Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

evet aynen bende sailmoon.armut piş ağzıma düş yapmak istemiyorumkaydirigubbakcemile3
ama yürüyüş de yetmiyor bütün gün masa başı akşam eve zor atıyorum kendimi
az yiyiyorum kepek ekmeği alıyorum günde 2 litre su içiyorum akşamları abur cubur yok yinede veremiyorum
evlendikten sonra 10 kilo aldım yaaa senağlama

kızlar ben de çıksam iyi olacak..bütün gün buradaydım nette biraz işim var onları halledeyim...hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın..güzel haberlerde buluşmak dileğiyle esen kalın efendima.s.hihoyyyt

ben de çok aldım evlendikten sonra bi de boş gebelikten dolayı da psikolojim bozuktu kendimi yemeye verdim ama şimdi çoook pişmanım bakalım inşallah halledicez..durmak yok..tembellik yok..acı yok:))))inşallah sen de verirsin canım sakın öğün atlama çok zararlı bi de metabolizmayı yavaşlatıyo iyice...inşallah veririrz...
hadi ben kaçtım Allaha emanet...

http://www.coreklen.com

kızlar mesaim bitti ben kaçar
herkese stressiz akşamlar
öptümm kocaman kocaman
yarın sabah yeni bir günde görüşmek üzere byee

bebıkım sende gecen aylardakı call centerla kendımı goruyorum.bızım tuttmadı allhım ınşş senın tutarrr:Saruboceq:

taze fasulye yaptım tuzunu fazla kaçırmısım napımm sızce su ılave ettım bıde patates ıkıye boldum koydum tuzunu alsın dıe amaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…