- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.341
gelsinde bi sorguya cekelimkaydirigubbakcemile3
uyuyordur hatun.. boshayallersmile
sizler işte misiniz?ben okuldayım 23 nisan çalışmları var.köyde çalışıyorum.böylece rahatla takılıyorum buraya .sizleri tanımak güzel..ben daha korunmadığımızı kimseye söylemedim.ya iş uzarsa diye..sizle paylasmak güzel...beni anlayan insanlarla...
selam kizlarrr...
yaaa hala regli olmadimmmmmmmm patliycam ha...
sizler işte misiniz?ben okuldayım 23 nisan çalışmları var.köyde çalışıyorum.böylece rahatla takılıyorum buraya .sizleri tanımak güzel..ben daha korunmadığımızı kimseye söylemedim.ya iş uzarsa diye..sizle paylasmak güzel...beni anlayan insanlarla...
yaaa hala regli olmadimmmmmmmm patliycam ha...
bende olmadımyarın doktor yolu göründü bana
hoşgeldin elif aramıza
aynen bende kimseye söylemedim 2 aydır deniyoruz eşim ben birde çatlak komşum:) veeeeeee en güzel çoğunluk siz biliyorsunuz.
eşim ailesinin tek çocuğu sağlık nedenlerinden dolayı annem ikinciyi yapamamış
ve onlarda çok büyük torun özlemi var ben zaten stres yapıyorum içimde onlarıda sıkıntıya sokmamak için söyleyemiyorum.bence en iyisinide yapıyoruzz.
ya dün karnim belim falan cok agridi olcam dedim yok hala stresten o da gelmiyo üfff yaaa sIkInti veriyo insana...
kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin...öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan Allaha emanet olun
benimde sadece annem biliyo keşke söylemeseydim çok üzülüyo kadın, bide hemen olcanı sanıyo onlar tabi çatır çatır doğurmuşlar, böyle bekleme ovülasyon falan haberleri bile yokmuş, şuan bi sorun oldunu sanıyo... ben onu telkin ediyorum, çok normal oldunu hemen olamıcanı anlatıyorum artık....
bende agrıda yokk yarrını beklicem artıkk belki cıkıp geliverir doktor lafını duyunca genelde öle oluoda ama gelmz insallahh bebiş varsa:Saruboceq:a
ben evdeyimm cnm korunmadıgınızı sölemede zatenn olunca güzelhaberide hemen vermee nazar deyiyo benimde olursa söemeyi düşünmüorum hemennn
kizlar ben cikiyorum kendinize iyi bakin...öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?