Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

mrb cnm hosgeldin daha adetine 4gün varr sen bekle biraz daha ama kan testi yaptırırsan cıkar varsaa stres yapmabu kadar insallah bigün bizimde bebişermiz gelicekkk bi gelsinler gösterces zaten onlar günününüükaydirigubbakcemile3

merhaba şuan 4 gün var adetine, idrar testinde net çıkmayabilir istersen bi kan tahlili yaptır, topiğimiz sana uğur getirir inşallah :Saruboceq:

valla hemde nasıl göstericem her gece rüyamda bebeğimi emzirirken görüyorum ya allahım artık yaşat banada bu duyguyu :Saruboceq:

evettttt bebikim tablomuzu ekledi
bugün üzüntü stres sıkıntı isyan yok tamm mıklava:klava:
olursa olur olmazsa olmaz
Allah nezaman uygun görürse ozaman olucak bunda hemfikiriz tamm mı kızlar
bakın öyle etkilenmişim ki
akşam sayıklamışım yahukaydirigubbakcemile3
ben bugün çok enerjik uyandım
hepinizi sirkeleyebilirimkaydirigubbakcemile3

inş arkadasım hamilesindir ama bekle bencede sonra çok üzülüyoz..inanıyorum allah hepimize en hayırlı zamanda verecek bebislirimizi,,,,

merhaba şuan 4 gün var adetine, idrar testinde net çıkmayabilir istersen bi kan tahlili yaptır, topiğimiz sana uğur getirir inşallah :Saruboceq:

inşallah canım ya zaten kaç aydır bu siteyi takip ediyorum buraya yazan arkadaşların belirtilerini takip ediyorum piskopata döndüm :)

olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…