Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kontrole gittinmi peki? anlayamazlarmı*

kül bulutlari geldi anam buraya nasi yagmur yagiyo hava kapali..ucaklar hala kalkmiyo esimin patron almanyada kaldi is icin gelen almanda burda kaldi esimin basina kaldi kac gündür yemege cikariyo adami kaydirigubbakcemile3

burasıda şuanda çok fena katre balgat yıkılıyor yağmur penceremi kıracak gibi sanki gök delindi yuuhhhhh!

tontis gelin hadi bakalim ins faydasi olur bende basliycam yarin ins cok kararliyim bu sefer kilolarimi vercem 57 ye döncem inskaydirigubbakcemile2

ben de tekrar 59 60 olmak istiyorum gerçi şu halimle 70 in altı bile iidir benim için çünkü pek kilomu göstermem hadi bakalım tontiş gelinim hep beraberkaydirigubbakcemile2

hadi hayırlısı canım geçmiş olsun!

ben de tekrar 59 60 olmak istiyorum gerçi şu halimle 70 in altı bile iidir benim için çünkü pek kilomu göstermem hadi bakalım tontiş gelinim hep beraberkaydirigubbakcemile2

canim tontisim ins hep beraber incelcez :1hug: bende bi baslayim veririm ins eski kiloma dönmek istiyorum hemen 60 da insem iyi

hayirli aksamlar herkese ben de cikiyorum aksama misafir gelcek hazirlik yapayim...görüsmek üzere opuyorumnanaktan

canim tontisim ins hep beraber incelcez :1hug: bende bi baslayim veririm ins eski kiloma dönmek istiyorum hemen 60 da insem iyi

evet yaa bi de yürüyüş yapıyorum ya sabahları o kadar mutlu oluyorum ki gerçi bugün yapamadım ama olsun...hem kolay bi doğum için de yürümek gerekiyo ya...hamileyim de doğumu düşünüyom ben de ama napayım böyle böyle motive ediyorum kendimi:lepi:

çörek otu falan yazılmıştı önceki sayfalarda
kim yazmıştı şuan hatırlamıyorum
onu araştırdım tansiyon problemi olanlar içerse beyin kanaması yapıyormuş
eğer öyle bir problemimiz yoksa
zayıflamada çok etkisi varmış

ayrıca aci berry ilacını aldı bi arkadaşım
1 haftada 3 kilo verdi
hiç bir şey yemiyor sürekli su içiyor tansiyonuda düşmemiş
1 hafta daha kullanıcak 2 haftada 6 kilo
bende zayıflamak istiyorum

bende kendimi o canimm güzel kiyafetlerim icin motive ediyorum hic birinin icine giremiyom :roflol: onlara bakip kendimi motive ediyom incelmem lazim bunlari giymem lazim die :roflol:

gamze cğim ben öyle hap falan kullanmak istemiyorum karşıyım hapla zayıflamaya zaten...çok tehlikeli olabiliyo sonuçları...Allah korusun...neler duyuyoruz..ben sağlıklı beslenerek bi de yürüyüş yaparak acele etmeden zayıflamak istiyorum bakalım Rabbim utandırmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…