Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

inş arkadasım hamilesindir ama bekle bencede sonra çok üzülüyoz..inanıyorum allah hepimize en hayırlı zamanda verecek bebislirimizi,,,,

benimde tek tesellim bu inanki.. allahım hakkımda hayırlıysa ii bi annelik yapabileceksem, hazırsam ver diyorum..vermediğine göre sanırım hazır değilim :)

tamam..tatlım kaydirigubbakcemile5
elin deymişken beni bir sirkele :mymeka: işim gücüm var hala uyukluyoooom kaydirigubbakcemile3

benimde tek tesellim bu inanki.. allahım hakkımda hayırlıysa ii bi annelik yapabileceksem, hazırsam ver diyorum..vermediğine göre sanırım hazır değilim :)

bu söylediğimi inanki laf söylemek için söylemedim.biz 9 ay oldu korunmayı bırakalı,eşim basta ben istiyorum diye istiyodu.bende eh artık 3 yıl oldu evleneli diye...belki hemen olsa çok kıymetini bilmicektik..ama şimdi... eşiminde bakışı değişti,hep bebek üzerine hayaller kuruyo o daha çok istiyor.hem ev almıstık yeni.bebek olsea sıkışırmık ama simdi dühü ii olcak....inanıyorum allah en doğru zaman hepimize vercek...

öyle canım ya.. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun benimde aslında bebek için zamanı değil hem yeni evliyim(9 ay) hemde 24 yaşındayım ama 2 göğsümdende oldukça büyük kistler aldırdım ve yenileri hızla geliyo doktorum hemen hamile kalırsan hem eski kistlerin açısıından hemde yenileri açısından rahatlarsın dedi araştırdım biraz hakkaten hamilelikte kistler kaybolabiliyormuş hemde içerideki doku zedelenmeleri süt bezlerinin çalışmasıyla onarılabiliyormuş. bilmiyorum ya nasıl olacak nasıl bitecek

geçmiş olsun canım, inş. bebişin en yakın zamanda gelirde senin derdine de derman olur...

cok cok gecmiş olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsunn

canım çok geçmiş olsun...inşallah biran önce bebisine kavuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…