Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

cnm merhaba,benimde dün olmam gereken tarihti olmadı bugün +1 gün oldu pazar günü yapsam idrar testinde çıkarmı sence?
sen 26 şubatta regl olman gereken gün olmazsa 28de yapıcam diyorsun 2günde belli olrumuki
Testi bekletince varsa gebelik ikinci çizgi silekte olsa çıkıyor hassas testler var uygunda fiyatı...

cnm merhaba,benimde dün olmam gereken tarihti olmadı bugün +1 gün oldu pazar günü yapsam idrar testinde çıkarmı sence?
sen 26 şubatta regl olman gereken gün olmazsa 28de yapıcam diyorsun 2günde belli olrumuki

Okuduklarım kadarıyla %80 oranında 2 gün geçince idrarda belli oluyor. kanda ise birleşmeden 7 gün sonra çıkıyorlaelaelaelaelae

mektubum.dr dedı demekkı bu ay yumurtlamadın dedı yumurtlama olmayınca adet gecıyormuş.demekkı stresten yumurtlamadık.hala regl olmadım.uff yenı baştan bı daha çalış çok zor yaaaa

Erenheva ben doktora gitmek istiyorum. Bu aydan sonra zaten bu ay 5. ayımız. Eşim bakalım bu ay gider belki doktora.

canım doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra 2 ay daha başka bir yöntemle korunulmalı diyor doktorlar bebekte bazı rahatsızlıklara neden olabiliyormuş ben hapı bıraktım 2 ay korundum bu 3 ayım ama bu ayda umutlu değilim olmayacak gibi geliyor inşalllah nisana kadar olur hayırlısı

arkadaşlar ben çevremdeki doktor ve eczacılardan folbiolün tüm yetişkinler için ama folic plus un gebe ve gebelik adayları için özel olarak üretldiğini duydum doz ona göre daha uygunmuş ben folic plus kullanıyorum ama siz bilirsiniz isterseniz bir doktorlarınıza danışın

syavuzz iyi sabırlısın valla call centerle ben olsak o kaç tane yappmıştık.ama sen en ıyısını yapıyorsun bızım elımızde deıl cok heycanlandık.

call center bı değişiklik varmı belırtı felan .dr bana bırakk demıştı artık folıc asıtı ben başlıycam yıne kullanmaya

call center bı değişiklik varmı belırtı felan .dr bana bırakk demıştı artık folıc asıtı ben başlıycam yıne kullanmaya

canım bugün hiçbir değişiklik yok. bi tane sabah tets aldım: yarın sabah yapıyım dioyurm: dünde hastaneyi aradım 45 lira alırız diyor: bende pek ümitli değilim diye gitmedim.

polıklınıklerde daha uygun dun 22 tl ye yaptrdm .aman herkes tutturduguna ya gecen ecz test alcaktım 5 tl.aynı marka testı bı oncekı gun başka eczden 2.5tl ye almıştım.gecen ay da 70 tutmuştu bellı olmuyo şu hastaneler

hayır olmadım yaa iice sıkıldım bu işten sıkıntıdan yumurtlayamadım demekkı.drlarıda anlamıyorum ben ya her gun bışe ya

bugün okadar rahatımki sorma ne ağrı ne bişey : bugün regyli olmassam yarın sabah tets yapıcam bakalım: şimdi yapsammı diyorum ama çıkmıyo ya: yanımda testim : şirkette müsait yapsammı ? canım sıkkın çıkmıyor*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…