Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Günaydıınnn kızlar hamile kalan var mı? Erenheva ne yaptı acep. Hepsini okuyamadım yazdıklarınızın bazılarını okudum. Ya bende 6 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım sonra 2 ay da başka yoldan korundum. Acep ondan mı hamile kalamıyorum hormonlarımda birşey mi oldu.. Öyle birşey okudum.

canım benim adetim hiç gelmiyor ilaç kullanmazsam eşimde de sprem sayısı düşüktü aşılama yaptırdık olmadı doktorlar tüp bebek diyor ama ben bitkisel yöntemleri denek istiyorum neyin faydasını görürüm tam bilmiyorum dün arı sütü bal polen arı sütü karışımı ve sadece polen aldım inşallah faysadını görürüm

Kızlar Crazy için bilgilerimizi paylaşalım:
Eşinin sperm sayısı için canım keçiboynuzu kürü satılıyor aktanlardan alabilirsin..
keçiboynuzu kürüyle balı karıştır sabah 15 dak aç karna ver:akşam yatmadan yine ver.
-1.5 su bardağı suyu kaynat 5 ,6 adet Keçiboynuzunu kırarak at içine 15 dakka daha kaynat ve ılık eşine yine sabah aç karna , akşam yatmadan önce içir.

Senin içinde soğan kürü var canım : 1,5 su bardağına bir tane soğanı doğra ılık içeceksin aç karna 15 dakika önce. her sabah ve akşam yapmalısın yumurtanı olgunlaştırıyor: aç karna düzenli incir ye bir tane.
Bal,tarçın ve siyah susamı karıştır aç karna onuda afiyete yiyeceksin: ada çayını regylinin ilk 10. gününe kadar iç sonra sakın içme..

evet cnaım hormonlar dengesi bozuluyormuş: ondan olabilir: ama kullanmayan yok hapıda bu arada.erenhavayı bende merak ediyorum bi ara girdi çıktı.

callcenter allah razı olsun allah inşallah olmayan herkesin yüzünü güldürür ben 5 senedir uğraşıyorum herşeyin hayırlısını versin allahım hepimize yazıları takip edicem bu arada arkadaşlar ben bunların yanında yasin okutuyorum bebek niyetine toplam 500 yasini şerif her kişi bi tane okuyo 270 tane oldu okumak isteğen olursa nolur yazsın bana şimdiden allah razı olsun arkadaşlar

Hayır canım : 15 günde bir değil: regyli olman gereken gün geldiği zaman regyli olmassan acaba hamilemiyim diye düşünürsen regylim niye geçikti diye düşünürsen? o zman gebelik testi yapabilirsin.

Allah kabul etsin: Allahım niş hepimizin gönlüne göre verir.

Hayır canım : 15 günde bir değil: regyli olman gereken gün geldiği zaman regyli olmassan acaba hamilemiyim diye düşünürsen regylim niye geçikti diye düşünürsen? o zman gebelik testi yapabilirsin.

O zaman taaaa mart sonunu bekliyeceğimmmm kafamçokkarıştı

mrb kızlar annem babm bendeler bı kaç gundur pek gıremıyorum temızlk yaptık bugunde.dun akşm adet oldum sonunda kosakoca 10.gun bır ay gıbı geldı.bugun dişçiye gtcem ımplant yaptırmam gerekıyordu benım yaptırmamıştım ara vercektım çocuk olduktan sonra yaptrcaktım ama vazgectım once dışımı yptrcam. epilasyona gıdıyordum ona da gıdemedım kaç aydır bu yuzden. çok strese gırdım bu ay yumurtlamadım demekkı ondan

Ne oldu bu ay bize anlamadım. Senin daha fazla gecikti. Neyse bir dahaki aya umutlarımız. Sakin sakin çalışcaz inş.

Ne oldu bu ay bize anlamadım. Senin daha fazla gecikti. Neyse bir dahaki aya umutlarımız. Sakin sakin çalışcaz inş.

evt canım ya ne oldu bıze kımı gecıkıyo kımınınkı once gelıyo anlamadım gttı.benım gozum kesmıyor hıç yorucu yaa.eşimde dun dıyokı aşılamamı yaptrsak ne bu kadar uğraşmayız dıyor bıde bızım ılkı duştu ya ondanda korkuyoruz bız.adamında psıkolojısını bozdum.

hı olabilir canım aman dikkat et kendine: bebeği fazla düşünmemeye çalışmaya çalış.

Erenhava aşılama için çok erken canım ya: ben şimdi daha rahatım heran hasta olabilirm: bebğimde diğer ay olmadı öbür ay olur Allahım hayırlısını versin: bugün son testimi belki alıp yaparım: karar veremedim: akşama kadar kesin olurum gibi geliyor.

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
NERMıN1987 17 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
SAıLORMOON 26 ŞUBAT
MıHRACE05 27 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TILSIM2 2 MART
TDS270542 5 MART
PELıNSEE 6 MART ]
MEKTUBUM 14 MART
MELıKE_ECESUU 15 MART
TOO_BEE 15 MART
ERENHAVA 16 MART
SYAVUZ 18 MART
D_KUPCU 19 MART

Son düzenleme:

Deniz ben 19 mart ta beim tarihimmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…