- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.581
benimde geçmedi şu lanet olası ağrıı alttan üstten heryerden ağrı vuruyor valla
Ben işten çıkarken test alıp akşam yapacağım yaeyvahedigeldismile
Ben işten çıkarken test alıp akşam yapacağım yaeyvahedigeldismile
evt canım ya ne oldu bıze kımı gecıkıyo kımınınkı once gelıyo anlamadım gttı.benım gozum kesmıyor hıç yorucu yaa.eşimde dun dıyokı aşılamamı yaptrsak ne bu kadar uğraşmayız dıyor bıde bızım ılkı duştu ya ondanda korkuyoruz bız.adamında psıkolojısını bozdum.
evt canım ya ne oldu bıze kımı gecıkıyo kımınınkı once gelıyo anlamadım gttı.benım gozum kesmıyor hıç yorucu yaa.eşimde dun dıyokı aşılamamı yaptrsak ne bu kadar uğraşmayız dıyor bıde bızım ılkı duştu ya ondanda korkuyoruz bız.adamında psıkolojısını bozdum.
kızlar ya kimse beni merak etmiyo :bbo: hasta olmadım : karnımda ağrıyor: çokda duygusalım bugün
kızlar ya kimse beni merak etmiyo :bbo: hasta olmadım : karnımda ağrıyor: çokda duygusalım bugün
Ben bu ayda yapıyorum bakalım. Bazı günler yemeyi unuttum ama olsun. Yumurtaları büyütüyormuş. İncir almadım da henüz bugün alıcam. Bu ayda olmazsa eşim gidecek inş. doktora. Olur inş.
tatlım ben seni merak ediyorum valaaaa olcak mı olmıcak mı diye?duygusallığın da hormonlardan üstelik koca bi dilim çukulatalı pasta ye geçer:)tabi sonra vicdan azabıyla daha bi üzülürsün ama olsun:))geçmiş olsun tatlım umarım hayırlısıyla bi şekilde sonuçlanır ağrın daha da regl olmadığına göre belki de hamişsindir inşallah...
çok öpüyorum:)a.s.
ayyy cnm bende heyecanlandım şimdiiii kaydirigubbakcemile2
kızlar incir derken kuru incirden bahsediyosunuz di mi saçma bi soru oldu belki ama öbür inciri bu mevsimde nerden bulayım ayulkafamçokkarıştı?:)
Ay canım benim, bu ayda böyle oldu herkes. Bekle bakalım, beklemekte insanı daha duygusal yapıyor.
Allah hakkımda hayırlısını versin büyük ihtimalle negatif olacak bence. göğüslerim çok az ağrıyor onun dışında belirti yok. Geç döllenme olamaz bu saatten sonra çünki nerden baksan 6 gündür bişey olmadı. yani ya var ya yok şu saat itibariylesositososito
kızlar incir derken kuru incirden bahsediyosunuz di mi saçma bi soru oldu belki ama öbür inciri bu mevsimde nerden bulayım ayulkafamçokkarıştı?:)
canım pek hamile olduğumu sanmıyorum ama hiç belli olmaz diyolar: canım tatlı geçen günelrde isityordu ama şimdi çık: kilom çok normal hatta kilo almak istiyorum biraz diye bilirim: inş canım: sanada az kaldı: dediğin gibi kız yoksa hamilemiyim: heyecan istiyorum biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?