- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.321
inş arkadasım hamilesindir ama bekle bencede sonra çok üzülüyoz..inanıyorum allah hepimize en hayırlı zamanda verecek bebislirimizi,,,,
evettttt bebikim tablomuzu ekledi
bugün üzüntü stres sıkıntı isyan yok tamm mıklava: klava:
olursa olur olmazsa olmaz
Allah nezaman uygun görürse ozaman olucak bunda hemfikiriz tamm mı kızlar
bakın öyle etkilenmişim ki
akşam sayıklamışım yahukaydirigubbakcemile3
ben bugün çok enerjik uyandım
hepinizi sirkeleyebilirimkaydirigubbakcemile3
benimde tek tesellim bu inanki.. allahım hakkımda hayırlıysa ii bi annelik yapabileceksem, hazırsam ver diyorum..vermediğine göre sanırım hazır değilim :)
beni de tabbloya eklesenize....
öyle canım ya.. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun benimde aslında bebek için zamanı değil hem yeni evliyim(9 ay) hemde 24 yaşındayım ama 2 göğsümdende oldukça büyük kistler aldırdım ve yenileri hızla geliyo doktorum hemen hamile kalırsan hem eski kistlerin açısıından hemde yenileri açısından rahatlarsın dedi araştırdım biraz hakkaten hamilelikte kistler kaybolabiliyormuş hemde içerideki doku zedelenmeleri süt bezlerinin çalışmasıyla onarılabiliyormuş. bilmiyorum ya nasıl olacak nasıl bitecek
öyle canım ya.. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun benimde aslında bebek için zamanı değil hem yeni evliyim(9 ay) hemde 24 yaşındayım ama 2 göğsümdende oldukça büyük kistler aldırdım ve yenileri hızla geliyo doktorum hemen hamile kalırsan hem eski kistlerin açısıından hemde yenileri açısından rahatlarsın dedi araştırdım biraz hakkaten hamilelikte kistler kaybolabiliyormuş hemde içerideki doku zedelenmeleri süt bezlerinin çalışmasıyla onarılabiliyormuş. bilmiyorum ya nasıl olacak nasıl bitecek
geçmiş olsun canım, inş. bebişin en yakın zamanda gelirde senin derdine de derman olur...
bilgilerini ver canım, bide bizi habersiz bırakmıcana söz ver ama...
erenhava naptı acaba bugün adet günü test yaptımıkii
bebikim yoklama çekti
ben burdayımmmmm
evet bugün gözler onun üzerinde.... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?