- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.641
hadiii bakalımmm opuyorumnanaktan
CallCenter sen test mi yaptın.
Merak ediyorum bakalım ne olacak. Hayırlı akşamlar herkese...
syavuz canım yarın değilde çarşmaba sabhaı yapmayı planladım: bende en erken ozaman öğrenicem: inş hamileyimdir lütfen dua edin.
canım mayısta 2senem bıtcek.bal yıyodum bırde ıncırın ıçıne badem koyupta yedım bıde senn kuru denıyım.doğum kontrol hapında hemen sonra olmuyomuş belkı senı o etkılemıştr.tamam bı uygulayım kuru bugunerenheva sen ne kadar zamandır evliydin unuttum da. Şimdi aşılama yapma bence. senin reglin başladı ya. Bu ay bal-çörekotu-tarçın kürünü yap. Ben geçen ay yaptım. Daha önce yumurtladım mı hiç bilmiyorum da. Yumurtlayacağın zaman uzayan akıntı geliyormuş. Bende çok geldi valla ondan. Şöyle bi tezim var. Doğum kontrol hapını bıraktıkdan sonra. Normal yolla korundum birkaç ay. İşte 7 ay oldu hapı bırakalı. Hep düzenli oldum. Hep sabah regl oldum. Evlenmeden öncede ben her ay reglolurdum. Şiddetli ağrılarım olurdu. Ama kaç günde bir oluyroum hiç hesaplamamıştım. Çocuk yapmaya karar verince hesapladım. Şöyle düşünüyorum acep hap hormonlarımı biraz etkiledi mi. Ben geçen ay o karışımı kullandım. Hem akıntım geldi hem de adet günüm geçti. O yüzden bu ay tekrar kullanıyorum. Reglin 2. veya 3. günü başla sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı ye. Doğal sonuçta güç verir başka şeye faydası olur ona olmazsa. Hiç düşünme bebeği sen sadece bu karışımı yap ye. Birde kuru incir al. Ondan da ye adetinin sonlarına doğru. O da çatlamasına yardım ediyormuş. Günde bi iki tane ye. O karşımıda şöyle yap marketlerde en küçük cam kavanozda satılan bal var ya. Onu al. İçine bir tatlı kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı da çörek otu kat karıştır. Tadı da kötü değil bence. Yalnız çörek otunu havanda ez iyice.
Günaydın öğrendiğime göre erkek bebekler daha geç belli oluyormuş testte
Bu arada dün yaptım sonuç negatif ama hala umutluyum neticede 4 gün vardı adetimea.s
canım mayısta 2senem bıtcek.bal yıyodum bırde ıncırın ıçıne badem koyupta yedım bıde senn kuru denıyım.doğum kontrol hapında hemen sonra olmuyomuş belkı senı o etkılemıştr.tamam bı uygulayım kuru bugun
yaptım canım kuru akşam yedım.adet donemı boyuncamı yıycem,ondan sonra pekı bırakcakmıyım.incirin de içine ceviz koyup yıyorum.dun annemle buyuk bır kavanoz cevız kırdık akşm bu ay teşkılat kalabalık on hazırlıkları yapyrz :dance:Sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı ye. Reglinin sonlarına doğru da incir yersin.
daha var adetıne gunun gecsın oyle test yap ben okadar test yaptım boşa gıttı bıde negatıfı gorunce ınsan uzuluyor.inş poztıtıfı gorursunGünaydın öğrendiğime göre erkek bebekler daha geç belli oluyormuş testte
Bu arada dün yaptım sonuç negatif ama hala umutluyum neticede 4 gün vardı adetimea.s
daha var adetıne gunun gecsın oyle test yap ben okadar test yaptım boşa gıttı bıde negatıfı gorunce ınsan uzuluyor.inş poztıtıfı gorursun
Hayırlısı olsun diyorum. Çok kafaya takmayacağım. Bir hikaye duymuştum bu beni çok etkilemişti size anlatayım. Bir karı kocanın çocuğu olmuyormuş. Çok şey denemişler olmamış Adamın erkek kardeşinin maddi durumuda çok kötüymüş fakat 4-5 tane çocuğu varmış karınlarını doyurmaya zorlanıyorlarmış. Karısı yine hamile olunca çocuğu olmayan abisi olacak bebeği kendilerine vermelerini istemiş. Adam kabul etmiş. Gel zaman git zaman bebek doğmuş çocuğu olmayan çift el bebek gül bebek büyütmüş ama çocuk büyüdükçe çok agresif hareketleri olduğunu farketmişler. Ama ciger ya bişey konduramamışlar. Çocuk zamanla kumara falan alışmış. Karı kocanın ellerinde ne varsa tüketmiş. Adam emekli maaşını çekmiş bir gün çocuk gelmiş babasına paranın tamamını vermesini istemiş. baba vermemek için direnince kalbinden bıçaklamış dama oracıkta ölmüş. Karısı ile röportaj yapıyorlardı. Diyorki Allahın hikmetini anlayamadık meğer sonumuzu hazırlamışız diyor. Çok üzülmüştüm bu olaya. Bazen bazı şeyleri o kadar çok isterizki daha sonrasında neler yaşayabileceğimizi düşünmeyiz. Allah benden daha iyi biliyor. Bu konuda takdir onundur diyorum.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?