Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

çooookkkk teşekkür ederim beni de hemen aranıza aldınız...:enbuyukkk: ay heyecanlandım zaten heyecanlı bi yapım vardır oldum olası...Allah hepimize hayırlı evlatlar versin hepinizi öpüyoruuummmm Şeniz

neden almayalım canım: hepimiz aynı istek aynı heyacan için burdayız: hoşgeldin: inş Hayırlı evlatlar nasip eder gerçekten..

iyiym canım bıraz uzuldum ama.olsun sıkma canını bekle bıraz daha guzel haber ver olmazsa daha çok zamanımız var.folıbol gunde 1 tane ııçeceksın.folıc asıt gunde 3 tane kullanılıyor..

Günaydın kızlar,
Erenheva anlamadım ben bu işten birşey. Ben stresten geciktiğini düşünüyorum benimkinin ama. Yumurtlama olmayınca gecikiyormuymuş adet. Neyse hayırlısı olsun, takma kafana. Ben takıyorum biraz ama sen takma. İnş. hepimizin en kısa zamanda sağlıklı bebişleri olur.:Saruboceq:

benım bıldıgım folbıol hamılelıkten once 3 aydan ıtıbaren kullanılmaya baslanıyo ama tabıkı ne zaman hamıle kalacagını bılemedıgın ıcın 3 ayı tutturmakta zor:) ben gecen temmuzdan berı ıcıyorum yanı nerdeyse 8 ay olmus:)

teşkkurederım.kızlar.destegınız.için.iyiki.varsınız.biraz.üzüldüm.ama.napalım.kısmet.hayırlısı.olsunda.
YENİ.BAŞTAN.ÇALIŞMALARA.DEVAMMM

kız bende size katılcam bak görürsün hiç umutlu değilim: önümüzdeki ay çok verimli çalışıp bilgi paylaşımında bulunup başaralım

Şişt sende takma Erenhavada takmasın: takılayacak ne var ya sanki: allah Allah ben yeni icatlar arıyorum: olmadı diye düşüneceğinize bu ay nasıl oluru düşünelim hep beraber.

cnm hafta sonu yaparım belki karnım çatlıycak gibi sanki yaa

senin kadar sabırlısınıda görmedim yav: belki hamileisn kız ama bilmiyosun ayy: karnın çok mu ağrıyor? her şey olabili her şey her an: bütün süprizlere açığım inş: hamileisndirde tatlı haberi senden alırız.

karnımın içinde havai fişekler patlıyor hissediyorum yanii evet ben biraz sabırlı olmayı öğrendim bu bebek düşüncesi girdikten sonra negatifi daha önce göre göre acele etmemeyi öğrendim geç olsun temiz olsun diyorum

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
ERENHAVA 14 ŞUBAT
TOO_BEE 15 ŞUBAT
NERMİN1987 17 ŞUBAT
SYAVUZ 18 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
SAİLORMOON 26 ŞUBAT
MİHRACE05 27 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TILSIM2 2 MART
TDS270542 5 MART
PELİNSEE 6 MART ]
MEKTUBUM 14 MART
MELİKE_ECESUU 15 MART

evet haklsıın aslında ama canım dün değilmiydi senin regyli günün? miğdeni bozmuş olabilirmisin? yada üşütmüş? kaç aydır istiyodunki sen canım? yeni değilmiydi?

CallCenter belli olmaz canım belki sen hamile kalırsın. Düşünme şimdi kan testi de yaptırma bekle.

dün hastanemi aradım: doktorum okeylemesse kan testini özel yaptımam gerekiyormuş : 45 lira oda: bende zaten umutlu değilim diye yaptırmadım valla: idrar testi aldım yaptım: bu ay hiç değilmişim gibi: şaftım kaydı: yarın hasta olmam lazım bakalım nolacak?

biz 7 aylık evliyiz yaklaşık 5 aydır istiyoruz ve çabalıyoruz gaz var ama sadece karnım ağrımıyor dün reglim olması gereken günüydü ama olmadı valla bilmiyorum nedir durum üfff çok sıkıldım bu işten zaman geçsinde çabuk ne olduğunu öğreneyim.

evet haklsıın aslında ama canım dün değilmiydi senin regyli günün? miğdeni bozmuş olabilirmisin? yada üşütmüş? kaç aydır istiyodunki sen canım? yeni değilmiydi?

canım ya hadi allahım inş. sen hamileisn ozman dün geçmiş e karnında farklı şeyler ama üşütmedin yada miğdeyi bozmadım: teyzesinin küçük meleğimi gelecek kız yoksa?eyvahedigeldismile

Evet kan testi doktor tavsiyesi ile yapılmalıymıış. Normalde diyelim yumurtlama günün 14. gün 15. günde de hamile kaldın bir hafta 10 güne kadar kanda hamilelik çıkıyormuş amma velakin doktor diyor ki yapılan klinik araştırmalarda kanda çıkan hamileliklerin yarısı devam etmiyor diyor. Yani ilk defa hamile kalmak isteyen bir anne kan testi yaptırırsa erkenden sonra hayal kırıklığına uğramaması için adet gecikmesini bekleyip idrar testi yaptırsın diyor. Bazı özel durumlar dışında gebelik için kan testini önermiyormuş doktorlar.

Ama adetin gecikip kan testi yaptırırsan çıkarsa onda birşey olmaz sanırım. Ama o zaman idrarda da çıkıyor zaten. Kızlar inş. hepimizin sağlıklı çocukları olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…