- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.361
benimde sadece annem biliyo keşke söylemeseydim çok üzülüyo kadın, bide hemen olcanı sanıyo onlar tabi çatır çatır doğurmuşlar, böyle bekleme ovülasyon falan haberleri bile yokmuş, şuan bi sorun oldunu sanıyo... ben onu telkin ediyorum, çok normal oldunu hemen olamıcanı anlatıyorum artık....
merhaba arkadaşlar ocak ayından bu yana bebek istiyoruz ancak bu aya kadar bebiş gelmek istemedi. acaba bu aymı derken derken sanırım stres yaptım ve her ay gecikmeli adet oldum geçen ay 25inde olmuştum gün aşırı ilişkiye girdik acaba mı diyorum yine :) gidip bi kan tahlilimi yaptırsam ya bana bi destek çıkıverin :)
nereyee
bende olursa sabretmeyi düşünüyorum ama dayanamam ki. tabi önce anneme, kardeşime, göremceme, kayınvalideme derim:)) bide 2 tane yakın arkadaşıma, kalp atışlarını duyuncada herkese:)))olumunekankayizsmile:içelim:
ates almayamı geldin kız nere gidon hemennn
walla banada kimse sormuoo kayınvaldem falan evlendim ilk ay hemen hamile kalmıstım sasırmıslardıı baya simdii bişe sordukları yokk rahatımm ama ilerde sorarlarmı bilmeme
gunaydınn ben dun akşam dayanamadım test yaptım çok net bır tek çizgi çıktıımafoldumben
:1hug: yok canim yaa ablam geldi taaaaaaa bursalardan:dance: aksam bizde kalcaklar yarinda giremem die bi yazayim dedim atesimi aldim gidiyom :roflol:
ben ilk anneme sölicemsonraaa kimseye slemicemm 2-3 ay oluncaya kadar ilk hamile kaldıgımda sölendi hemenn hele görmcemdaha dügün borcları bitmedi falan dedii hala içimdee sonra düşük yaptımmaaleseff
hadi gözünaydınn ii gezmeler sizee
canim ablam geldi o da bursada oturuyo,kayinvalidesindeydi simdi aradi kizilaya gel gezelim ordandan sana gecelim diye hazirlanayim kizilaya gitcem gezcez azcik:dance:
:teselli: canimmm üzülme diycem ama olmuyo biliyorum..püffffffffffff bu ne yaaa nie kimse hamile olamiyo topige noluyo yaw
gunaydınn ben dun akşam dayanamadım test yaptım çok net bır tek çizgi çıktıımafoldumben
evt bı kalamadık yaaaa
:teselli: canimmm üzülme diycem ama olmuyo biliyorum..püffffffffffff bu ne yaaa nie kimse hamile olamiyo topige noluyo yaw
heoz,callcenter,erenhava,katre,sailormoon nerde? ve diğerleri ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?