- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.301
günaydın canımnasılsınn?
merhaba arkadaşlar ocak ayından bu yana bebek istiyoruz ancak bu aya kadar bebiş gelmek istemedi. acaba bu aymı derken derken sanırım stres yaptım ve her ay gecikmeli adet oldum geçen ay 25inde olmuştum gün aşırı ilişkiye girdik acaba mı diyorum yine :) gidip bi kan tahlilimi yaptırsam ya bana bi destek çıkıverin :)
merhaba arkadaşlar ocak ayından bu yana bebek istiyoruz ancak bu aya kadar bebiş gelmek istemedi. acaba bu aymı derken derken sanırım stres yaptım ve her ay gecikmeli adet oldum geçen ay 25inde olmuştum gün aşırı ilişkiye girdik acaba mı diyorum yine :) gidip bi kan tahlilimi yaptırsam ya bana bi destek çıkıverin :)
iyiyim canım yağmurda ıslandım birazcık kurumaya çalışıyorum:)
aynı zamanda kahvaltı yapıyorumm
günaydınnn kızlarrrrrra.s.
günaydın canım.. regl oldunmu?
merhaba şuan 4 gün var adetine, idrar testinde net çıkmayabilir istersen bi kan tahlili yaptır, topiğimiz sana uğur getirir inşallah :Saruboceq:
bugün rüyamda bebek gördümm:ecrin_bebek:
doktora nezaman gidiceksinn
hayır olsun canımcım
hayır olmadım canımhala agrımda yok hiçç yarın doktora gidicemm bakalaımm belli olcak artıkk
yarın canımm ayy heyecan bastı beni birdennneyvahedigeldismile
evettttt bebikim tablomuzu ekledi
bugün üzüntü stres sıkıntı isyan yok tamm mıklava: klava:
olursa olur olmazsa olmaz
Allah nezaman uygun görürse ozaman olucak bunda hemfikiriz tamm mı kızlar
bakın öyle etkilenmişim ki
akşam sayıklamışım yahukaydirigubbakcemile3
ben bugün çok enerjik uyandım
hepinizi sirkeleyebilirimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?