- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.101
merhaba arkadaşlar. sanırım kimsecikler beni merak etmemiş. sabah gidip kan testi yaptırdım ve 3 saat bekledim sonucu sonuç 2,küsürsenağlamasenağlama çok kötü oldum yolda işe gelirken eşime msj yazdım " sana süpriz yapacaktım kan tahlili verdim mercimeğimiz yokmuş"senağlamasenağlama
canım sabah sordum seni merak ettim, ne oldu yani değilmisin şimdi? Bende değilim canım dün test yaptım NEGATİF regl sancılarım başladı
canım sabah sordum seni merak ettim, ne oldu yani değilmisin şimdi? Bende değilim canım dün test yaptım NEGATİF regl sancılarım başladı
hayırlısı olsun heoz...sıkma canını kısmet u ay yoksa önümüzdeki ay var...
heoz belkı daha dolelnmemıştır bekle bakalım bı kaçgun daha dr ne dedı
bıktım artık uğraşmaktan beklemekten
ben sana kesın gozuyle bakıyodum yaa benımde negatıf çıkar ozmn
sen neresindensin sailormoon
ayyy iyki üye olmuşum bu siteye:dance:hihoyyyt
hiç belli olmaz cnm ben ilk defa bu ay çok yıkıldım adete 1-2 gün kala kanda hcg sonuç veriyormuş
değilim:1no2: senin için erken değilmi adet tarihin neydi?
bıktım artık uğraşmaktan beklemekten
ben gecen aylar 3 gun once yptrdm negatıf çıktı dr dedı bekle eger regl olmzsan 5 gunu yıne yptr dedı.ama sen son sekız gun bışe olmadı dıyosun.senı dr umıtlendırdı çatladı dıye ondan bu ay bukadr ümitlendin uzulme canım hayrlsı olsun
eşime çok söyledim bak belki atlarız diye kadın doğumda çalışmış ya kendine güveniyor ben biliyorum ne zaman olacağını diyordu görsün iştesenağlama
canım 22.günüm benim düzensiz ya , geçen ay 28.günümde oldum yani bu hafta olabilirim, çok moralim bozuldu..ama sen iyiyie gidiyorsun en azından yumurtaların gelişiyo belki ben yumurtlamıyorum bile hiç bilmiyorum... hemde kızın var ben hiç tatmadı annelik duygusunu hiç olmıcak, garip kalcam diye korkuyorum :çok üzgünüm:
heoz cuğum bozma moralini lütfen...demek ki vakti gelmemiş henüz..ne var ki bunda?sanki senin elinde mi Rabbim ne zaman verirse o!!!sen bi taraflarını dahi parçalasan her şeyin bi vakti zamanı var..lütfen ben de dahil hepimize sesleniyorum kızlar biz çalışmaları yapalım gerisi Rabbim in bileceği iş!!!demek ki bi bildiği var..işine karışmak ne haddimize...
ilaç kullanmıştım kür yapmıştım demek yumurtanın gelişmesi çatlaması herşeyi çözmüyormuş
iş beyınde bıtıyormuş rahat olcakmısz hesaplama olmuycakmış.şimdi olmuyo ozamn nasl tutcak ben anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?