- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #8.561
slm heoz un onerısı uzere bakıyorum topıgınıze hayırlı olsun
ıns hepınız bır an ewwel kavusursunuz mınıklerınıze
maaşallah ikiz bebek bekliyorsunuz heralde Allah bağışlasın
slm heoz un onerısı uzere bakıyorum topıgınıze hayırlı olsun
ıns hepınız bır an ewwel kavusursunuz mınıklerınıze
heoz baya bir sormuştur şimdi size varmı bir taktiği bir yöntemi
hoşgeldin, maşallah bebeklerine
ewet cnaım ALLAH ın izniyle ikizlerimi alıcam kucagıma
tsk ederım cnaım ALLAH sizlerede nasıp ıhsan eder ıns bu lutfu
inşallah canım ya , ayağını sürü de topiğe, can gelsin a.s bu ay hamile çıkaralım artık...
sordu sordu sormazmı :)))
bır taktıgı yok ALLAH ın hıkmetı tamamen
olusan ıkı yumurtamında catlayıp dolenmesı sonucu sanırım
tekmı cıftmı henuz bılmıorum ama
TDS canım ilk hamılelıgım ılk cocukalrım ılk goz agılarım
bebikim sururrum canım ıns hepınız hmıle kalırsınız cankuslar sıze ugur getırsın bebekelrım
bu ay hepınız hamıle kalın bol bol bbeısler hamıleler gorelım ınss
size hıkaymı yazayım koyayım okuyun hamıle kalma maceramı:asigim:
TDS canım ilk hamılelıgım ılk cocukalrım ılk goz agılarım
bebikim sururrum canım ıns hepınız hmıle kalırsınız cankuslar sıze ugur getırsın bebekelrım
bu ay hepınız hamıle kalın bol bol bbeısler hamıleler gorelım ınss
size hıkaymı yazayım koyayım okuyun hamıle kalma maceramı
dalin26 çok duygulandım canım bebeklerine sağlıcakla kavuşursun inşallah cinsiyetleri bellimi
28 ekım 2007 de canım askım kocamla ılk ımzalarımızı attık.cocuk ıstemıyorduk ıkımızde henuz hayatımızı yasamak ıstıorduk kı bu ıstek en fazla 3 ay surebıldı 3 ay sonra cocuk yapmaya karar verdık bızden ıkımızın ortak bıseyı olsun ıkımızdende genlerımızı alsın ıstedık askımızın meyvesıı olsun dedık.ve basladık calısmalara 1 ay 2ay 3ay...8ay sonra hala cocugumuz olmadı artık dra gıtmeye kara verdık 6 tane kıst var dedıler ve cocuk olmaz dedıler 1 yılı bekleyın dedıler ama dr un azızlıgne ugradık ertesı gun baska dra gıttıgımızde kıst falan yoktu koyulduk tedavıye
fılmler hsg lr hıcbır problemım yoktu esımdende tahlıl ıstedıelr onun degerlerı normalın de uzerınde cıktı sprm sayısı hareketlılıgı super dı 100 de 95 cıktı sonra ban yumurtlama tembellıgı teshısı kondu
cocuk olmasını engellemez gecıktırr dedı dr um.heray umıt heray dua yalvarıs yakarıs
tek cesıt ılac kullandım klomen ısımlı bır kerede catlatma ıgnesı kullandım olmadı bu arada 2 bucuk yıla yakın bı zaman gectı ewlenelı hala bebegımız olmuordu sorunda yoktu her ay bır ıdrar testı sonuc hep aynıydı negatıf adetım gecıordu umutlanıordum negatıf ...
ve ben tedavıyı bırakmaya karar verdım suyu akısına bırakmak en ıyısydı esım benı sevıord bende ona asıktımya bu yeterdı bana rabbıme hıc ısyan etmedım ıkımızde hep dedıkkı vardır rabbımın bır bıldıgı bırbırımıze destek olduk hep nerde bı bbek cocuk gorsem ıcım parcanıordu yanıordum bebek hasretıyle 2 bucuk yılı devırmıtım o askla..
derken tedavımı bıraktım ılk ay adetım geldı o an dedımkı olmıcak bunada sukur saglıgımız yerınde belkı zamanını beklıor vaktını beklıor dedım.
ama 2 bucuk yıl gecmıstı artık zamanı degılmıydı dıordum.hayal gıbıydı hamılelık hem ıcınde bulundugum stresten deprsyondan kotu ruh halındne kurtulmaya baslamıstım hemde 2 kısılık hayatın tadını cıkarmaya
cocuk fıkrı tamamen aklımdan ucmustu gzuel gunler gcırodum bunada sukur dııp kendımı toplamıstım ııce...olsada olur olmasada dıordum hep elımden gelenı yapmıstım derken
artık ılıskıelrımız sıkıntı ıcınde cocuk yapma telasında ve stresınde deıldı her anlamda kendı kendımıze tutunup motıve ettık..
derken tedavıyı bırakalı 2 ay olmustu ve adetım gelmemıstı herzamankı gecıkmeler dıordum tedavıyıde bıraktımya artık hıc adet gormem dıordum...
1 gun 2 gun ,3,4,5...10 gun gecıkmıstım ama hamıle olabılıcem aklımın ucuna gelmıordu kı zaten gecıkıordu adetlerım 12 gun sonra esımınde yogun ısrarıyla 3 kaset test aldık ıl test ve gecmeyen 5 dakıka esıme dıordumkı sonuc bellı kendını hazırla zavallım ole umutluydukı o bakısları hala gozumun onunde ya pozıtıfse umuduyla beklıordu buda benı kahredıordu
artık baktıkkı pozıtıf sasırdım cok sevınemedım bozuktur dedım ertesı gun gene yaptık oda pozıtıf 3 uncu gun testı tekraraldık ve oda pozıtıf havalara ucuoduk resmen o 3 gun bulutlarda yasadık sevıncten devamlı delı gıbı guluorduk allaha sukurlerımızı hamd larımızı ıletıorduk bınlerce kere sukredıorduk avaz avaz
dra gıttık ve ıkı kese ıkı kalp atısı mutlulugumuza mutluluk kattı dunyanın en mutlu 2 ınsnaı yaptı bızı sımdı 5 ıncı ayımdayım vebebekelrımızı dort gozle sapa saglam kucagımıza almayı beklıoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?