Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım ailem de süper ama ben çok dizi izliyom her akşam 1 tane kesin var

yok yaa her akşam dizi izlediğim zamanlar geçmişte kaldı benim...artık sadece iki tane var Allahtan:)))aşkı memnu yu bitiriyolar yanlız yakında az kaldı 7 8 bölüm sonra bitiyomuş..o zaman boşluğuna yeni bi dizi koyarım..bi ara gönülçelene bakayım dedim ama çok yavaş ilerliyo konu sıkıldım...halbuki tuba büyüküstüne hayranımdır...:))))

CallCenter kullanıcısından alıntı
dişlerim sızlıyodu bugün hiç sızlamadı anlamadım, kontrole gidicem , sinirden gece dişlerimi sıkıyor olabilirm!

ya ben 20 yaş dişimi çıkarmadım:S hamileyken çıkarsa naparım bak şimdi aklıma geldieyvahedigeldismile

ya bizde engelli video o yüzden izleyemiyorum anlatsana neler oluyor?sempatiksalakcinni

kül bulutlari geldi anam buraya nasi yagmur yagiyo hava kapali..ucaklar hala kalkmiyo esimin patron almanyada kaldi is icin gelen almanda burda kaldi esimin basina kaldi kac gündür yemege cikariyo adami kaydirigubbakcemile3

ben abarttım galiba ; ptesi ezel, salı geniş aile, çarş. canım ailem, perş, aşkı memnu, cuma melekler korusun, ctesi küçük kadınlar, kavak yelleri

ben abarttım galiba ; ptesi ezel, salı geniş aile, çarş. canım ailem, perş, aşkı memnu, cuma melekler korusun, ctesi küçük kadınlar, kavak yelleri

benimde pazartsei ezel salı ömre bedel çarşamba yaprak dökümü perş aşkımemnu cuma hanımın çifliği haftasonu tatilboshayallersmile

altındaki kelebek:uhm:

haaa o muuu?Allah iyiliğini versin ben de avatara bakıp duruyorum resimde kelebek mi var diye...o benim vermem gereken kilolarımın başlangıcı canım takvim yaptım kendime de...bi de bu sitedeki zayıflamak isteyen arkadaşların yarışmaları var insan motive oluyo onlara da abone oldum..ööle işte..

bende senn gıbıyım omre bedel ,yaprk dokumu, aşkı memnu,kuçk kadınlar,hanım çftlıgı ızleyemdılerımıde kaydedıp gunduz ızlıyorumyerimseniben

ya bizde engelli video o yüzden izleyemiyorum anlatsana neler oluyor?sempatiksalakcinni

kızzııımmm neler olmuyo kiiiisempatiksalakcinni firdevs hanım bihtere yardım edecek sanırım çünkü kızını o şekilde görünce dayanamadı zannımca...nihale behlülü kötülüyodu fragmanda...ednan beyciğim le bihter de gene tartışıyolar her zamanki gibi...beşir bişeyler yakıyodu...nihal gelinlikleydi o kadar güzel olmuş ki saçları falan.:)))))))

ben pek izlemiyorum denk geldikce bakiyorum yani:yaprak dökümü ,benim annem bir melek ,aski memnu bunlara bakiyorum bide türk mali var arada onada bakiyorum

Kesinlikle sıkmadan artı çürükte olabilir! evet cnaım bende aynı şeye karar vermiştim! senin kilolar ne durumda! naptın *

adnan bihterin çantasını karıştırıyor ve cep tlefonu elinde bihter banyoda çıkıyor ve öylece kalıyor acaba neden kaydirigubbakcemile3
nihalin gelinliğini beğenmedim:))

Kesinlikle sıkmadan artı çürükte olabilir! evet cnaım bende aynı şeye karar vermiştim! senin kilolar ne durumda! naptın *

işte yürüyüş yapıyorum diyetisyene de gittim..başladım bakalım bi yerden...inşallah başarılı olabilirim..en azından sağlıklı besleniyorum..diyetisyenime de söyledim hamilelik düşünüyorum diye o da bana güzelce neler yapmam gerektiğini anlattı..çok sıcakkanlı biri motive ediyo beni saolsun haftaya ilk kontrolüme gidecem bakalım ama şimdiden hissediyorum değişiklik var gibi:))

adnan bihterin çantasını karıştırıyor ve cep tlefonu elinde bihter banyoda çıkıyor ve öylece kalıyor acaba neden kaydirigubbakcemile3
nihalin gelinliğini beğenmedim:))

bence güzel olmuş nihal..biraz daha göğüsleri olaymış daha ii olurmuş ya neyse:roflol:
bana nooluyosa..alacak olan behlül:))))

tontis gelin hadi bakalim ins faydasi olur bende basliycam yarin ins cok kararliyim bu sefer kilolarimi vercem 57 ye döncem inskaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…