Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

CallCenter cnm valla miğdemi bozmadımda göğüslerimde değişiklik çok var aslında birazda ondan hissediyorum birde normaldede hafif göbeğim vardır onun bile genişlediğini farkediyorum ayy inşş öyleyimdir bu ay hamileyim gibi hissediyorum ama

Allahım inş. hamilesindir Yarabbim.. beni heyecanlandırdın: benimde göğüslerim çok şiş.

Nasıl belirliyorsunuz bu tarihleri ne zaman test yapacağınızı yoksa ölesine mi tarih seçicezzz
anlamdım ben yaaaboshayallersmile

inşş öyledir cnm senin durumlar ne alemde

Cnm benim hap 23 ünde bitiyor sonra rgl olucam.
Ben arada hap içmedim 2 gün içmedim 1 gün içtim
hapı bitir dedi arkadaşlar. 23 ünden itibarende hapı tamamen bırakıyorum
1 hafta var işte.
Folıc Plus kullanmaya başladımm bakalım kaç ay korur hap yoksa hemen mi
kalırım ŞANS bakalım......boshayallersmile

hayırlısı cnm yaa stres yapmadan kendimizi üzmeden sağlıklı bebişler yapalım

tatlım aslında hapı kullanmayı bırakınca belli bi süre daha korunulması gerektiğini sölüyo doktorlar...hormonlar kendine gelip yeni bi düzen oturtana kadar yani...yaklaşık 3 ay kadar

hayırlısı cnm yaa stres yapmadan kendimizi üzmeden sağlıklı bebişler yapalım

Aminnn inşallah bebişime karar verdim
Hazırlığa başladım .
Folik asit içiyorum
İdeal kilodayım koruyacağım bu kiloyu
Çay ve kahve günde sadece 1 bardak tüketiyorum..

Yaniii hazırlık başladı opuyorumnanaktan

önceden annelerimiz hiç bilmezlerdi böyle şeyleri allah ne verdiyse yiyip içerlerdi.
mig gibide çocukları olurdu ya biz neler yapıyoruz evlat edinmek için

Nasıl belirliyorsunuz bu tarihleri ne zaman test yapacağınızı yoksa ölesine mi tarih seçicezzz
anlamdım ben yaaaboshayallersmile

Benim regl olmam gereken tarih 26 şubat. İdrar testi yapmayı 28 şubatta düşünüyorum. Ama kan testi yaptırmayı 23-24 şubat gibi düşünüyorum.

mektubum.dr dedı demekkı bu ay yumurtlamadın dedı yumurtlama olmayınca adet gecıyormuş.demekkı stresten yumurtlamadık.hala regl olmadım.uff yenı baştan bı daha çalış çok zor yaaaa

cnm merhaba,benimde dün olmam gereken tarihti olmadı bugün +1 gün oldu pazar günü yapsam idrar testinde çıkarmı sence?
sen 26 şubatta regl olman gereken gün olmazsa 28de yapıcam diyorsun 2günde belli olrumuki

Benim regl olmam gereken tarih 26 şubat. İdrar testi yapmayı 28 şubatta düşünüyorum. Ama kan testi yaptırmayı 23-24 şubat gibi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…