- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.241
çooookkkk teşekkür ederim beni de hemen aranıza aldınız...:enbuyukkk: ay heyecanlandım zaten heyecanlı bi yapım vardır oldum olası...Allah hepimize hayırlı evlatlar versin hepinizi öpüyoruuummmm Şeniz
Canım nasılsın? nasıl oldun aklım dün sende kaldı: bugün normalde idrar test tarihim ama dün ben dayanamadım yaptım: yine tek kalın bir çizgi sorma: bir tanedaha var ama yapmıycam sinirlerim bozuldu..sabah FOLBİOL aldım bunu ne kadar süree kullanmam gerekiyor?
şimdi doktorumu aradım normalde adet gunumun hıç gecmedıgını soyledım ama şımdı 8.gun oldu dedım.yumurtlama bu ay olmamıştır o nedenle gecıkmıştır dedı.bazen kadınlar yumurtlamaya bılıyormuş bu yuzden adet gecıkmesı olabılıyormuş.BU DA YENI BILGI HERGUN BIŞEY OĞRENIYORUZ.nasıl kafamız karışmasın bu durumda
teşkkurederım.kızlar.destegınız.için.iyiki.varsınız.biraz.üzüldüm.ama.napalım.kısmet.hayırlısı.olsunda.
YENİ.BAŞTAN.ÇALIŞMALARA.DEVAMMM
benım bıldıgım folbıol hamılelıkten once 3 aydan ıtıbaren kullanılmaya baslanıyo ama tabıkı ne zaman hamıle kalacagını bılemedıgın ıcın 3 ayı tutturmakta zor:) ben gecen temmuzdan berı ıcıyorum yanı nerdeyse 8 ay olmus:)
Canım idrar testi yapsana bir tane: meraklandım şimdi: bendede gaz var ama regyli olcam zamanda oluyor: bebek var ise de oluyormuş: bilmiyourmki bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar,
Erenheva anlamadım ben bu işten birşey. Ben stresten geciktiğini düşünüyorum benimkinin ama. Yumurtlama olmayınca gecikiyormuymuş adet. Neyse hayırlısı olsun, takma kafana. Ben takıyorum biraz ama sen takma. İnş. hepimizin en kısa zamanda sağlıklı bebişleri olur.:Saruboceq:
cnm hafta sonu yaparım belki karnım çatlıycak gibi sanki yaa
iyiym canım bıraz uzuldum ama.olsun sıkma canını bekle bıraz daha guzel haber ver olmazsa daha çok zamanımız var.folıbol gunde 1 tane ııçeceksın.folıc asıt gunde 3 tane kullanılıyor..
senin kadar sabırlısınıda görmedim yav: belki hamileisn kız ama bilmiyosun ayy: karnın çok mu ağrıyor? her şey olabili her şey her an: bütün süprizlere açığım inş: hamileisndirde tatlı haberi senden alırız.
karnımın içinde havai fişekler patlıyor hissediyorum yaniievet ben biraz sabırlı olmayı öğrendim bu bebek düşüncesi girdikten sonra negatifi daha önce göre göre acele etmemeyi öğrendim geç olsun temiz olsun diyorum
CallCenter belli olmaz canım belki sen hamile kalırsın. Düşünme şimdi kan testi de yaptırma bekle.
evet haklsıın aslında ama canım dün değilmiydi senin regyli günün? miğdeni bozmuş olabilirmisin? yada üşütmüş? kaç aydır istiyodunki sen canım? yeni değilmiydi?
yaa kızlar benim bugün acayip gazım var karnımın içi bir garip sabah kalktığımdan beri var
biz 7 aylık evliyiz yaklaşık 5 aydır istiyoruz ve çabalıyoruz gaz var ama sadece karnım ağrımıyor dün reglim olması gereken günüydü ama olmadı valla bilmiyorum nedir durum üfff çok sıkıldım bu işten zaman geçsinde çabuk ne olduğunu öğreneyim.
dün hastanemi aradım: doktorum okeylemesse kan testini özel yaptımam gerekiyormuş : 45 lira oda: bende zaten umutlu değilim diye yaptırmadım valla: idrar testi aldım yaptım: bu ay hiç değilmişim gibi: şaftım kaydı: yarın hasta olmam lazım bakalım nolacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?