Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım insanın psikolojisi bozuluyor: tık yok gerçekten bu ay hepimiz çok stres yapmışız: herkes geç oldu: beklersin e yapıyosun yapıyorun negatif artık yapmıycam diyosun sinirden.

ama aranızda ben hamile olursam çok üzüleceğim valla. 11 seneden sonra daha ilk denememdi. Sizler uzun zamandır bekliyorsunuz. belki biraz eziyet çeksem daha iyi olur. ne bilim ya işte istiyorumki hepiniz hamile olun. Kafam karıştı. ha bu arada sabahları uyandığımda çok aç oluyorum. son bir ayda manyak kilo aldım belki midem büyümüştür bu yüzdendir. Hiç bir şeyi hamileliğe yormamak en iyisi galibaakannehir

evet canım kuru incirde bahsediyoruz: regylinin sonlarına doğru günde bir tane yemeye çalış.

CallCenter bu ay ben birde ovulasyon testlerimi denicem. Olmazsa da doktora gidicem artık. 6-7 ay oldu derim delikafadulden, baksın. Bazıları 6 ay olunca gidin diyorlar. Baksın birşey yok derse deneriz napalım.

Olsun kız aramızdan birinin hamile olması da bize iyi gelir merak etme.

Yok canım kuru incir. Marketlerde satılıyor ya ondan. Onuda kürü var ama arkadaşım ben böyle yedim demişti.

yaa benim zaten kilo problemim var incir bal pekmez ay bunlar hep kilo aldırıyo kocama yedirsem tutar mı acep? ama erkeklerin de kürü ayrı di mi yaw?laelaelaelaelae aman bilemedim neysem bakalım hayırlısı yaaa bu kürlerle bu özenle 3üz falan doğurursak şaşırmam yani:lepi: öptm...

evet canım ha oldum ha olucam derken yine tık yok yine tık yok: karnımın ağrısıda geçti şimdi ben napıyım: belim azcık ağrıyor: kızlar hamileysem eğer ....
çok heyecanlı çok hemde: ama testlere uyuz oldum belkide erken başladım erken bıktım: normalde olsa dün kesin bulup yapmıştım ama pek tınlamadım: yarın birgün kesin olucam olmassam yaparım dedim: öyle rahatlattım kendimi.

canım eşine balla keçiboynuzu kürünü karıştır sabah aç karana 15 dakka önce akşam yatarken ver : valla tutarsa ben sürekli sabah akşam verdim eşime: belkide spermleri çok ve hareketliydi: çünkü çok az ilişkiye girdik ama ovulasyon testlerinde hep çift çizgi çıkıyordu.. anlamadım bişey.
seninde yemen gerekiyor: ama sorun yoksa sende bekle biraz yeme kilo problemin varsa.

CallCenter bu ay ben birde ovulasyon testlerimi denicem. Olmazsa da doktora gidicem artık. 6-7 ay oldu derim delikafadulden, baksın. Bazıları 6 ay olunca gidin diyorlar. Baksın birşey yok derse deneriz napalım.

ovulasyon testlerini evet muhakkak dene sonraki ay baktın çok takıyorsunuz inş sonraki aya kalmazda ozman gidersiniz benimki özel olmasına rağmen 1 yıla kadar bakmıyoruz diyor..

canım nasıl öyle düşünürsün allahım ya bize teselli olucağına üzülürmüş: Allaha şükür hepimiz doğurgan kadınlarız: bize teselli olucaksın emin ol: çok mutlu olrurum: sağlıklı sıhhatli bir bebeğin olursa yemede yanında yat..hiç bellşi olmaz hiç strestende yemiş olabilirsin, bebektende....

Hehehe bu akşam misssler gibi spagetti yapacağım ohhhhhh. gözümün önünde dönüyor vallakafamçokkarıştı

valaaaa biz daha yeni başladık denemeye callım centerim bakarım eğer 3 4 aya kadar bişey olmazsa ben de denerim o kürlerden..ben zaten bi tane boş gebelik geçirmiştim doktorum biz bunu gebelikten bile saymıyoruz hele ilklerde çok sık karşılaştığımız bi durum demişti kafana takma falan...sonra korunduk 4 ay kadar şimdi tekrar işbaşı:):kedi:
valaaa daha stres olmadım henüz ama yakındır benim de günüm yaklaşıyo...canım bence hamişsin sen benim de ilk gebeliğimde adetim gecikmişti ama aynı adet olcakmışım her an boşalıvercekmiş kırmızılar gibi geliyodu habire wc ye gidip kontrol ediyodum taaa 4 gün sonra yapmıştım testimi de...hayırlısı sonuna eremedik ama en azından döllenmede falan bi problem olmadığını gördük...komacan öptm bence test yap-tatlicadiarzu-

afiyet olsun canım: test yapcaksın kesin demi?

Niyetimi bozdum valla 2 tane test alacağım çıkarken birini eve gidince yapacağım. eğer pozitif çıkarsa kızıma anneme kızkardeşlerime söyleyeceğim ama eşime söylemeyeceğim.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni çıkmazsa 2. sini de adet tarihimde yapacağım

Ahhh ah kaç kere söyledim sakalım yokki dinlesin. bencede yapmalısüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…