- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.241
CallCenter kullanıcısından alıntı
dişlerim sızlıyodu bugün hiç sızlamadı anlamadım, kontrole gidicem , sinirden gece dişlerimi sıkıyor olabilirm!
ya ben 20 yaş dişimi çıkarmadım:S hamileyken çıkarsa naparım bak şimdi aklıma geldieyvahedigeldismile
kül bulutlari geldi anam buraya nasi yagmur yagiyo hava kapali..ucaklar hala kalkmiyo esimin patron almanyada kaldi is icin gelen almanda burda kaldi esimin basina kaldi kac gündür yemege cikariyo adami kaydirigubbakcemile3
tontis gelin hadi bakalim ins faydasi olur bende basliycam yarin ins cok kararliyim bu sefer kilolarimi vercem 57 ye döncem inskaydirigubbakcemile2
işte yürüyüş yapıyorum diyetisyene de gittim..başladım bakalım bi yerden...inşallah başarılı olabilirim..en azından sağlıklı besleniyorum..diyetisyenime de söyledim hamilelik düşünüyorum diye o da bana güzelce neler yapmam gerektiğini anlattı..çok sıcakkanlı biri motive ediyo beni saolsun haftaya ilk kontrolüme gidecem bakalım ama şimdiden hissediyorum değişiklik var gibi:))
kontrole gittinmi peki? anlayamazlarmı*
ben çıkıyorum hayırlı akşamlar dilerim hepinize
burasıda şuanda çok fena katre balgat yıkılıyor yağmur penceremi kıracak gibi sanki gök delindi yuuhhhhh!
hadi hayırlısı canım geçmiş olsun!
ben de tekrar 59 60 olmak istiyorum gerçi şu halimle 70 in altı bile iidir benim için çünkü pek kilomu göstermem hadi bakalım tontiş gelinim hep beraberkaydirigubbakcemile2
canim tontisim ins hep beraber incelcez :1hug: bende bi baslayim veririm ins eski kiloma dönmek istiyorum hemen 60 da insem iyi
hayirli aksamlar herkese ben de cikiyorum aksama misafir gelcek hazirlik yapayim...görüsmek üzere opuyorumnanaktan
evet yaa bi de yürüyüş yapıyorum ya sabahları o kadar mutlu oluyorum ki gerçi bugün yapamadım ama olsun...hem kolay bi doğum için de yürümek gerekiyo ya...hamileyim de doğumu düşünüyom ben de ama napayım böyle böyle motive ediyorum kendimi:lepi:
hayirli aksamlar herkese ben de cikiyorum aksama misafir gelcek hazirlik yapayim...görüsmek üzere opuyorumnanaktan
çörek otu falan yazılmıştı önceki sayfalarda
kim yazmıştı şuan hatırlamıyorum
onu araştırdım tansiyon problemi olanlar içerse beyin kanaması yapıyormuş
eğer öyle bir problemimiz yoksa
zayıflamada çok etkisi varmış
ayrıca aci berry ilacını aldı bi arkadaşım
1 haftada 3 kilo verdi
hiç bir şey yemiyor sürekli su içiyor tansiyonuda düşmemiş
1 hafta daha kullanıcak 2 haftada 6 kilo
bende zayıflamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?