- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.281
Testi bekletince varsa gebelik ikinci çizgi silekte olsa çıkıyor hassas testler var uygunda fiyatı...cnm merhaba,benimde dün olmam gereken tarihti olmadı bugün +1 gün oldu pazar günü yapsam idrar testinde çıkarmı sence?
sen 26 şubatta regl olman gereken gün olmazsa 28de yapıcam diyorsun 2günde belli olrumuki
Testi bekletince varsa gebelik ikinci çizgi silekte olsa çıkıyor hassas testler var uygunda fiyatı...
Geç döllenme olmamışsa çıkar.Yumurtlama günün adetine yakın zamansa çıkmayabilir.yani 2 gün gecikince adetin idrar testinde varsada gebelik çıkarmı
cnm merhaba,benimde dün olmam gereken tarihti olmadı bugün +1 gün oldu pazar günü yapsam idrar testinde çıkarmı sence?
sen 26 şubatta regl olman gereken gün olmazsa 28de yapıcam diyorsun 2günde belli olrumuki
mektubum.dr dedı demekkı bu ay yumurtlamadın dedı yumurtlama olmayınca adet gecıyormuş.demekkı stresten yumurtlamadık.hala regl olmadım.uff yenı baştan bı daha çalış çok zor yaaaa
Nasıl belirliyorsunuz bu tarihleri ne zaman test yapacağınızı yoksa ölesine mi tarih seçicezzz
anlamdım ben yaaaboshayallersmile
Cnm benim hap 23 ünde bitiyor sonra rgl olucam.
Ben arada hap içmedim 2 gün içmedim 1 gün içtim
hapı bitir dedi arkadaşlar. 23 ünden itibarende hapı tamamen bırakıyorum
1 hafta var işte.
Folıc Plus kullanmaya başladımm bakalım kaç ay korur hap yoksa hemen mi
kalırım ŞANS bakalım......
Erenheva ben doktora gitmek istiyorum. Bu aydan sonra zaten bu ay 5. ayımız. Eşim bakalım bu ay gider belki doktora.
Testi bekletince varsa gebelik ikinci çizgi silekte olsa çıkıyor hassas testler var uygunda fiyatı...
call center bı değişiklik varmı belırtı felan .dr bana bırakk demıştı artık folıc asıtı ben başlıycam yıne kullanmaya
polıklınıklerde daha uygun dun 22 tl ye yaptrdm .aman herkes tutturduguna ya gecen ecz test alcaktım 5 tl.aynı marka testı bı oncekı gun başka eczden 2.5tl ye almıştım.gecen ay da 70 tutmuştu bellı olmuyo şu hastaneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?