Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

erenheva sen ne kadar zamandır evliydin unuttum da. Şimdi aşılama yapma bence. senin reglin başladı ya. Bu ay bal-çörekotu-tarçın kürünü yap. Ben geçen ay yaptım. Daha önce yumurtladım mı hiç bilmiyorum da. Yumurtlayacağın zaman uzayan akıntı geliyormuş. Bende çok geldi valla ondan. Şöyle bi tezim var. Doğum kontrol hapını bıraktıkdan sonra. Normal yolla korundum birkaç ay. İşte 7 ay oldu hapı bırakalı. Hep düzenli oldum. Hep sabah regl oldum. Evlenmeden öncede ben her ay reglolurdum. Şiddetli ağrılarım olurdu. Ama kaç günde bir oluyroum hiç hesaplamamıştım. Çocuk yapmaya karar verince hesapladım. Şöyle düşünüyorum acep hap hormonlarımı biraz etkiledi mi. Ben geçen ay o karışımı kullandım. Hem akıntım geldi hem de adet günüm geçti. O yüzden bu ay tekrar kullanıyorum. Reglin 2. veya 3. günü başla sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı ye. Doğal sonuçta güç verir başka şeye faydası olur ona olmazsa. Hiç düşünme bebeği sen sadece bu karışımı yap ye. Birde kuru incir al. Ondan da ye adetinin sonlarına doğru. O da çatlamasına yardım ediyormuş. Günde bi iki tane ye. O karşımıda şöyle yap marketlerde en küçük cam kavanozda satılan bal var ya. Onu al. İçine bir tatlı kaşığı tarçın, bir tatlı kaşığı da çörek otu kat karıştır. Tadı da kötü değil bence. Yalnız çörek otunu havanda ez iyice.

Ben bu ayda yapıyorum bakalım. Bazı günler yemeyi unuttum ama olsun. Yumurtaları büyütüyormuş. İncir almadım da henüz bugün alıcam. Bu ayda olmazsa eşim gidecek inş. doktora. Olur inş.

kızlar ya kimse beni merak etmiyo :bbo: hasta olmadım : karnımda ağrıyor: çokda duygusalım bugün

tatlım ben seni merak ediyorum valaaaa olcak mı olmıcak mı diye?duygusallığın da hormonlardan üstelik koca bi dilim çukulatalı pasta ye geçer:)tabi sonra vicdan azabıyla daha bi üzülürsün ama olsun:))geçmiş olsun tatlım umarım hayırlısıyla bi şekilde sonuçlanır ağrın daha da regl olmadığına göre belki de hamişsindir inşallah...
çok öpüyorum:)a.s.

bal-çörekotu-tarçın kürün
sadece karıştırıp yenecek değilmi.
Başka bir şey yok boshayallersmile

Ben bu ayda yapıyorum bakalım. Bazı günler yemeyi unuttum ama olsun. Yumurtaları büyütüyormuş. İncir almadım da henüz bugün alıcam. Bu ayda olmazsa eşim gidecek inş. doktora. Olur inş.

kızlar incir derken kuru incirden bahsediyosunuz di mi saçma bi soru oldu belki ama öbür inciri bu mevsimde nerden bulayım ayulkafamçokkarıştı?:)

kızlar ya kimse beni merak etmiyo :bbo: hasta olmadım : karnımda ağrıyor: çokda duygusalım bugün

baktım forumda bir sürü kişi adet tarihine 5 veya daha fazla gün varken pozitif vermiş idrar testi. bence sende bak allah esirgesin belkide hamilesin düşük tehdidi falan olacak doktora gitmen gerekiyordur belkide. ben senin kadar bekleyemezdim valla. kaybedecek ne varki kendimi olumsuz sonuca alıştırdım ben çok üzülmeyeceğim. sende öyle düşün ve yap bencea.s

canım pek hamile olduğumu sanmıyorum ama hiç belli olmaz diyolar: canım tatlı geçen günelrde isityordu ama şimdi çık: kilom çok normal hatta kilo almak istiyorum biraz diye bilirim: inş canım: sanada az kaldı: dediğin gibi kız yoksa hamilemiyim: heyecan istiyorum biraz..

ayyy cnm bende heyecanlandım şimdiiii kaydirigubbakcemile2

Allah hakkımda hayırlısını versin büyük ihtimalle negatif olacak bence. göğüslerim çok az ağrıyor onun dışında belirti yok. Geç döllenme olamaz bu saatten sonra çünki nerden baksan 6 gündür bişey olmadı. yani ya var ya yok şu saat itibariylesositososito

Ay canım benim, bu ayda böyle oldu herkes. Bekle bakalım, beklemekte insanı daha duygusal yapıyor.

Allahım ya hiç duygusal değilim bizzat çok agresifim. saldıray pozisyonda geziyorum vallasempatiksalakcinni eğer hamileysem psikopat olacak bu bebiş:lepi:

hı o hiç belli olmaz canım: Pozitif düşünmeye çalış bence: biraz da kızgınsınya şimdi öyle düşünüyor olabilirsin. yap bakalım: bende yarın sabah yapıyım olmassa akşam yaparsam çıkmayabilir..

ben sana heyecan yaparım veriyorum çoşkuyu....cendere cendere cendere cendere...delikafadulden normalde gecikme olmuyosa düzenli oluyosan test yaptır sen de rahatla biz de rahatlayalım:) ama onun beklemesi bile heyecanlı di mi?sen daha iyisini bilirsin tatlım...görüşürük...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…