Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

merhaba arkadaşlar. sanırım kimsecikler beni merak etmemiş. sabah gidip kan testi yaptırdım ve 3 saat bekledim sonucu sonuç 2,küsürsenağlamasenağlama çok kötü oldum yolda işe gelirken eşime msj yazdım " sana süpriz yapacaktım kan tahlili verdim mercimeğimiz yokmuş"senağlamasenağlama

canım sabah sordum seni merak ettim, ne oldu yani değilmisin şimdi? Bende değilim canım dün test yaptım NEGATıF regl sancılarım başladı

Son düzenleme:
hiç belli olmaz cnm ben ilk defa bu ay çok yıkıldım adete 1-2 gün kala kanda hcg sonuç veriyormuş

ben gecen aylar 3 gun once yptrdm negatıf çıktı dr dedı bekle eger regl olmzsan 5 gunu yıne yptr dedı.ama sen son sekız gun bışe olmadı dıyosun.senı dr umıtlendırdı çatladı dıye ondan bu ay bukadr ümitlendin uzulme canım hayrlsı olsun

değilim:1no2: senin için erken değilmi adet tarihin neydi?

canım 22.günüm benim düzensiz ya , geçen ay 28.günümde oldum yani bu hafta olabilirim, çok moralim bozuldu..ama sen iyiyie gidiyorsun en azından yumurtaların gelişiyo belki ben yumurtlamıyorum bile hiç bilmiyorum... hemde kızın var ben hiç tatmadı annelik duygusunu hiç olmıcak, garip kalcam diye korkuyorum :çok üzgünüm:

bıktım artık uğraşmaktan beklemekten

heoz cuğum bozma moralini lütfen...demek ki vakti gelmemiş henüz..ne var ki bunda?sanki senin elinde mi Rabbim ne zaman verirse o!!!sen bi taraflarını dahi parçalasan her şeyin bi vakti zamanı var..lütfen ben de dahil hepimize sesleniyorum kızlar biz çalışmaları yapalım gerisi Rabbim in bileceği iş!!!demek ki bi bildiği var..işine karışmak ne haddimize...

eşime çok söyledim bak belki atlarız diye kadın doğumda çalışmış ya kendine güveniyor ben biliyorum ne zaman olacağını diyordu görsün iştesenağlama

ilaç kullanmıştım kür yapmıştım demek yumurtanın gelişmesi çatlaması herşeyi çözmüyormuş

elimde değil ya boğazımda birşeyler düğümlendi kaldı ağlayamadım bile

evet sağlıklı bir sperm sağlık yumurtalar yumurtalık yolları kazasız belasız geçilecek ve rahme sıkıca tutnacak...kolay iş değil aslında mucizevi bi olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…