- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.201
test negatif ve regl olcam, ağrısı başladı..
sendemi bebikim:teselli: ufff ya bune böyle nie kimseden ii haber gelmiyo cokmu kendimizi dinliyoz,stres yapiyoz en iyisi hic bu konuyla ugrasmamak:teselli:
dişlerinde ne gibi problem var call?
klava: klava: heoz stres yapmadadn bekle bakalim ins degisiklik olur :Saruboceq:
test negatif ve regl olcam, ağrısı başladı..
dişlerim sızlıyodu bugün hiç sızlamadı anlamadım, kontrole gidicem , sinirden gece dişlerimi sıkıyor olabilirm!
ya kafamızı dağıtmak için kendimize uğraşacak bişeyler çıkarmalıyız.gezmek dolaşmak ne bileyim ben ilk çocuğumda hiç böyle bi sıkıntı yaşamamıştım. çalışmalaraCADIARZU başlar başlamaz ilk ayda hamile kalmıştım. şimdi neden böyle oluyo anlamadım. herşeyde bi hayır vardır..
genel olarak bütün dişlerindeyse problem hakkaten diş sıkmadan kaynaklı olabilir...genelde çene ekleminde de ağrı yapıyo diş sıkmak...stres de çok etkiliyo tabii...geçmiş olsun canım biran önce bi hekime görün de hazırlan bakalım bebişine sağlıklı sağlıklı.:))))
hamilelikte regyli ağrısı gibi oluyormuş!
sen ne yaptın katre adet oldunmu yada test yaptınmı?
kızlar konu ile alakalı değil ama
aşkı memnuyu izliyormusunuz
şmdi yeni fragmanı izledimde pek heycanlı bu hafta
bende 5-6 bölümdür izliyorum
ama eşim kurtlar vadisini izliyor perşembeleri evde tartışma varrkaydirigubbakcemile3
ama eşim kurtlar vadisini izliyor perşembeleri evde tartışma varrkaydirigubbakcemile3
evet çok stres yapıyoruz birde paylaşıyoruzya didik didik didikliyoruz bu yüzdende çok etkileniyoruz!
yaaa inanmıyorum sanaaa...ben de şu anda yeni fragmanı izledim:))))))bu kadar tesadüf olabilir..hatta buraya yazacaktım:))))hakkat çoook heyecanlı yaaa...benim izlediğim 2 dizi var zaten canım ailem ve aşkı memnu...ikisi de süpperrr...vereliniortak
sendeki bu kelebek neyin nesi sailormoon
yaaa inanmıyorum sanaaa...ben de şu anda yeni fragmanı izledim:))))))bu kadar tesadüf olabilir..hatta buraya yazacaktım:))))hakkat çoook heyecanlı yaaa...benim izlediğim 2 dizi var zaten canım ailem ve aşkı memnu...ikisi de süpperrr...vereliniortak
dişlerim sızlıyodu bugün hiç sızlamadı anlamadım, kontrole gidicem , sinirden gece dişlerimi sıkıyor olabilirm!
hangi kelebek canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?