Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar konu ile alakalı değil ama
aşkı memnuyu izliyormusunuz
şmdi yeni fragmanı izledimde pek heycanlı bu hafta
bende 5-6 bölümdür izliyorum
ama eşim kurtlar vadisini izliyor perşembeleri evde tartışma varrkaydirigubbakcemile3

dişlerim sızlıyodu bugün hiç sızlamadı anlamadım, kontrole gidicem , sinirden gece dişlerimi sıkıyor olabilirm!

genel olarak bütün dişlerindeyse problem hakkaten diş sıkmadan kaynaklı olabilir...genelde çene ekleminde de ağrı yapıyo diş sıkmak...stres de çok etkiliyo tabii...geçmiş olsun canım biran önce bi hekime görün de hazırlan bakalım bebişine sağlıklı sağlıklı.:))))

evet çok stres yapıyoruz birde paylaşıyoruzya didik didik didikliyoruz bu yüzdende çok etkileniyoruz!

sendeki bu kelebek neyin nesi sailormoon

sen ne yaptın katre adet oldunmu yada test yaptınmı?

daha olmadim canim ama olcam sanirim belim fena agriyo..bidaha test mi aman aman yapmam :dilcikar: hicc umrum deil artik kendimi paralayip duruyom oldu olacak die bosverdim gitti nezaman gelirse kapim acik gelsin :roflol:

yaaa inanmıyorum sanaaa...ben de şu anda yeni fragmanı izledim:))))))bu kadar tesadüf olabilir..hatta buraya yazacaktım:))))hakkat çoook heyecanlı yaaa...benim izlediğim 2 dizi var zaten canım ailem ve aşkı memnu...ikisi de süpperrr...vereliniortak

ben izliyorumm, eşimi alıştırdım, oda benle oturup izliyo :hulya:

canım ailem de süper ama ben çok dizi izliyom her akşam 1 tane kesin var, ptesi ezel, salı geniş aile, çarş. canım ailem, perş, aşkı memnu, cuma melekler korusun, ctesi küçük kadınlar, kavak yelleri

ben aşkı memnuyu izliyorum başkada dizim yok ama her diziyi bilirim reklamlarından takip edebiliyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…