Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Yoksa bendede olabilir boş gebelik evet test yapmam lazım: önlem almak için yarın sabah olmassa yapıyım.çok geçmiş olsun canım acele etmemede gerek yok : Allahım hayırlısını versin: işte insanı belirsizlik öldürüyor: bazen lavoboda elimi yıkarken ayağım kayıyo gibi oluyor belkide tansiyon: yoğunum şu aralar..

hadi bakalım hayırlısı....umarım hamişsindir biri bi ucundan tutsun şu listenin yahu önayak olun biraz... hihoyyyt canım eşin de hamiş olduğunu öğrensin değişecektir insan kendisi bi tecrübe yaşayınca zannediyo ki hep ööle olacak ama sen farkı farkettirirsen senden bile daha fazla sahip çıkar bebişinize:ecrin_bebek: öptm...

bende bu ay kendimi hamile gibi hissediyordum nerdeyse belirtiler ona benziyordu ama regl oldum.sonuç ne sıfır kafaya takmıyım diyorum ama takılmıycak gibide değilki valla bu topikten bir hamile çıkaramadık kızlarrrrr mart ayına sıkı çalışalım bariiiii

BÜTÜN UMUTLAR MART AYINAAAAA

tatlım hemen de karamsarlığa kapılıyosun nerden soktum aklına boş gebeliği ay kafam akannehirkafamçokkarıştı neden kötüye yoruyosun bak başkalrına ne güzel moral veriyosun ama kendine olumsuz davranıyosun...her halükarda iş olacağına varır tatlım Rabbim hayırlısını versin hepimize inş.hamişsen de inş.öölesindir değilsen de kafaya takma hayırlısını iste.a.s. öptm

geçen yazdığımı okumayanlar okusun az gülelim
40 yaşındayım.2 kez tüp bebek yaptırdım,tutmadı.maddi durumum olmadığı için tekrar deneyemiyorum sizden yardım istiyorum.sizden cevap bekliyorum. NOT:EŞİMDE DE BENDE DE SORUN YOK . :)YUMURTLUYORUM AMA CİVCİV ÇIKARAMIYORUM:)

çok canım çok doğru söyledin: karamsar düşünmüyorum ama önlem almak lazım tabiki. dikkat etmem lazım: bu yüzden diyorum testimi yapıyım kendimden emin oluyum: ne olur ne olmaz.

kaydirigubbakcemile5
kız ilahi telefondaydım karşıdakii noldu diyor: çok komik yaa:roflol:

Ayyyy benim bir tane sarı civcivim varrr
şimdi ikincisinide istiyooom...

civciv ayyy çok tatlııı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…