- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.221
canım ailem de süper ama ben çok dizi izliyom her akşam 1 tane kesin var
yaaa inanmıyorum sanaaa...ben de şu anda yeni fragmanı izledim:))))))bu kadar tesadüf olabilir..hatta buraya yazacaktım:))))hakkat çoook heyecanlı yaaa...benim izlediğim 2 dizi var zaten canım ailem ve aşkı memnu...ikisi de süpperrr...vereliniortak
altındaki kelebek:uhm:
yok yaa her akşam dizi izlediğim zamanlar geçmişte kaldı benim...artık sadece iki tane var Allahtan:)))aşkı memnu yu bitiriyolar yanlız yakında az kaldı 7 8 bölüm sonra bitiyomuş..o zaman boşluğuna yeni bi dizi koyarım..bi ara gönülçelene bakayım dedim ama çok yavaş ilerliyo konu sıkıldım...halbuki tuba büyüküstüne hayranımdır...:))))
ben abarttım galiba ; ptesi ezel, salı geniş aile, çarş. canım ailem, perş, aşkı memnu, cuma melekler korusun, ctesi küçük kadınlar, kavak yelleri
ben abarttım galiba ; ptesi ezel, salı geniş aile, çarş. canım ailem, perş, aşkı memnu, cuma melekler korusun, ctesi küçük kadınlar, kavak yelleri
altındaki kelebek:uhm:
:roflol: masallah annem ayni anda 3 dizi birden takip etme becerisine sahip cok gülüyorum ona :roflol:
ya bizde engelli video o yüzden izleyemiyorum anlatsana neler oluyor?sempatiksalakcinni
genel olarak bütün dişlerindeyse problem hakkaten diş sıkmadan kaynaklı olabilir...genelde çene ekleminde de ağrı yapıyo diş sıkmak...stres de çok etkiliyo tabii...geçmiş olsun canım biran önce bi hekime görün de hazırlan bakalım bebişine sağlıklı sağlıklı.:))))
suratımda acıyan sivilce çıktı ama...
Kesinlikle sıkmadan artı çürükte olabilir! evet cnaım bende aynı şeye karar vermiştim! senin kilolar ne durumda! naptın *
adnan bihterin çantasını karıştırıyor ve cep tlefonu elinde bihter banyoda çıkıyor ve öylece kalıyor acaba neden kaydirigubbakcemile3
nihalin gelinliğini beğenmedim:))
işte yürüyüş yapıyorum diyetisyene de gittim..başladım bakalım bi yerden...inşallah başarılı olabilirim..en azından sağlıklı besleniyorum..diyetisyenime de söyledim hamilelik düşünüyorum diye o da bana güzelce neler yapmam gerektiğini anlattı..çok sıcakkanlı biri motive ediyo beni saolsun haftaya ilk kontrolüme gidecem bakalım ama şimdiden hissediyorum değişiklik var gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?