Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

syavuz canım yarın değilde çarşmaba sabhaı yapmayı planladım: bende en erken ozaman öğrenicem: inş hamileyimdir lütfen dua edin.

canım mayısta 2senem bıtcek.bal yıyodum bırde ıncırın ıçıne badem koyupta yedım bıde senn kuru denıyım.doğum kontrol hapında hemen sonra olmuyomuş belkı senı o etkılemıştr.tamam bı uygulayım kuru bugun

ben bugun pek gıremedım ama okudum yazılanları call center senı de merak edıyorum ınş sen tutturmuştursun.bu ne ya teker teker dokuluyoruz syavzda regl olmuş.hadı call center ,HEOZ guzel haber verin bıze

Günaydın öğrendiğime göre erkek bebekler daha geç belli oluyormuş testte
Bu arada dün yaptım sonuç negatif ama hala umutluyum neticede 4 gün vardı adetimea.s

Bu arada dün yaptım sonuç negatif ama hala umutluyum neticede 4 gün vardı adetimea.s

Cnm inşallah olacak. ayyyyy :CüvCüv: hamişşş haberlerini alacağızzz inşallah...

Sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı ye. Reglinin sonlarına doğru da incir yersin.

Ahhh bu doğum kontrol hapları...
Bilsem kullanırmıydım yaaaaaaaaaaohaoldumsmile

Sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı ye. Reglinin sonlarına doğru da incir yersin.
yaptım canım kuru akşam yedım.adet donemı boyuncamı yıycem,ondan sonra pekı bırakcakmıyım.incirin de içine ceviz koyup yıyorum.dun annemle buyuk bır kavanoz cevız kırdık akşm bu ay teşkılat kalabalık on hazırlıkları yapyrz :dance:

daha var adetıne gunun gecsın oyle test yap ben okadar test yaptım boşa gıttı bıde negatıfı gorunce ınsan uzuluyor.inş poztıtıfı gorursun

daha var adetıne gunun gecsın oyle test yap ben okadar test yaptım boşa gıttı bıde negatıfı gorunce ınsan uzuluyor.inş poztıtıfı gorursun

Hayırlısı olsun diyorum. Çok kafaya takmayacağım. Bir hikaye duymuştum bu beni çok etkilemişti size anlatayım. Bir karı kocanın çocuğu olmuyormuş. Çok şey denemişler olmamış Adamın erkek kardeşinin maddi durumuda çok kötüymüş fakat 4-5 tane çocuğu varmış karınlarını doyurmaya zorlanıyorlarmış. Karısı yine hamile olunca çocuğu olmayan abisi olacak bebeği kendilerine vermelerini istemiş. Adam kabul etmiş. Gel zaman git zaman bebek doğmuş çocuğu olmayan çift el bebek gül bebek büyütmüş ama çocuk büyüdükçe çok agresif hareketleri olduğunu farketmişler. Ama ciger ya bişey konduramamışlar. Çocuk zamanla kumara falan alışmış. Karı kocanın ellerinde ne varsa tüketmiş. Adam emekli maaşını çekmiş bir gün çocuk gelmiş babasına paranın tamamını vermesini istemiş. baba vermemek için direnince kalbinden bıçaklamış dama oracıkta ölmüş. Karısı ile röportaj yapıyorlardı. Diyorki Allahın hikmetini anlayamadık meğer sonumuzu hazırlamışız diyor. Çok üzülmüştüm bu olaya. Bazen bazı şeyleri o kadar çok isterizki daha sonrasında neler yaşayabileceğimizi düşünmeyiz. Allah benden daha iyi biliyor. Bu konuda takdir onundur diyorum.:Saruboceq:

HEOZ cummm çok haklısın.. Bende allahım benim için ve ailem için
hayırlısıysa bir bebek nasip et diye dua ediyorum.
Eyer bize mutsuzluk getirecekse uzak tut diyerek dua ediyorum.
Hayır ve Şerde Rabbimden....:Saruboceq:

tabı hayırlısı neyse o olsun.brnımde ılk bebgım duştu ya ondanda korkuyorum ben.gec olsunda guç olmasın allahım hayırlısını versın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…