- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.621
kızlarrr tekrar selammmmm nabersiniz yaa ne konuşuyorsunuz bakım
valaaaa biz daha yeni başladık denemeye callım centerim bakarım eğer 3 4 aya kadar bişey olmazsa ben de denerim o kürlerden..ben zaten bi tane boş gebelik geçirmiştim doktorum biz bunu gebelikten bile saymıyoruz hele ilklerde çok sık karşılaştığımız bi durum demişti kafana takma falan...sonra korunduk 4 ay kadar şimdi tekrar işbaşı:):kedi:
valaaa daha stres olmadım henüz ama yakındır benim de günüm yaklaşıyo...canım bence hamişsin sen benim de ilk gebeliğimde adetim gecikmişti ama aynı adet olcakmışım her an boşalıvercekmiş kırmızılar gibi geliyodu habire wc ye gidip kontrol ediyodum taaa 4 gün sonra yapmıştım testimi de...hayırlısı sonuna eremedik ama en azından döllenmede falan bi problem olmadığını gördük...komacan öptm bence test yap-tatlicadiarzu-
Niyetimi bozdum valla 2 tane test alacağım çıkarken birini eve gidince yapacağım. eğer pozitif çıkarsa kızıma anneme kızkardeşlerime söyleyeceğim ama eşime söylemeyeceğim.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni çıkmazsa 2. sini de adet tarihimde yapacağım
bende bu ay kendimi hamile gibi hissediyordum nerdeyse belirtiler ona benziyordu ama regl oldum.sonuç ne sıfır kafaya takmıyım diyorum ama takılmıycak gibide değilki valla bu topikten bir hamile çıkaramadık kızlarrrrr mart ayına sıkı çalışalım bariiiii
kızlarrr tekrar selammmmm nabersiniz yaa ne konuşuyorsunuz bakım
Yoksa bendede olabilir boş gebelik evet test yapmam lazım: önlem almak için yarın sabah olmassa yapıyım.çok geçmiş olsun canım acele etmemede gerek yok : Allahım hayırlısını versin: işte insanı belirsizlik öldürüyor: bazen lavoboda elimi yıkarken ayağım kayıyo gibi oluyor belkide tansiyon: yoğunum şu aralar..
tatlım hemen de karamsarlığa kapılıyosun nerden soktum aklına boş gebeliği ay kafam akannehirkafamçokkarıştı neden kötüye yoruyosun bak başkalrına ne güzel moral veriyosun ama kendine olumsuz davranıyosun...her halükarda iş olacağına varır tatlım Rabbim hayırlısını versin hepimize inş.hamişsen de inş.öölesindir değilsen de kafaya takma hayırlısını iste.a.s. öptm
geçen yazdığımı okumayanlar okusun az gülelim
40 yaşındayım.2 kez tüp bebek yaptırdım,tutmadı.maddi durumum olmadığı için tekrar deneyemiyorum sizden yardım istiyorum.sizden cevap bekliyorum. NOT:EŞİMDE DE BENDE DE SORUN YOK . :)YUMURTLUYORUM AMA CİVCİV ÇIKARAMIYORUM:)
Ben çıkıyorum cümleten öpüldünüza.s.
kaydirigubbakcemile5
kız ilahi telefondaydım karşıdakii noldu diyor: çok komik yaa:roflol:
Kızlar ben hamileysem eğer büyük bir belirtiden bahsedicem size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?