- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.561
Günaydıınnn kızlar hamile kalan var mı? Erenheva ne yaptı acep. Hepsini okuyamadım yazdıklarınızın bazılarını okudum. Ya bende 6 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım sonra 2 ay da başka yoldan korundum. Acep ondan mı hamile kalamıyorum hormonlarımda birşey mi oldu.. Öyle birşey okudum.
hımm tamam cnm. Şimdi ben adetim 24 ü çarşamba günü bitiyor... Ve çalışmalara başlıcazz
Gebelik oluşma tarihimde 1 - 6 mart arası.. ozaman ben Martın 15 gibi bir test yaparım
her 15 günde bir.. bilmiyorumkismile
callcenter allah razı olsun allah inşallah olmayan herkesin yüzünü güldürür ben 5 senedir uğraşıyorum herşeyin hayırlısını versin allahım hepimize yazıları takip edicem bu arada arkadaşlar ben bunların yanında yasin okutuyorum bebek niyetine toplam 500 yasini şerif her kişi bi tane okuyo 270 tane oldu okumak isteğen olursa nolur yazsın bana şimdiden allah razı olsun arkadaşlar
Hayır canım : 15 günde bir değil: regyli olman gereken gün geldiği zaman regyli olmassan acaba hamilemiyim diye düşünürsen regylim niye geçikti diye düşünürsen? o zman gebelik testi yapabilirsin.
mrb kızlar annem babm bendeler bı kaç gundur pek gıremıyorum temızlk yaptık bugunde.dun akşm adet oldum sonunda kosakoca 10.gun bır ay gıbı geldı.bugun dişçiye gtcem ımplant yaptırmam gerekıyordu benım yaptırmamıştım ara vercektım çocuk olduktan sonra yaptrcaktım ama vazgectım once dışımı yptrcam. epilasyona gıdıyordum ona da gıdemedım kaç aydır bu yuzden. çok strese gırdım bu ay yumurtlamadım demekkı ondan
O zaman taaaa mart sonunu bekliyeceğimmmm kafamçokkarıştı
Ne oldu bu ay bize anlamadım. Senin daha fazla gecikti. Neyse bir dahaki aya umutlarımız. Sakin sakin çalışcaz inş.
Sen naptın caalcenter test yapmadın mı kaç gün geçti senin
mrb kızlar annem babm bendeler bı kaç gundur pek gıremıyorum temızlk yaptık bugunde.dun akşm adet oldum sonunda kosakoca 10.gun bır ay gıbı geldı.bugun dişçiye gtcem ımplant yaptırmam gerekıyordu benım yaptırmamıştım ara vercektım çocuk olduktan sonra yaptrcaktım ama vazgectım once dışımı yptrcam. epilasyona gıdıyordum ona da gıdemedım kaç aydır bu yuzden. çok strese gırdım bu ay yumurtlamadım demekkı ondan
Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
NERMİN1987 17 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
SAİLORMOON 26 ŞUBAT
MİHRACE05 27 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TILSIM2 2 MART
TDS270542 5 MART
PELİNSEE 6 MART ]
MEKTUBUM 14 MART
MELİKE_ECESUU 15 MART
TOO_BEE 15 MART
ERENHAVA 16 MART
SYAVUZ 18 MART
[sıze="2"]deniz ben 19 mart ta beim tarihimmmmm opuyorumnanaktan[/sıze]
canım ekledim: Hadi hayırlısı ben hasta olmadım henüz ama karnım çok ağrıyor yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?