- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.181
hiç benle konuşmadın:dilcikar:
bomba elimde patladı canım -tatlicadiarzu-
slm renglin azmı geliyo. benimde aynı durum oldu dr gittim rahimde daralma oluyomuş. stresten kaynaklanıyo dedi. offfff beklemekten ne hale geldik nasıl şey yaa düşünmüycem diyorum ama hiç aklımdan çıkmıyo...CADIARZU
nazar duası az kalır, bide kurşun döktürelim...
SORU: merhaba 3 aydır korunmuyoruz 31 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var bu a klomen kullandım yalnız adetin 6. günü ve 4 gün kullandım. ovülasyon kontrolüne 15. gün gittim 15mm sağda 20mm solda iki folikül görüldü. 7 gün sonra tekrar kontrole gittim her iki yumurtada görünmedi dr çatlamış olabileceğini söyledi. normalde 28 günde bir. sat 26 mart 2010 beklenen adet tarihi 22 nisan 2010 adetime 2 gün kala yani bugün kanda beta hcg baktırdım sonuç 2,58 çıktı kesin hamile değilmiyim yoksa yükselebilirmi
Merhaba Sn , HEOZ
doktorsitesi.com üye uzmanlarından birine sorduğunuz soru az önce cevaplandı.
Cevap : 2-3gn sonra tekrar baktırın
Op.Dr.Güliz Demircioğlu Alsancak İZMİR 232 4649197 :uhm:
bebkım senn erken daha çalışmaya devam et sonuna kadar kaydirigubbakcem]
çalışmaları bıraktım stresten eşime de kötü davrandım dün bugün hep, suçsuz yere...
bugün o yapmaz heralde böyle davrandığım içinn... çocumuz olmuyo diye bağırdımmm
stresten ne yapacağımızı şaşırdık bende eşimle dün akşam bozuştum,
call center dr gıtmesen ıllaç kulalnmasan ustune gorudun dıcem az oluyosun ya
siz ne kadardır düşünüyosunuz ki alara bebiş?
sen şu dişleri hallettirsene, şimdi sana takip yapılcak ya öteki ay gebe kalabilirsin, onu aradan çıkar..
biz 4 aydır korunmuyoruz her ay olucak diye bekliyorum ama stres de yapıyorum. normalde 12 aya kadar beklemem gerekiyo biliyorum . ama çok aşırı derecede stres yapıyorum.
slm renglin azmı geliyo. benimde aynı durum oldu dr gittim rahimde daralma oluyomuş. stresten kaynaklanıyo dedi. offfff beklemekten ne hale geldik nasıl şey yaa düşünmüycem diyorum ama hiç aklımdan çıkmıyo...CADIARZU
ayy bir umut daha çok sevindimmm:dance:
acaba umutlanmalımıyımki:uhm:
SORU: merhaba 3 aydır korunmuyoruz 31 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var bu a klomen kullandım yalnız adetin 6. günü ve 4 gün kullandım. ovülasyon kontrolüne 15. gün gittim 15mm sağda 20mm solda iki folikül görüldü. 7 gün sonra tekrar kontrole gittim her iki yumurtada görünmedi dr çatlamış olabileceğini söyledi. normalde 28 günde bir. sat 26 mart 2010 beklenen adet tarihi 22 nisan 2010 adetime 2 gün kala yani bugün kanda beta hcg baktırdım sonuç 2,58 çıktı kesin hamile değilmiyim yoksa yükselebilirmi
Merhaba Sn , HEOZ
doktorsitesi.com üye uzmanlarından birine sorduğunuz soru az önce cevaplandı.
Cevap : 2-3gn sonra tekrar baktırın
Op.Dr.Güliz Demircioğlu Alsancak İZMİR 232 4649197 :uhm:
evet evet tam olduğumu anlasam hemen gidicemde bir türlü emin olamıyorumki canım!
regylimi oldun canım?
yok 6 gün oluyorum bu ay çok stres yaptım 40 günü geçti alttan ve üstten muayene olmuştum hiç sorun yoktu. geçen çarşamba günü gittim sadece üstten muayene etti yumurtan yok olmuş yada olmamış ama çatlamış dedi..
işte aklımızdan çıkmadığından dolayı stresten dolayı oluyor ne oluyorsa!
acaba umutlanmalımıyımki:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?