- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.121
elimde değil ya boğazımda birşeyler düğümlendi kaldı ağlayamadım bile
tatlım sana çok hak veriyorum ve çok iyi anlıyorum ama musibet ilk tosladığında sabır etmekteymiş iş...şimdilik sakın aklına kötü düşünceler getirme bu ay olmazsa öteki ay öteki olmazsa bi dahaki..yani kalbini ferah tut..belki olsaydı da tamamına eremeyecekti ya da hayırlı bi evlat olmayacaktı...belli mi olur bu işler...hayırlısı Allah tan...
haklısın ama gönül ferman dinlemiyor işte zamanla atlatırım herhalde
merhaba arkadaşlar. sanırım kimsecikler beni merak etmemiş. sabah gidip kan testi yaptırdım ve 3 saat bekledim sonucu sonuç 2,küsürsenağlamasenağlama çok kötü oldum yolda işe gelirken eşime msj yazdım " sana süpriz yapacaktım kan tahlili verdim mercimeğimiz yokmuş"senağlamasenağlama
evet...bak sana kendimden örnek vereyim..ben de bundan yaklaşık 8 ay kadar önce hamile kalmıştım o kadar sevindim ki havalara uçuyodum resmen sanki hemen olcak bitçek bişey zannediyodum ilk aydan da hemen olmuştu uğraşmamıştık açıkçası..neyse sonra yaklaşık 8.haftadayız ultrasonda bebiş falan yok sadece boş bir kese..ben ama hamileyim falan diye kasım kasım kasılıyorum kim bilir neyse kayınvalidemlere falan söyledik annemler zaten biliyolar...arkadaşlarım falan...eşime bi naz yapıyorum bi kapris sorma gitsin..neyse lafı fazla uzatmayayım meğerse boş gebelik geçiriyomuşum yani ortada bebek falan yok düşün kaç hafta o psikolojiyle yaşamışım doktor dedi kürtaj...ben çok ağladım tabi ama elden ne gelir..öyle böyle yok korunmaydı yok antibiyotikti derken 6 ayım geçti gitti..daha da kötüsü psikolojim bozulmuştu..bunu yaşayanlar iyi bilir..bu olayı yaşadıktan sonra istiyorum ama hayırlısını istiyorum artık Allah tan...bebiş olsun bugün olsun diye değil vaktinde saatinde olsun inşallah...bilmiyorum beni dikkate alır mısın ama fazla üzülme diye yazdım bunları..tabi ki de benden daha kötü durumda olanlar vardır..kimisi 9 ay karnında taşıyo kaybedebiliyo bebişini..kimisi çocuğunun evlat acısıyla imtihan oluyo yani demem o ki..kul kurar kader gülermiş..fazla üzülme ne olursun..hayırlı evlatlarımız olsun hep beraber inşallah...a.s.
evet...bak sana kendimden örnek vereyim..ben de bundan yaklaşık 8 ay kadar önce hamile kalmıştım o kadar sevindim ki havalara uçuyodum resmen sanki hemen olcak bitçek bişey zannediyodum ilk aydan da hemen olmuştu uğraşmamıştık açıkçası..neyse sonra yaklaşık 8.haftadayız ultrasonda bebiş falan yok sadece boş bir kese..ben ama hamileyim falan diye kasım kasım kasılıyorum kim bilir neyse kayınvalidemlere falan söyledik annemler zaten biliyolar...arkadaşlarım falan...eşime bi naz yapıyorum bi kapris sorma gitsin..neyse lafı fazla uzatmayayım meğerse boş gebelik geçiriyomuşum yani ortada bebek falan yok düşün kaç hafta o psikolojiyle yaşamışım doktor dedi kürtaj...ben çok ağladım tabi ama elden ne gelir..öyle böyle yok korunmaydı yok antibiyotikti derken 6 ayım geçti gitti..daha da kötüsü psikolojim bozulmuştu..bunu yaşayanlar iyi bilir..bu olayı yaşadıktan sonra istiyorum ama hayırlısını istiyorum artık Allah tan...bebiş olsun bugün olsun diye değil vaktinde saatinde olsun inşallah...bilmiyorum beni dikkate alır mısın ama fazla üzülme diye yazdım bunları..tabi ki de benden daha kötü durumda olanlar vardır..kimisi 9 ay karnında taşıyo kaybedebiliyo bebişini..kimisi çocuğunun evlat acısıyla imtihan oluyo yani demem o ki..kul kurar kader gülermiş..fazla üzülme ne olursun..hayırlı evlatlarımız olsun hep beraber inşallah...a.s.
inş. cnm çok sağol emek edip yazmışsın başından geçenleri çok haklısın söylediklerinde
yrnda benım gunum heozdan sonra huzun kapladı ıçımı offf bende yoruldum artık napcaz bız yaaa
( ama yaa kendini strese sokma ne olurrrr
kasıgım da sağ tarafta bıcak batması gıbı agrıyo bıde vajınam ıslak jel gıbı
bilemiyorum dün gece bi rüya gördüm; bebeğim olmuş, kız bebek,suratı ay gibi gözleri kapkaraydı, ama böyle 3 aylık bebek gibi yani, bebeğim biraz ağlıyo, ben de altını açıyorum temizliyorum, ( saçma bir ayrıntı vardı 4 tane ıslak mendille temizliyorum, onu düşünüyorum o anda ), ama o kadar güzel di ki anlatamam...:ecrin_bebek: :gitme:
hayırdır inş bende oğlumu görmüştümya rüyamda onu çok özlüyorum şimdi, çok etkilendik yaa herkes bi rüya! hayırlara vesile olsun inş canım!
bende dün gece adet olduğumu gördüm bir sürü parça geliyordu kanla berabersenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?