Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

uyuyordur hatun.. boshayallersmile

sizler işte misiniz?ben okuldayım 23 nisan çalışmları var.köyde çalışıyorum.böylece rahatla takılıyorum buraya .sizleri tanımak güzel..ben daha korunmadığımızı kimseye söylemedim.ya iş uzarsa diye..sizle paylasmak güzel...beni anlayan insanlarla...

ben evdeyimm cnm korunmadıgınızı sölemede zatenn olunca güzelhaberide hemen vermee nazar deyiyo benimde olursa söemeyi düşünmüorum hemennn

ben işteyim canım, ne güzel kutsal bi görevin var a.s. tanıdıklara söylememek daha iyi bi baskı altında kalmıyorsun...

hoşgeldin elif aramıza
aynen bende kimseye söylemedim 2 aydır deniyoruz eşim ben birde çatlak komşum:) veeeeeee en güzel çoğunluk siz biliyorsunuz.
eşim ailesinin tek çocuğu sağlık nedenlerinden dolayı annem ikinciyi yapamamış
ve onlarda çok büyük torun özlemi var ben zaten stres yapıyorum içimde onlarıda sıkıntıya sokmamak için söyleyemiyorum.bence en iyisinide yapıyoruzz.

benimde sadece annem biliyo keşke söylemeseydim çok üzülüyo kadın, bide hemen olcanı sanıyo onlar tabi çatır çatır doğurmuşlar, böyle bekleme ovülasyon falan haberleri bile yokmuş, şuan bi sorun oldunu sanıyo... ben onu telkin ediyorum, çok normal oldunu hemen olamıcanı anlatıyorum artık....

ya dün karnim belim falan cok agridi olcam dedim yok hala stresten o da gelmiyo üfff yaaa sIkInti veriyo insana...

bende agrıda yokk yarrını beklicem artıkk belki cıkıp geliverir doktor lafını duyunca genelde öle oluoda ama gelmz insallahh bebiş varsa:Saruboceq:a

walla banada kimse sormuoo kayınvaldem falan evlendim ilk ay hemen hamile kalmıstım sasırmıslardıı baya simdii bişe sordukları yokk rahatımm ama ilerde sorarlarmı bilmeme

ben evdeyimm cnm korunmadıgınızı sölemede zatenn olunca güzelhaberide hemen vermee nazar deyiyo benimde olursa söemeyi düşünmüorum hemennn

bende olursa sabretmeyi düşünüyorum ama dayanamam ki. tabi önce anneme, kardeşime, göremceme, kayınvalideme derim:)) bide 2 tane yakın arkadaşıma, kalp atışlarını duyuncada herkese:)))olumunekankayizsmile:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…