Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

hiç benle konuşmadın:dilcikar:

yazdıklarımı okumadın mı canım benim! yetişemiyorumki nasıl kaynatmışsınız yine! değerin hemen yükselebilir kendini stresten uzak tut lütfen, birden çok fazla artışlar olabiliyor, örnekleri elimizde çok fazla iki üç gün sonra yine yaptır, bazende hcg hemen kana karışmıyor olabiliyor canım!

SORU: merhaba 3 aydır korunmuyoruz 31 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var bu a klomen kullandım yalnız adetin 6. günü ve 4 gün kullandım. ovülasyon kontrolüne 15. gün gittim 15mm sağda 20mm solda iki folikül görüldü. 7 gün sonra tekrar kontrole gittim her iki yumurtada görünmedi dr çatlamış olabileceğini söyledi. normalde 28 günde bir. sat 26 mart 2010 beklenen adet tarihi 22 nisan 2010 adetime 2 gün kala yani bugün kanda beta hcg baktırdım sonuç 2,58 çıktı kesin hamile değilmiyim yoksa yükselebilirmi

Merhaba Sn , HEOZ

doktorsitesi.com üye uzmanlarından birine sorduğunuz soru az önce cevaplandı.

Cevap : 2-3gn sonra tekrar baktırın
Op.Dr.Güliz Demircioğlu Alsancak İZMİR 232 4649197 :uhm:

siz ne kadardır düşünüyosunuz ki alara bebiş?

ayy bir umut daha çok sevindimmm:dance:

yok 6 gün oluyorum bu ay çok stres yaptım 40 günü geçti alttan ve üstten muayene olmuştum hiç sorun yoktu. geçen çarşamba günü gittim sadece üstten muayene etti yumurtan yok olmuş yada olmamış ama çatlamış dedi..
işte aklımızdan çıkmadığından dolayı stresten dolayı oluyor ne oluyorsa!

yan heran yükselebilir canım skaın stres yapma! birinin yine aynı şey olmuştu seninki gibi! 2 gün sonra pozitifmiş..

ya kafamızı dağıtmak için kendimize uğraşacak bişeyler çıkarmalıyız.gezmek dolaşmak ne bileyim ben ilk çocuğumda hiç böyle bi sıkıntı yaşamamıştım. çalışmalaraCADIARZU başlar başlamaz ilk ayda hamile kalmıştım. şimdi neden böyle oluyo anlamadım. herşeyde bi hayır vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…