Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bende dun eşıme dedm egr regl olursam dr gtcem yumurtlama takıbı yaptrcam dedım kesınlıkle ıyı bu ayda bunla oyalanırsın bı ay zamn gecer dıyo benle dalga gecıyo:umursamaz:

bende dün gece adet olduğumu gördüm bir sürü parça geliyordu kanla berabersenağlama

hayırdır inş canımya bu değer varya birden yükselebiliyormuş, regylim kesildi bu arada , düşünsene regyli bile olamadım stresten , Allahım hayırlısını ver diyorum canım sakın strese girme neler var neler! bu ay olmassa öbür ay napalım! hem bu ay beraber takip edicez! sizi bekliyorum ben sanki bi türlü regyli olamadım!

bende dun eşıme dedm egr regl olursam dr gtcem yumurtlama takıbı yaptrcam dedım kesınlıkle ıyı bu ayda bunla oyalanırsın bı ay zamn gecer dıyo benle dalga gecıyo:umursamaz:

aynısı bizde de oldu bu ay iyi bi doktora gitmem lazım diyorum! NEDEN diyo, şaka gibi, neden olabilir acaba doktorun karakaşı kara gözü için değil heraldee dedim..

evet canım çok düşünmekten etkilendik, sen neler yapıyorsun yoğunsun galiba, biz burda bunalıma girdik...

evet canım yoğunum biraz, regylim kesildi, ugün olmuyorum çok ilginç ilacımı düzenli kullanıyorum ama nasıl stres yaptıysam artık, yumurtada yok regylide olmuyorum hamilede değilim depresyondayım unutuldum yumurtam yok regyli değilim! heheheheheheh

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim 6 aylık evlıyım ve bebiş istiyorummmm:)

sen şu dişleri hallettirsene, şimdi sana takip yapılcak ya öteki ay gebe kalabilirsin, onu aradan çıkar..

hoşgeldin belle...
kızlar ferhat göçerin bi şarkısı var üzüm diye mutlaka dinlemelisiniz... o kadar güzel kii...yarım saattir tekrar tekrar dinliyorum...

slm renglin azmı geliyo. benimde aynı durum oldu dr gittim rahimde daralma oluyomuş. stresten kaynaklanıyo dedi. offfff beklemekten ne hale geldik nasıl şey yaa düşünmüycem diyorum ama hiç aklımdan çıkmıyo...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…