- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.161
yeni geldim canim evde deildim nette yoktu yeni geldi..yazdiklarinizi okuyodum:))
canım hamilelik belitiside olabilir, neden regyli olacak gibi diyosun, bu ay bombanın patlaması lazım yaa kızlar!
canım sabah sordum seni merak ettim, ne oldu yani değilmisin şimdi? Bende değilim canım dün test yaptım NEGATİF regl sancılarım başladı
topike bi nazar duasi okuyalim yaww zemuszemus bi hamile haberi duyamadik:CüvCüv: :CüvCüv:
kaçar mı ya çok ayıp, bizim kocalar o duruma düşmesin ileride... :roflol:
sendemi test yaptın? canım daha var eczacı bana demişti 10 gün geçecek diye, bekleyelim sakın moral bozmayın!
bebkım senn erken daha çalışmaya devam et sonuna kadar kaydirigubbakcem]
çalışmaları bıraktım stresten eşime de kötü davrandım dün bugün hep, suçsuz yere...
bugün o yapmaz heralde böyle davrandığım içinn... çocumuz olmuyo diye bağırdımmm
bende dün gece adet olduğumu gördüm bir sürü parça geliyordu kanla berabersenağlama
bende dun eşıme dedm egr regl olursam dr gtcem yumurtlama takıbı yaptrcam dedım kesınlıkle ıyı bu ayda bunla oyalanırsın bı ay zamn gecer dıyo benle dalga gecıyo:umursamaz:
evet canım çok düşünmekten etkilendik, sen neler yapıyorsun yoğunsun galiba, biz burda bunalıma girdik...
evet canım yoğunum biraz, regylim kesildi, ugün olmuyorum çok ilginç ilacımı düzenli kullanıyorum ama nasıl stres yaptıysam artık, yumurtada yok regylide olmuyorum hamilede değilim depresyondayım unutuldum yumurtam yok regyli değilim! heheheheheheh
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim 6 aylık evlıyım ve bebiş istiyorummmm:)
hoşgeldin canım regl oldunmu?
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim 6 aylık evlıyım ve bebiş istiyorummmm:)
evet canım yoğunum biraz, regylim kesildi, ugün olmuyorum çok ilginç ilacımı düzenli kullanıyorum ama nasıl stres yaptıysam artık, yumurtada yok regylide olmuyorum hamilede değilim depresyondayım unutuldum yumurtam yok regyli değilim! heheheheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?