaoldumsmile opuyorumnanaktan aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 akannehir
merhaba canım, bekle bakalım biraz daha, inş. o düzgün yumurtalar boş çıkmaz..
heozun çörek otunun etkisi geçti mola verdi heralde bugün formundaydı valla herkese yetişti
Heozcumoklava:) nerdesin? alt kata yumurtalarına baktırmaya mı gittin yoksa? :roflol:
hoşgeldin çok sevindim senin adınakaydirigubbakcemile3
Sağol cnmmmm olumunekankayizsmile
başım ağrıdı sıktım kendimi sanırım
ama inşallah sonu hayırlı olur.
Test yapsam çıkarmı ki?
eve giderken alsam mı ki sempatiksalakcinni
yumurtalar arazi olmuş valla görünürde bişey yok
tamam başla hazırlıklara ancak yetiştirirsin ikiz bu tek bebeğe benzemez alışverişi var örgüsü var dikişi var işlemesi var bebek şekeri var bezi var beşiği var arabası var salıncağı var oto koltuğu var mevlüdü var diş bğdayı var doğum günü var
Sağol cnmmmm
başım ağrıdı sıktım kendimi sanırım
ama inşallah sonu hayırlı olur.
Test yapsam çıkarmı ki?
eve giderken alsam mı ki
kaç gün kaldı canım
Alıntı:
TDS kullanıcısından alıntı
tamam başla hazırlıklara ancak yetiştirirsin ikiz bu tek bebeğe benzemez alışverişi var örgüsü var dikişi var işlemesi var bebek şekeri var bezi var beşiği var arabası var salıncağı var oto koltuğu var mevlüdü var diş bğdayı var doğum günü var
höööynnnkkkkkkkkkkkk ebbek şekeride neymiş
çıkmış galiba 21 idi öyle hatırladım ama
kendinize iyi bakın canlarım allaha emanetsiniz görüşmek üzereeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?